ÎNCĂ DOUĂ CAPITOLE IMPORTANTE ADĂUGATE DE AUTOR LA VOLUMUL – ORTODOXIA SUB ASEDIUL ECUMENISMULUI MASONIC

            ISLAMUL A FOST CONCEPUT DE CĂTRE VATICANUL CONDUS DE EVREI TALMUDIȘTI (PREOȚI DIN ORDINUL MASONIC IEZUIT) PENTRU A CUCERI ȘI STĂPÂNI IERUSALIMUL ȘI PENTRU A LOVI ÎN BIZANTINI ȘI ÎN SFÂNTA NOASTRĂ ORTODOXIE…  

 

         ,,Prin secolul al VI-lea văd evreii cum Creştinismul se întinde şi cuprinde toată lumea. Vor însă, cu orice chip, să oprească răspândirea lui. Îi nelinişteşte înaintarea impetuoasă a credinţei şi învăţăturii lui Hristos. Se adună atunci în taină mai-marii evreilor, Sanhendrinul și plăsmuiesc o religie luptătoare împotriva Creştinismului, mahomedanismul.

         Foarte puţini, poate, ştiu că islamul nu a fost lucrarea şi plăsmuirea analfabetului şi sălbaticului Mahomed, ci a evreilor. Foarte puţini au habar că mahomedanismul este făcătură evreiască, deoarece toate informaţiile istorice despre acest lucru sunt măsluite de către cei ce au interes să ascundă asta. Cine mai ştie azi, că însuşi Mahomed era evreu după mamă? Câţi ştiu că, cel puţin trei dintre femeile lui erau evreice şi că el era îndrăcit?[1] Cine a aflat vreodată că toţi cei apropiaţi din jurul său erau sataniști (vrăjitori, astrologi şi spiritişti).

        Au reușit lucifericii Sanhendrinului să facă din analfabetul, epilepticul şi demonizatul beduin Mahomed, profet mincinos. L-au propulsat în frunte ca, prin sabie, să răspândească mincinoasa religie şi să rănească astfel Creştinismul.

       Dar care este consecinţa acestei atitudini duşmănoase a evreilor împotriva lui Hristos? Ce-au câştigat căpeteniile luciferice a Sanhendrinului de pe urma născocirii Islamului? Au creat astfel cel mai rău şi mai neîmpăcat duşman de moarte al iudaismului. Primul sânge evreiesc a fost vărsat de însuşi Mahomed, lucru pe care adepţii religiei lui îl continuă până astăzi. Nu este mult timp de când, 110 milioane de arabi au depus greu jurământ ca să nimicească de pe faţa pământului şi ultimul evreu! Acuma, când sunt scrise aceste rânduri, 600 milioane de musulmani, pe care evreii i-au născocit ca să lovească Creştinismul, sunt gata să rănească de moarte, până la dispariţie, pe israeliţi, şi nu pe creştini, cum îşi plănuiseră ei de mai înainte.

       Ca atare, vezi, cititorule că Dumnezeu a întors asupra capetelor lor, săgeţile pe care le îndreptau împotriva creştinilor. Vezi că într-adevăr „lovesc cu piciorul în ţepuşă”… (Mai multe date doveditoare despre faptul că evreii sunt inspiratorii şi izvoditorii mahomedanismului şi despre obârşia evreiască a lui Mahomed, a se citi cartea distinsului scriitor Washington Irving, tradusă în greacă în 1930 de către St. Ikonios şi publicată la editura “Eleftherudaki”. Nr. de înregistrare a Bibliotecii Parlamentului 2171)”

       [1] v. Sfântul Maxim Grecul, Adevăr şi minciună. Scrieri dogmatico-polemice, Ed. Sophia, 1998; Sfântul Maxim Grecul, Viaţa şi cuvinte de folos, Ed. Bunavestire, Galaţi, 2002. (n. ed.)

        extras din cartea Ecumenismul fără mască (preluare de pe site-ul Apologeticum.ro)

        Mai multe detalii pe acest subiect fierbinte despre Vatican și Ordinul Iezuiților puteți găsi accesând link-ul https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/20/islamul-creatia-vaticanului/

        Puteți viziona și următorul material, cu multă atenție pentru că a fost realizat de protestanți: https://youtu.be/uPerbp0OHoA

 

