CENZURA DE PE FACEBOOK A FĂCUT NOI VICTIME: Radu Iacoboaie, Gheorghe Nistor, iar mai recent Pavel Mihailovici… Pentru postările naționaliste și critice la adresa lui Johannis… Nu e de mirare că mulți părăsesc rețeaua GLOBALISTĂ Facebook înscriindu-se pe alte rețele…

https://ro.sputnik.md/society/20171107/15465523/cenzura-facebook-romani-vkontakte.html

IATA CUM FUNCTIONEAZA “MILITIA ONLINE”!

“MILITIA” ONLINE este un mecanism format din: AGENTI-RAPORTORI ONLINE (a nu se confunda cu POSTACII ONLINE ai partidelor, “serviciilor” si ONG-urilor), POLITIA ONLINE si FACEBOOK ROMANIA.

1.AGENTII-RAPORTORI ONLINE (platiti de SRI cu 20 centi/per raport) sunt recrutati prin anunturi de mica publicitate de genul “cautam operatori de calculator cu cunostinte minime de internet si retele de socializare pentru un proiect international”. Acestia au “jobul” de a-ti monitoriza postarile si a face rapoarte catre POLITIA ONLINE (department separat din cadrul FACEBOOK ROMANIA).
2.POLITIA ONLINE (organism infiintat oficial in iunie 2017, dar neoficial exista de mai bine de 4 ani), proceseaza rapoartele primite de la agentii-raportori online si le REDIRECTIONEAZA catre FACEBOOK ROMANIA cu “o motivare” (rasism, anti-semitism, extremism, defaimare, xenofobie, suspiciune terorism sau profil fals etc).
3.FACEBOOK ROMANIA, pe baza acestor “motivari” a POLITIEI ONLINE, fara a face alte verificari, aplica PEDEPSE sau SANCTIUNI (dezactivare profile, cereri de autentificari sau reautentificari, cenzura postarilor sau banarea profilelor pe postari si comentarii pana la 30 zile).

Nu mai sunt necesare avize judecatoresti sau de la procuratura care sa motiveze “punerea in pericol a sigurantei si securitatii nationale” datorita sistemului BIG BROTHER implementat oficial in Romania din 2015, prima “realizare” a lui Klaus Iohannis.

POSTACII PLATITI ONLINE (o buna parte din ei sunt si AGENTI-RAPORTORI ONLINE) reprezinta o alta categorie care face parte din sistemul politienesc al retelelor online. Cei care nu sunt agenti-raportori online, nu primesc “leafa” pe rapoartele facute la POLITIA ONLINE, “jobul” lor fiind renumerat de partide politice, SRI sau ONG-uri (retributiile acestora pornesc de la 10 centi in sus per comentariu, progresiv in functie de “greutatea” vectorului de opinie incomod care trebuie intimidat…

Mai multe aflați accesând link-ul:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=966245740196589&id=100004335152291

3 gânduri despre „CENZURA DE PE FACEBOOK A FĂCUT NOI VICTIME: Radu Iacoboaie, Gheorghe Nistor, iar mai recent Pavel Mihailovici… Pentru postările naționaliste și critice la adresa lui Johannis… Nu e de mirare că mulți părăsesc rețeaua GLOBALISTĂ Facebook înscriindu-se pe alte rețele…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s