APĂRAREA ROMÂNIEI PRESUPUNE ȘI APĂRAREA VALORILOR CREȘTINE ȘI NAȚIONALE, PRINTRE CARE ȘI FAMILIA! PĂRINȚII POT DEPUNE LA SECRETARIATELE ȘCOLILOR ACEASTĂ CERERE ȘI SĂ CEARĂ NUMĂR DE ÎNREGISTRARE.

                           Formatul PDF – https://drive.google.com/file/d/1yrQARC_FXJjbKuA-eVYde3wj7lDbGVE4/view?usp=sharing

             Sugestie: completați 2 exemplare și cereți număr de înregistrare! Exemplarul pe care îl păstrați să fie semnat de către un reprezentant al grădiniței sau școlii unde învață copii dvs cu precizarea „Am primit un exemplar”.

           Ați citit aceste două articole de mai jos? 

  https://danielvla.wordpress.com/2018/10/08/stiam-ca-ne-asteapta-asta-asociatiile-lgbt-cer-legalizarea-de-urgenta-a-parteneriatului-civil-si-a-familiilor-formate-din-persoane-de-acelasi-sex-senatorul-serban/

https://www.news.ro/social/accept-si-consiliul-national-pentru-combaterea-discriminarii-parteneriat-pentru-egalitatea-persoanelor-lgbti-printr-un-proiect-cu-finantare-europeana-1922403508002018021217871041

2 gânduri despre „APĂRAREA ROMÂNIEI PRESUPUNE ȘI APĂRAREA VALORILOR CREȘTINE ȘI NAȚIONALE, PRINTRE CARE ȘI FAMILIA! PĂRINȚII POT DEPUNE LA SECRETARIATELE ȘCOLILOR ACEASTĂ CERERE ȘI SĂ CEARĂ NUMĂR DE ÎNREGISTRARE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s