            VATICANUL A FOST CONDUS APROAPE MEREU DE CĂTRE PAPI ÎNREGIMENTAȚI ÎN FRANCMASONERIE. MISIUNEA LUI ESTE SĂ IMPLEMENTEZE LA NIVEL GLOBAL PAN-EREZIA ECUMENISMULUI…

 

       Un articol care ne demonstrează misiunea Vaticanului condus de iudeo-masoni (evreii sioniști) de a implementa la nivel global ECUMENISMUL l-am găsit pe blogul acesta https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/17/intalnire-la-vatican-iezuitul-si-masonul-sau-cine-i-papa-francisc-i/:

 

         ,,Generalul iezuiților a devenit Papă, avem un Papă Negru (culoarea straielor iezuite)
         Motto: „Dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veţi ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veţi descoperi că individul din vârf şi şeful iezuiţilor, sunt una şi aceiaşi persoană.” (James Parton, istoric).

          Şeful iezuiţilor este numit „Papă Negru” datorită culorii negre a hainelor pe care le poartă membrii ordinului, dar şi din cauza unor zvonuri care circulau prin ţările protestante europene în secolele 16 şi 17, potrivit cărora şeful iezuiţilor ar avea puteri malefice şi ar conduce din umbră Biserică Catolică.

           Conform predicţiilor Sfântului Malachia, ultimul papă de la Vatican va fi „negru”, adică, potrivit unor interpretări, în straie negre, de iezuit. Din cauza lui vor izbucni războaie şi molimi care vor declanşa Apocalipsa.

           Sfantul Malachia avea dreptate! Francisc I este primul „Papa Negru” de la Vatican.
           În 13.03.2013, a fost ales un nou Papă. După mai bine de o lună, perioadă în care fel de fel de speculații s-au născut cu privire la viitorul Papă, iată-ne că într-o dată dominată de cifră 13 catolicii din întreaga lume au un conducător.
            Noul șef de la Vatican este cardinalul argentinian Jorge Bergoglio, care și-a ales numele de Francisc I  (nume provenit din germana veche care semnifică reprezentantul poporului franc… masonic) pentru a conduce Biserica Catolică.
            Dacă facem o incursiune în timp și ne aducem aminte de profeția Sfântului Malachia este imposibil să nu știm că acesta a prevestit că cel de-al 226-lea papă va fi „negru”. Toată lumea s-a așteptat ca papa ales ieri să fie cardinalul Peter Turkson, doar pentru că este de culoare. Însă nu a fost așa și toată lumea a răsuflat ușurată pentru că Sfântul Malachia „s-a înșelat”, iar Apocalipsa se amână într-un fel sau altul…
            Lucrurile sunt puțin mai complexe de atât pentru că Jorge Bergoglio sau Francisc I ascunde un secret important pe care toată lumea l-a ignorat. El face parte din ordinul iezuiților și conform organizării acestei societăți secrete, Jorge Bergoglio poartă titlul de general al Americii Latine. Fiecare general al ordinului iezuiților este supranumit și „Black Pope” sau „Papa Negru”.

          Ordinul iezuiților sau Societatea lui Iisus
          Bazele ordinului au fost puse la data de 15 august 1534 de către un grup de studenți ai Universității din Paris, în frunte cu Ignațiu de Loyola. Ordinul a fost aprobat pe 27 septembrie 1540 de Papa Paul al III-lea, prin bula „Regimini militantis Ecclesiae”. Totodată, Secretarul General al iezuiţilor, ultimul fiind Nicolas Adolfo (aşa-numitul „Papa negru”, „negru” semnificând activităţile malefice, ascunse, dar și veșmintele iezuiților) dă ordine actualului papa. Nicolas Adolfo este Secretarul General al Societăţii lui Iisus, liderul Ordinului Iezuiţilor, din care face parte şi Papa Francisc I. Numele de „Papă Negru” pentru conducătorul supreme al iezuiților este folosit de laici. Iezuiţii i se adresează respectuos spaniolului Nicolas Adolfo cu „Părinte General”. De altfel, ordinul iezuiţilor îşi are sediul tot la Roma, în apropierea Vaticanului.
             Se mai spune că iezuiții superiori sunt adevărați vrăjitori, ei închinându-se lui Lucifer.  Alberto Rivera, cel care a făcut parte în anii ’60 ai secolului trecut din conducerea ordinului iezuiţilor, a fost invitat la o „ceremonie neagră” în Spania, organizată de iezuiţi, unde participanţii purtau pelerine negre şi se închinau lui Lucifer.

