AM GĂSIT CEVA FRAȚILOR!… SCRISOARE CĂTRE GHEORGHE DINCĂ…

       SCRISOARE CĂTRE GHEORGHE DINCĂ

           Dragul meu, am auzit de departe ecoul faptelor tale mărețe și m-am gândit să îți scriu o scrisorică, mai ales că știu că nu ai mai citit de mult timp vreuna, fiind ocupat mereu cu filmele porno și cele de groază. Așa că mi-am adus aminte că trebuie să vin și pe la tine.

          Am auzit dragule tot plânsul, durerea sfâșietoare și am văzut tot chinul rudelor copilelor și femeilor pe care tu firește că mult le-ai iubit în felul tău, pe care adesea le-ai amenințat cu cuțitul la gât, pe care le-ai chinuit și umilit și torturat și violat sălbatic și ucis potrivit fanteziilor și frustrărilor tale inspirate din filmele pe care le-ai urmărit ani de-a rândul. Ai râs prea mult de ele!

           Să trecem mai repede la subiect dragule. Citește cu atenție și ascultă la mine tot ce-ți spun eu că nu mă repet! Nu uita absolut nimic! Te crezi puternic, dur și foarte inteligent, chiar genial? Îți voi arăta eu ce înseamnă toate astea, când voi veni pe seară sau noaptea la tine în fiecare zi ca să te iau cu mine! Te voi duce dragul meu să vezi și iadul care ți-a fost pregătit și în care tu nu crezi. 

          În piața publică din oraș, vei fi dezbrăcat frumos până la piele și legat bine de un stâlp. Vor veni la tine numai fecioare și femei ca să te vadă având în mâini cuțite mari exact ca ale tale doar să te mângâie cu ele la început, cu nuiele și bețe scurte, care te vor ,,iubi „, adică te vor înjura, scuipa, lovi peste tot, cum ai făcut tu desigur cu alte femei, până când vei implora multă milă și plângând vei cere iertare.

           Vei cere iertare firește de la toate rudele celor pe care le-ai violat, torturat și ucis, vei aduce toate oasele și cenușa lor și le vei despăgubi pe rudele lor apropiate cu banii din conturile tale și de pe casa și pământurile tale pentru a le putea face înmormântarea. Vei fi torturat până când vei mărturisi în amănunt tot ce ai făcut și cine sunt complicii!

          Iar dacă nu vei face toate acestea, femeile vor merge până la capăt, adică te vor tăia felii cu acele cuțite mari, în bucățele cât mai mici și le vor arde încet cu benzină!!! Adică vei păți dragul meu ce au pățit femeile pe care le-ai terorizat și ucis! Nu îți doresc așa ceva, e cumplită o astfel de moarte.

          Încă ceva dragule. Să nu închizi ușa seara pentru omul fără chip, omul cu coasa, că voi intra oricum și nimic nu mă poate opri să am grijă de tine și să-mi fac datoria!!! 

                    Semnează mai jos

                                   moartea ta

Un gând despre „AM GĂSIT CEVA FRAȚILOR!… SCRISOARE CĂTRE GHEORGHE DINCĂ…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s