APEL AL MIȘCĂRII PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI: CEREȚI ORGANELOR STATULUI SĂ ÎȘI FACĂ DATORIA ȘI ÎN CAZUL TRAFICULUI DE CARNE VIE!

          Iubiți frați români de pretutindeni, există un mare paradox și uimitor în opinia noastră. Deși suntem țara cu cele mai multe biserici și mănăstiri ortodoxe din lume (raportat la numărul populației) și cu mulți credincioși evlavioși, în același timp avem drama a milioane de români obligați de situația lor și lipsa unui loc de muncă să lucreze în străinătate (cu cel mai mare exod din lume, după Siria!) și în același timp suntem potrivit sondajelor și pe primul loc în Europa la numărul de avorturi (!) și nu în ultimul rând campioni la numărul de femei care practică prostituția (!)…

          Noi credem că bunul Dumnezeu ne-a arătat îndeosebi prin Cazul de la Caracal nu numai că ne așteaptă tragedii și mai mari dacă poporul român continuă să își întoarcă fața de la El, dar ne dezvăluie și drama zecilor de mii de tinere românce, mai cu seamă minore (!!!), care au căzut în plasa proxeneților cu voia și mai ales FĂRĂ VOIA LOR, pentru a ne determina să cunoaștem realitatea și a stopa acest trafic de carne vie care a luat deja o amploare nebănuit de mare și care alimentează cu sume enorme atât pe proxeneți, cât și pe toți cei care le oferă protecție din partea statului. Și sunt în joc fraților miliarde de euro anual, o adevărată și extrem de profitabilă industrie a prostituției și pedofiliei!!! 

          Să nu pierdem din vedere fraților un alt aspect foarte important și anume faptul că, cele mai multe românce (care sunt considerate ,,marfa” cea mai frumoasă și cea mai căutată) au ajuns pe piața prostituției din alte țări din Europa și alte continente, unde aceasta este deja legalizată, nu cu liberul consimțământ al acestora, ci prin utilizarea forței brute și sălbatice, prin răpiri, violuri și torturi, dar și prin alte metode mai pașnice (lover boy, pentru ca fetele să se îndrăgostească, amăgite cu propunerea căsătoriei, metoda șantajului cu înregistrări video a actului sexual, prin amenințări grave cu moartea atât pentru ele, cât și pentru rudele lor apropiate, metoda administrării de somnifere și droguri pentru a fi puțin conștiente de ceea ce li se întâmplă, metoda oferirea unui ajutor material inclusiv cu oferirea unui loc de muncă în străinătate etc).

           Sondajele efectuate în Germania dar și în alte state europene relevă faptul că aproximativ 90% din prostituate au fost forțate, obligate de către proxeneți să apuce pe calea prostituției, adică au fost forțate într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin! Au devenit obiecte sau sclave sexuale la mâna ,,peștilor” care s-au îmbogățit și se îmbogățesc enorm pe seama lor… 

           Noi credem fraților că nici nu ne putem pune măcar o clipă în pielea lor, că nu avem posibilitatea să ne imaginăm iadul cumplit sau calvarul prin care trec cele mai multe dintre aceste fete ajunse peste noapte prostituate fără voia lor…

          Iar fetele acestea, extrem de rar reușesc să evadeze, să scape cu viață și să părăsească rețelele de prostituție, prostituție care după o vreme poate deveni desigur obișnuință. De cele mai multe ori ele nici nu pot apela măcar la poliție (!) întrucât proxeneții au legături cu polițiști (pe care ii cumpără cu bani și fete!), având așadar printre clienții lor și polițiști și procurori și uneori chiar și judecători!

          Iar cele care aspiră la o viață normală, la o familie, care se împotrivesc având o educație creștină, sunt ucise cu cruzime pentru ca proxeneții să nu fie descoperiți și arestați! Și ne putem gândi și la faptul că acești traficanți de carne vie mai pot avea legături și cu traficanții de organe și le pot vinde pentru recoltarea organelor pe bani și mai mulți ca să nu iasă (în viziunea lor) în pierdere!…

           Un alt aspect extrem de important fraților este faptul că se fac tot mai multe și vizibile demersuri prin care se încearcă ÎN PREZENT în spațiul public a fi legalizată prostituția (de către persoane cu o anumită notorietate publică și francmasoni), speculându-se fraților până și tragedia celor două fete răpite, violate și traficate de la Caracal și durerea familiilor lor!

           Ceea ce ne determină să fim pe viitor foarte vigilenți la tot ceea se întâmplă și se promovează la ora actuală în România și să luăm în consecință atitudine la modul cel mai hotărât! Cereți fraților organelor de stat competente, gen DIICOT, să își facă datoria, mai ales că procurorii încasează lunar mii de euro!!! Doamne, ajută! 

           Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

VIDEO. Duminică, 6 octombrie 2019: Marș împotriva traficului de persoane la București

https://blogpersonalraduiacoboaie.wordpress.com/2019/09/30/francmasonii-din-romania-vor-sa-impuna-legalizarea-prostitutiei-si-exploatarea-sexuala-inclusiv-a-minorelor/

https://blogpersonalraduiacoboaie.wordpress.com/2019/09/09/ce-ne-arata-dumnezeu-prin-cazul-de-la-caracal-radu-iacoboaie-9-septembrie-2019/

 

         MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

                     6 octombrie 2019 

16 gânduri despre „APEL AL MIȘCĂRII PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI: CEREȚI ORGANELOR STATULUI SĂ ÎȘI FACĂ DATORIA ȘI ÎN CAZUL TRAFICULUI DE CARNE VIE!

 1. DIICOT să descindă pe TOATE feudele Patriei! Să verifice cum și unde se extinde piața de droguri, traficul de carne vie, decese suspecte cazuri mușamalizate; să dispară acea parte a polițiștilor, procurorilor, magistraților, politicienilor COMPLICI și clienți ai infractorilor, prietenii interlopilor, valutiștilor! Există ȘI Oameni în fiecare breaslă – e cealaltă parte, a profesioniștilor, specialiștilor marginalizați și ignorați de clanurile și căpușele (mafia instituționalizată – crima organizată!!) de pe absolut TOATE feudele Patriei!!! Dacă n-o fac, să plece! Să se implice cei cărora le pasă!! NU există să nu se poată!!

  Pe absolut TOATE feudele bietei tarisoare, acelasi fenomen – CÂRDĂȘIE!! cine spune altceva, MINTE!!
  La granița cu lumea interlopă se fac tranzacții…. la granița cu lumea interlopă se găsesc, adevărat și parte a unor polițiști și procurori și magistrați și politicieni și afaceriști străini ori mioritici, dar .. să NU omitem că:

  „Lumea interlopă este lumea de lângă noi, care se extinde precum cancerul în organism. Dacă rămânem impasibili, să nu ne mirăm de ce, încet, încet, organismul moare. Să nu ne mirăm de faptul că această boală ne atinge pe toţi, pentru că suntem membri ai societăţii în întregul ei şi o avem aşa cum o merităm. După ce va lămuri aceste aspecte, criticul activităţii autorităţilor statului şi implicit al poliţiştilor, să stabilească, în mod corect, dacă are dreptul moral să comenteze: dacă nu, să tacă pentru totdeauna!” – își merită soarta cei care pun botul la tembeliziunile mioritice ce fac jocurile politice ale unor direct interesați, își merită soarta cei care tac știind că niște neica-nimeni, odrasle de militeni, mici beizadele consumatori de droguri sunt angajati la stat pt un vot de catre „politicieni” dealeri de droguri, își merită soarta cei care tac devenind complici, își merită soarta cei care tac știind că exostă din păcate și presari cufuriți care se dedau cot la cot la orgii sexuale cu minore, alături de…. ce să vezi, nu doar infractori, interlopi ci mai ales „potenții ” feudei..

  Există ȘI polițiști CU Onoare, care-și fac meseria cu dar și har, cărora le pasă! Există!!
  Dar apăs : NU există „gafe procedurale” ( o imbecilitate!! ), există însă CÂRDĂȘIE!!
  Peste tot, pe absolut toate feudele tarisoarei, se câștigă morman din ce NU se publică!! jurnaliștii de investigație sunt rara avis!!
  Si iarăși amintesc : copilele instituționalizate sunt etichetate ca fiind curve – așa le „alintă” numiții pe funcții din DGASPC-urile țărișoarei! NU am auzit să fi fost destituiți șefi servici, directorași adjuncți, asistenți sociali din categoria nemoșagurile directorilor generali… pe ici pe colo, mormoloci, cât să se pună botniță, atât! Îi vezi pe numiții politic promovați, îi vedem zilnic – „presa” TACE complice! Cârdășie, mușamalizări, duhoare, mizerie, mocirlă, ticăloșie! Ei, ticăloșii, sunt uniți prin ticăloșie, de-aci puterea lor… se fac ghem și se salvează mereu! pentru că sunt uniți..
  remember:
  Poliţiştii de la Crima Organizata şi procurorii DIICOT au destructurat o rețea de proxeneți care îşi alegeau victimele din rândul fetelor din Centru de plasament de la Zăgujeni. Cel puțin opt minore de la Centrul de plasament Zăgujeni au căzut victime rețelei de proxenetism de la Timişoara. Conform anchetatorilor, o tânăra de 17 ani din familia acuzaților se ocupa cu racolarea fetelor din centrul de plasament. Ea se împrietenea cu ele şi le câștiga încrederea. Fetele plecau din centru şi veneau la Timişoara unde proxenetii le plasau la diferiți clienţi.

  Citește mai departe aici:
  http://www.infocs.ro/video-un-nou-caz-incredibil-la-centrul-de-plasament-zagujeni-minore-racolate-pentru-prostitutie/

  alte articole
  https://moldova.europalibera.org/a/27867235.html
  altul
  https://adevarul.ro/locale/resita/pedofilul-speranta-fost-inspirat-biblie-1_50ad11ec7c42d5a6638e4106/index.html (text preluat de pe Facebook, grupul OPINIA PUBLICĂ)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s