DESPRE MAFIA SECURISTĂ CARE S-A PUS ÎN SLUJBA FRANCMASONERIEI

         Redăm mai jos un articol excepțional de pe pagina de Facebook a lui Danut Tufoi (cu mențiunea că noua Securitate e în solda ocultei mondiale):

         SECURITATEA – DUȘMANUL DE MOARTE AL POPORULUI ROMÂN!

         „Aceia, care încă ne mai bucurăm de luciditate, observăm cum reabilitarea morală a mafiei securiste, reciclate în post-comunism, se realizează sub ochii noștri, cu sprijinul structurilor nord-atlantice si occidentale. Repulsia instinctivă a populației față de securism a dispărut, lăsând loc încrederii și miturilor securității naționale, un fel de „prețuire și respect”. 
Aceeași gașcă care a deservit totalitarismul criminal și corupt înainte de ’89, a continuat să o facă, direct sau prin propriile odrasle, și după, printr-o ușoară metamorfoză. În esență, această gașcă, cu interese private, are o organizare de tip mafiot, în care tăcerea e singura garanție relativă pentru liniștea bătrâneții. 
          O mafie rezolvă în modul cel mai imoral și ilegal probleme, fie că înainte s-a numit Securitatea, fie că după ’90 o numim altfel. Problemele din anii ’50 au fost rezolvate de către această gașcă prin închisoare, tortură și crimă. Atunci, URSS (Rusia) era pentru securiști cam ceea ce este astăzi NATO și UE.
          Românii au știut mereu că securiștii nu erau acolo ca să-i apere, ci pentru ca, la nevoie, să-i ucidă, să-i terorizeze și să-i escrocheze chiar pe ei. Pentru acest lucru aveau privilegii, fiind principala sursă de teroare, corupție și imoralitate institutionalizată a unui stat condus de un dictator cu obsesia marilor ctitorii. 
După trădarea propriului protector din ’89, noii stăpâni nu au avut interesul de a exorciza monstrul securist, fie pentru că erau o parte din el, iar distrugerea ar fi însemnat împrăștierea unui miros extrem de urât până în cele mai ascunse unghere ale societății, fie pentru că funcționa și putea fi folosit. Așa a supraviețuit rețeaua.         Ignoranța și manipularea au anesteziat vigilența majorității populației, iar, între timp, securiștii au devenit capitaliști. 
Falsificarea actelor de proprietate, retrocedările ilegale și vânzarea activelor statului sunt sursa acumulărilor de capital a membrilor mafiei securiste. La acestea s-a adăugat mereu traficul de persoane, prostituția și drogurile. Dar, pentru a păstra controlul intern aveau nevoie de protecție externă, alta decât cea nesigură de la răsărit. Bombardarea Iugoslaviei de pe teritoriul României este declarația publică de reorientare politică a securiștilor către SUA și NATO. 
           După intrarea în NATO, “exorcizarea” monstrului securist a devenit imposibilă, securiștii fiind dați drept exemplu, deoarece puteau fi folosiți în rezolvarea problemelor imorale și ilegale ale NATO, chiar în parteneriat cu CIA și FBI. Închisorile secrete ale CIA, amplasarea și operațiunile bazelor militare NATO din România sau parteneriatul DNA-FBI pentru șantajarea politicienilor și altor români incomozi, fiind doar câteva dintre exemple. Toate aceste acțiuni au demonstrat că deținerea puterii politice în România nu mai putea fi garantată decât prin colaborarea cu noua Securitate, singura organizație de tip mafiot care a controlat vreodată Romania.           Politicienii obișnuiți cu sistemul, adaptați și lacomi au înțeles repede că fără colaborare cu aceasta nu au nici o șansă. Securiștii asigurau protecția, iar politicienii strângeau banii. De multe ori, neînțelegerile legate de bani se soldau cu arestări și condamnări. PSD (PDSR, FSN) și PNL (PD, PD-L) au fost principalii parteneri și beneficiari ai sistemului mafiot securist. CDR a avut o șansă, dar a ratat-o lamentabil, așa cum Năstase a fost doar un naiv ezitant. Numirile demnitarilor și ale șefilor din întregul sistem finanțat de stat neputând fi realizate fără acordul sau avizul formal sau informal al mafiei, această stare de fapt constituie una dintre principalele cauze ale imoralității și corupției politice. Ungureanu, Maior și Coldea au reprezentat multă vreme filtrul mafiot pentru contactele cu NATO, UE sau cu alte state și organizații, dând senzația că asigură conducerea unor structuri diplomatice. Însă diplomația națională, la nivel de stat, nu poate fi confundată cu relațiile de tip mafiot. Șansa securiștilor a constat în faptul că SUA și NATO, îndepărtându-se vizibil de Turcia, au dorit să-și asigure un teritoriu strategic de rezervă pentru ieșirea la Marea Neagră, neafectat de riscurile unui sistem democratic, care ar fi putut să le afecteze pozițiile în raport cu Rusia și cu Europa. 

