3 mai 2018… ULTIMUL CAPITOL ADĂUGAT LA VOLUMUL ORTODOXIA SUB ASEDIUL ECUMENISMULUI MASONIC – Radu Iacoboaie (urmează corectura finală)

             MIȘCAREA NEW AGE ȘI RELIGIA MONDIALĂ A ECUMENISMULUI MASONIC. ÎNMULȚIREA ATACURILOR ÎMPOTRIVA ORTODOXIEI…

              Mișcarea New Age a fost concepută de evreii sioniști pentru a pune bazele doctrinare pentru Noua Ordine Mondială și statul global.                          Ideologia numeroaselor organizații ce fac parte din MIȘCAREA NEW AGE (NOUA ERĂ) este una profund antihristică și este cea care la sfârșitul lumii va determina hotărâtor interzicerea creștinismului în întreaga lume, așa cum s-a mai întâmplat de altfel și în zorii creștinismului în primele trei veacuri de prigoană…

             ,,Scopul politic de bază al Mișcării New Age este controlul global. ”Dizolvarea și distrugerea statelor naționale în interesul păcii și conservării”, sunt idei susținute în mod deschis. (…) Propovăduind pacea și dragostea, Mișcarea a reușit să orbească pe mulți dintre aderenți și să-i facă să le susțină idealurile:

           – arianismul, adică supremația rasei Vestului; ca în cazul lui Hitler, acesta este legat de antisemitism (volumul ,,Mein Kamf” al lui Adolf Hitler se vinde și azi – n.a.);

           – inițiere în masă, numită și ,,inițiere Luciferică”, adică un act de consacrare lui Lucifer (s-a întâmplat chiar recent în 2016 la o messă catolică alături de Papa Francisc, care este iezuit și mason, când a fost invocat la strană Lucifer! – n.a.);

           – o acțiune de purificare, adică de exterminare a celor ce nu sunt de acord cu obiectivele Mișcării (cazuri mai cunoscute, precum: mitropolitul Irineu Mihălcescu, Patriarhul Teoctist, ÎPS Iustinian Chira, mari duhovnici ca Ioanichie Bălan, Justin Pârvu ș.a. – n.a.);

           – avortul și însămânțarea artificială (in vitro ș.a. – n.a.);

           – limitarea numărului copiilor într-o familie (sub pretextul masonic că suntem prea mulți pe planetă și resursele naturale sunt limitate… – n.a.);

           – controlul genetic (clonarea animalelor și în viitorul apropiat și a oamenilor!… – n.a.);

           – controlul morții, deși există un cult al morții, aceasta fiind privită ca o experiență euforică și o tranziție către noi cicluri ale vieții (adică vorbim de reîncarnare; cultul morții este prezent în cercurile sataniste și în unele loji masonice care folosesc simbolul cu cranii și oase – n.a.) (…)

           Mișcarea New Age proclamă omul ca fiind dumnezeu și că ”omul l-a creat pe Dumnezeu după chipul său”. Fideli concepției că ”totul este una”, ei consideră omul ca făcând parte din Dumnezeu-Capul (”Conștiința cosmică” sau ”Forța”)(amintiți-vă de Forța din filmul serial Războiul Stelelor – n.a.). Tot ce are de făcut omul este să se descopere și să-și dezvolte divinitatea, extinzându-și conștiința lui prin meditație, yoga și cu alte metode (mulți psihologi care îl admiră pe evreul mason Sigmund Freud insistă pe ,,descoperirea sinelui” etc. – n.a.). (…)

           În locul gândirii analitice anterioare care corespundea concepției liniare și mecaniciste despre lume, trebuie să avem o perspectivă holistică, o credință în interconexiunea dintre toate lucrurile, sau în alte cuvinte în ”doctrina întregului”. (…) Filosofia Mișcării New Age are ca scop reconcilierea tuturor lucrurilor opuse: știința și ocultismul sunt considerate egale. Toate valorile etice se năruiesc; binele și răul nu mai există (de pildă catolicii, adică papistașii, au ajuns să spună că nu mai există iad! – n.a.). Totul este una. Acest fapt explică dorința de a face o sinteză a tuturor religiilor (,,necesitatea ecumenismului, deghizat multă vreme sub numele de ,,dialog interecumenic” – n.a.). (…)

           Mișcarea New Age își are rădăcinile moderne în Societatea Teosofică fondată în 1875, în New York, de către Helene Petrova Blavatsky, de origine rusă. Una dintre învățăturile de bază ale acestei organizații este că toate religiile lumii au ”adevăruri comune” care transcend diferențele posibile. Membrii ei cred în existența ”maeștrilor” care sunt fie spirite, fie oameni mai evoluați decât ”oamenii de rând” – cu alte cuvinte persoane iluminate în mod special. Una dintre figurile centrale care s-au evidențiat în Societatea Teosofică este Alice Bailey (1880-1949), englezoaică, emigrată în America. Ea a pus bazele Mișcării New Age și este considerată drept marea lor preoteasă. Ca și medium spiritist, ea a primit mesaje de la așa numitul maestru al înțelepciunii Djwal Khul. (…)

           Una dintre tacticile inițiale a fost câștigarea de mulți simpatizanți prin activități pacifiste, antimilitare. Următorul pas a fost promovarea unei ”critici sceptice și destructive față de religie care susțin nemurirea omului”. Programele New Age și-au croit drum în lumea afacerilor și-n toate aspectele societății; incluzând comunitatea creștină. În spatele unor teme neprimejdioase cum ar fi alimentația sănătoasă și ținuta fizică, sunt de obicei incluse următoarele practici care nu sunt altceva decât diferitele tehnici oculte orientale: meditația, practici yoga, terapiile de relaxare, hipnoză, vindecare psihică (au apărut tot mai mult în ultima vreme psihoterapeuți ca și cum ar fi o nouă profesie… – n.a.), vedenii (inclusiv chiromanția sau interpretarea viselor – n.a.) și gândire pozitivă. Ultimele două au la bază presupunerea că prin sugestii mintea poate creea și realiza tot ce-și propune. (…)