             De asemenea, se vehiculează ideea că iezuiții sunt unele și aceleași persoane cu reprezentaţii masoneriei. Istoricul american James Parton este de părere că „dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veţi ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veţi descoperi că individul din vârf şi şeful iezuiţilor, sunt una şi aceiaşi persoană.”

           Sfântul Malachia avea totuși dreptate
           Conform predicțiilor Sfântului Malachia ultimul papă de la Vatican va fi negru. Bineînțeles că nu culoarea pielii contează, ci faptul că este reprezentantul unui ordin malefic, care a ajuns în vârful piramidei de la Vatican. Astfel, Francisc I sau „Papa Negru” este pe cale să îndeplinească scopul suprem al iezuiților, acela de a conduce lumea cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon.
Ordinul iezuiților, în frunte cu noul Papă, Francisc I, controlează numeroase servicii secrete din întreaga lume. Interesant faptul e că CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele său fiind preot dominican, Vincent Donovan. Aşadar, CIA a fost fondată sub oblăduirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodată, iezuiţii sunt cei care au adus în rândurile CIA o mulţime de nazişti, pe care iezuiţii i-au folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel că CIA de azi este o armă, o armă de spionaj folosită de Vatican.

            Apocalipsa
            Un vechi proverb francez spune că „atunci când doi iezuiți se întâlnesc, diavolul este întotdeauna acolo pentru a face un trio“. Odată ce generalul iezuiților a devenit Papă, un Papă Negru, atunci putem spune că profeția Sfântului Malachia este pe cale să se petreacă, iar Apocalipsa va pune stăpânire pe întreaga planetă. (Sursa: justițiarul.ro) 

            Masoneria vrea să amestece toate religiile; de fapt, în “The Constitutions of the Free-Masons, containing the History, Charges, Regulations of that Most Ancient and Right Worshipful Fraternity”, mai bine cunoscute cu numele de “Constituțiile lui Anderson” (1723), se poate citi foarte clar:

           A Mason is oblig’d by his Tenure, to obey the moral law; and if he rightly understands the Art, he will never be a stupid Atheist nor an irreligious Libertine. But though in ancient Times Masons were charg’d in every Country to be of the Religion of that Country or Nation, whatever it was, yet ’tis now thought more expedient only to oblige them to that Religion in which all Men agree, leaving their particular Opinions to themselves; that is, to be good Men and true, or Men of Honour and Honesty, by whatever Denominations or Persuasions they may be distinguish’d; whereby Masonry becomes the Center of Union, and the Means of conciliating true Friendship among Persons that must have remain’d at a perpetual Distance.

—————————————————————————————————————————

           Un Mason este obligat, prin ţinuta sa, să se supună legilor moralei şi daca întelege corect Arta Regală, el nu va fi niciodată un ateu stupid, nici un libertin fără de religie. Chiar dacă în trecut Masonii au fost obligați în fiecare Țară să facă parte din religia acelei Țări sau Națiune, oricare ea ar fi fost, astăzi este mai convenabil să fie obligați numai înspre Religia la care toți oamenii sunt de acord, lăsând pentru ei opiniile lor particulare; adică a fi oameni buni și sinceri sau oameni de onoare și onestitate, oricare ar fi denominațiile sau convingerile care ar putea să îi recunoască.
           Masoneria devine deci Centrul Unirii, unealta pentru a împăca adevărata Prietenie între persoane care ar fi rămas într-o Distanță perpetuă.

           Acea religie în care toți oamenii sunt de acord, este religia universală.    