          Astfel, acordul vesticilor cu mafia securistă care administrează teritoriul României și taxează populația a anulat suveranitatea națională și drepturile democratice ale unui întreg popor, transformat într-o populație formală. Pierderile suferite de români de la momentul renunțării totale la suveranitate sunt practic incalculabile. Securiștii însă nu au fost afectați, deoarece ei au primit dreptul să „mulgă turmele rămase”. Cu excepția vacanțelor în Austria sau în destinațiile exotice, securiștii știu că numai din România își pot încasa tainul. În timpul acesta, marile investiții energetice din Europa ocolesc România, ceea ce modifică arhitectura strategică și ne exclude pe noi și pe descendenții noștri de la șansa prosperității. Pentru imagine, se mai construiește câte un kilometru de autostradă sau câte un pod. 
          În schimbul protecției, mafia securistă care controlează România are datoria de a achiziționa armament scump și de a ataca Rusia. Iar aceasta, în timp ce SUA, Franța și Germania continuă să incheie acorduri economice avantajoase cu aceasta, confirmând totodată interesele Rusiei la Marea Neagră. 

          În plan intern, mafia controlează integral justiția, chiar de pe treptele INM și, ulterior, CSM, dar mai ales finanțele. Stenogramele, înregistrările video și audio din monitorizări, care sunt publicate și de mass-media proprie, uneori chiar inainte ca acestea să devină probe într-un proces judiciar, sunt produse și direcționate de mafie. Macovei, Kovesi, Stanciu sau Lazăr sunt doar simple unelte. 
          Însă mafia securistă nu s-a oprit aici, ci a continuat să-și constituie, prin racolare și șantaj, instrumente politice și propagandistice noi. USR-PLUS, Pro România și alte partide mai mici sunt parte a acestui proiect, care vizează metamorfoza politică a celei mai mari ticăloșii. Cioloș și Barna sunt doar furnizorii de fum pentru o populație din ce în ce mai naivă, așa cum au fost Băsescu și Iohannis, la timpul lor. Mafia controlează voturile și întreg sistemul electoral, după principiul „Votezi cu cine vrei și iese cine trebuie!”. Niciodată, cine ne trebuie. „Diaspora” nu este decât un produs exclusiv mafiot, care e utilizat în scop electoral, dar și ca rezervă financiară. 

           Statul a fost confiscat, iar populația nu mai are lideri. Clovnii, vulnerabili și trădători, care ne sunt prezentați zi de zi în mass-media, nu sunt decât simple slugi, incapabile de organizare și revoltă. Cei care îi ridică și îi numesc în funcții, îi pot coborî oricând, uneori până în beci. Orice lider politic numit, care calcă pe bec, adică are curajul de a-și încălca promisiunile făcute mafiei, va sfârși, în mod inevitabil, la pușcărie. 
            Din ce în ce mai mult realizez că șansele ca actualii români să înteleagă că mafia securistă constituie principala forță care pune în pericol securitatea economică și siguranța națională a acestui popor sunt spre zero. Speranța într-o revoltă antisecuristă, care să-i condamne crunt și să le confiște averile obținute sau lăsate moștenire de către cei care ne-au terorizat zeci de ani (inclusiv pe părinții și pe bunicii noștri), anulându-ne minima șansă pentru prosperitate și democrație, este o simplă naivitate… 

          DESCHIDE-ȚI MINTEA!
                     – Iulian-Laurentiu Stefan –

4 gânduri despre „DESPRE MAFIA SECURISTĂ CARE S-A PUS ÎN SLUJBA FRANCMASONERIEI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s