          În aceste condiții, Noua Ordine și Guvernare a lumii dorită de membrii New Age este în mod evident anticreștină. S-au emis chiar planuri de abolire a legilor și simbolurilor creștine și de înlocuire a sărbătorilor religioase cu sărbătorile păgâne (mai ales în ultimii ani!; Crăciunul și sărbătoarea lui Moș Crăciun tinde să înlocuiască total sărbătoarea creștină a Nașterii Domnului… – n.a.). Un element esențial al religiei New Age este folosirea diverselor tehnici psihologice. După cum am menționat deja, programele New Age includ următoarele practici: meditația, yoga, hipnoza, psihologia transpersonală și gândirea pozitivă (aici intră și filosofia Zen, stilul Fheng-Shui etc. – n.a.).(…)

          Drogurile sunt și ele un mijloc folosit pentru a deschide interesul oamenilor față de învățăturile Mișcării New Age. (…) Amploarea mișcării feministe are și ea legături strânse cu spiritualitatea Mișcării. (…) avangarda radicală a mișcării feministe New Age deja a cerut înlocuirea credinței creștine cu mitul zeiței Gaia (prezentă mai ales în filmele de animație pentru copii! – n.a.), ,,Mama Pământului”, al cărui cult a fost reînviat și practicat din nou (mai ales în cercurile oculte deghizate în ,,ecologiști” – n.a.). Adoptând practicile antice în care femeia era egală cu ”natura”, adepții New Age s-au întors în mod deliberat la religiile păgâne trecute, cu zeitățile lor, cum ar fi Iris, Astartea, Demeter și Hera. (…)

           O figură centrală a Guvernului și religiei Noii Lumi este Maitreya (despre care a scris într-un fel și filosoful român Mircea Eliade într-un volum cu numele acestuia – n.a.). (…) Se preconizează că la venirea lui, Maitreya să preia controlul asupra lumii, el fiind numit de Lucifer ca să conducă lumea conform instrucțiunilor acestuia. Se va stabili un sistem de control universal pentru că numai cine controlează distribuirea proviziilor poate conduce lumea. În perioada Noii Ere, permisiunea de a face comerț și de a încheia afaceri va fi acordată numai celor ce vor jura loialitate lui Maitreya, mai precis lui Lucifer. Fiecărui cetățean al lumii i se va da un număr care va trebui folosit în toate tranzacțiile – incluzând și afaceri mărunte – o cartelă de credit universală (electronică cu RFID – n.a.). Banii în numerar vor fi eliminați. (…) Supranumit ”Hristosul” ca să deruteze omenirea, Maitreya este de fapt o figură antihristică. (…) În ciuda frecventelor discursuri despre nevoia unei ”libertăți religioase” (precum este în SUA de pildă – n.a.), membrii Mișcării New Age susțin cu tărie ideea că libertatea religioasă trebuie să înceteze în Noua Eră. ”Noul Hristos” plănuiește restructurarea creștinismului. Cu alte cuvinte, creștinismului biblic îi va nega dreptul de a exista. (…)

           Anul 1975 a coincis cu începutul propovăduirii, la dimensiuni mondiale, a noii evanghelii despre ”noua eră”, momentul când esoterica ideologie pătrunde în librării, în mediile de informare, în masă, în instituțiile de cultură și învățământ occidentale. (…)

          ”Știința creștină”, mormonii, martorii lui Iehova, antroposofii (și multe altele până în prezent – n.a.) sunt creaturi ale masoneriei. Mai mult, se susține că începând cu Conciliul Vatican II, chiar papii ar fi masoni. Aderarea Bisericii la masonerie a început odată cu Reforma. Luther a fost rosicrucian. Profund penetrat de ideile masonice este și cultul metodist. (…) Templul umanist al francmasonilor este ”sinagoga lui Satan”, este reuniunea ecumenică a creaturilor împotriva Creatorului sub stindardul înșelător al fraternității, al toleranței, al umanismului celui fără de Dumnezeu. Orice stat democratic este un produs al masoneriei. În fiecare stat funcționează, în mare taină, un Consiliu Suprem de cel mult 33 membrii. Acesta este cel mai înalt for masonic în statul lor…”   

           (din lucrarea de sinteză ,,New Age (Noua Eră) – mișcare ocultă îndreptată împotriva religie creștine”, 1993, pp.3-30)

 

           Mai multe detalii veți găsi accesând link-urile: 

http://ortodoxinfo.ro/2017/03/07/cuviosul-serafim-rose-ortodoxia-si-religia-viitorului/

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/06/13/miscarea-new-age-este-anticrestina-si-creatia-ocultei-mondiale-radu-iacoboaie-13-iunie-2016/

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2017/01/06/miscarea-new-age-seduce-tinerii-de-azi-pentru-a-si-atinge-scopul-principal-distrugerea-in-viitorul-apropiat-a-crestismului-nevrednicul-radu-iacoboaie-6-ianuarie-2017-la-sarbatoarea-botezul-dom/

 

           Celelalte capitole le găsiți accesând linkul

https://blogpersonalraduiacoboaie.wordpress.com/2018/04/29/ortodoxia-sub-asediul-ecumenismului-masonic-radu-iacoboaie/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s