           Citim mai departe:

           De aceea, să nu fie introduse prin poarta Lojei divergenţele sau certurile personale şi mai puţin încă disputele despre religie sau naţiune sau Constituţia statului (discuţii cu caracter religios sau politic) căci, în calitate de Fraţi Masoni, ţinem doar de religia universală. (Sursă: Anderson Constitution’s (1723), I. Concerning God and Religion, VI. Of Behaviour (link)) 

           “Suveranul Pontif” a Masoneriei Universale Albert Pike (1809-1891) – mason de gradul 33°, Suveran Mare Inspector General al R.S.S.A (Ritul Scoțian Antic și Acceptat) din Jurisdicția de Sud a Statelor Unite de la 1859 până la moartea sa – în cartea sa “Morals and Dogma”, care este considerată “Biblia Masoneriei Ritului Scoțian” “a cărei lecturi și studiu sunt indispensabile pentru cine vrea să fie Maestru de Artă Reală în cel mai adevărat și adânc sens” (Elvio Sciubba în Albert Pike, Morals and Dogmă, Edizione Italiană, Bastogi Editrice Italiană, Foggia 2004, Vol. 1, pag. 17), a confirmat acest lucru, afirmând că obiectivul Masoneriei este acela de a invita “toți oamenii din toate religiile a se aduna, sub steagurile sale (Libertate, Egalitate și Fraternitate) pentru a lupta împotriva răului, ignoranței și a nedreptății” (Albert Pike, Morals and Dogma, Edizione Italiana, Vol. 2, pag. 289 – 18° Principe Rosa-Croce).

           Masonul Foster Bailey (1888-1977) – mason de gradul 32° din Ritul Scoțian Antic și Acceptat, care a fost și soțul lui Alice Bailey (1880-1949), o faimoasă ocultistă și spiritistă New Age – a afirmat că Masoneria “a fost prima Religie Mondială Unită. După a venit timpul în care multe religii s-au separat și s-au format sectele. Astăzi noi lucrăm din nou pentru o Religie Universală Mondială” (Foster Bailey, The Spirit of Masonry, pag. 31).

           Fiți atenți fiindcă masonii care sunt în Biserici împing cât de mult posibil înspre formare unei religii universale, în care toți oamenii sunt de acord.
           Respingeți deci ecumenismul și dialogul interreligios doarece sunt uneltele pe care masonii le folosesc pentru a obliga Creștinii să se alăture Religiei Universale, pe care ei vor să o creeze la nivel mondial.

           Gândiți-vă mereu la cuvintele lui Pavel ca să nu cădeți în această capcană numită “Religie Universală”.

           “Nu va injugati la un jug nepotrivit cu cei necredinciosi. Caci ce legatura este intre neprihanire si faradelege? Sau cum poate sta impreuna lumina cu intunericul? Ce intelegere poate fi intre Hristos si Belial? Sau ce legatura are cel credincios cu cel necredincios?
            Cum se impaca templul lui Dumnezeu cu idolii? Caci noi suntem templul Dumnezeului celui Viu, cum a zis Dumnezeu: “Eu voi locui si voi umbla in mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, si ei vor fi poporul Meu.”
            De aceea: “Iesiti din mijlocul lor si despartiti-va de ei, zice Domnul; nu va atingeti de ce este necurat, si va voi primi. Eu va voi fi Tata, si voi Imi veti fi fii si fiice, zice Domnul cel Atotputernic.” (2Corinteni 6:14-18)

           Masonii care sunt prezenți în mijlocul Bisericilor îndeamnă Creștinii că să pună Biblia pe același nivel cu Coranul sau cu alte cărți așa-zise sfinte.
           Niciunul dintre ei să vă înșele în vreun fel. Singurele Scripturi Sfinte sunt acelea care alcătuiesc Biblia, adică CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU.

           Mai mult decât atât, masonii – chiar dacă numesc Biblia “volumul legii sacre” – nu acceptă Biblia ca Cuvânt a lui Dumnezeu fiindcă pentru ei aceasta este doar un simbol a Voinței, a Legii sau a Revelației Divine iar conținutul ei nu este Legea Divină, inspirată sau descoperită.

            Acest lucru confirmă că masonii sunt niște slujitori a lui Satan. Fiți atenți la ei.

            Asta este una dintre metodele prin care Masoneria și Illuminati promovează Noua Ordine Mondială care, printre altele, implică și crearea unei religii universale.”

 

           Celelalte capitole din volum le puteți găsi accesând

https://blogpersonalraduiacoboaie.wordpress.com/2018/04/29/ortodoxia-sub-asediul-ecumenismului-masonic-radu-iacoboaie/

 

3 gânduri despre „ÎNCĂ DOUĂ CAPITOLE IMPORTANTE ADĂUGATE DE AUTOR LA VOLUMUL – ORTODOXIA SUB ASEDIUL ECUMENISMULUI MASONIC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s