SISTEMUL JUDICIAR DIN ROMÂNIA TREBUIE DE URGENȚĂ ASANAT ȘI CEI CARE ÎNCALCĂ LEGEA SĂ PLĂTEASCĂ! CEREM O LEGE A RĂSPUNDERII MAGISTRAȚILOR ȘI FUNCȚIONARILOR PUBLICI!

        DIICOT să descindă pe TOATE feudele Patriei! Să verifice cum și unde se extinde piața de droguri, traficul de carne vie, decese suspecte cazuri mușamalizate; să dispară acea parte a polițiștilor, procurorilor, magistraților, politicienilor COMPLICI și clienți ai infractorilor, prietenii interlopilor, valutiștilor! Există ȘI Oameni în fiecare breaslă – e cealaltă parte, a profesioniștilor, specialiștilor marginalizați și ignorați de clanurile și căpușele (mafia instituționalizată – crima organizată!!) de pe absolut TOATE feudele Patriei!!! Dacă n-o fac, să plece! Să se implice cei cărora le pasă!! NU există să nu se poată!!

          Pe absolut TOATE feudele bietei tarisoare, acelasi fenomen – CÂRDĂȘIE!! cine spune altceva, MINTE!!
La granița cu lumea interlopă se fac tranzacții…. la granița cu lumea interlopă se găsesc, adevărat și parte a unor polițiști și procurori și magistrați și politicieni și afaceriști străini ori mioritici, dar .. să NU omitem că:

         „Lumea interlopă este lumea de lângă noi, care se extinde precum cancerul în organism. Dacă rămânem impasibili, să nu ne mirăm de ce, încet, încet, organismul moare. Să nu ne mirăm de faptul că această boală ne atinge pe toţi, pentru că suntem membri ai societăţii în întregul ei şi o avem aşa cum o merităm. După ce va lămuri aceste aspecte, criticul activităţii autorităţilor statului şi implicit al poliţiştilor, să stabilească, în mod corect, dacă are dreptul moral să comenteze: dacă nu, să tacă pentru totdeauna!” – își merită soarta cei care pun botul la tembeliziunile mioritice ce fac jocurile politice ale unor direct interesați, își merită soarta cei care tac știind că niște neica-nimeni, odrasle de militeni, mici beizadele consumatori de droguri sunt angajati la stat pt un vot de catre „politicieni” dealeri de droguri, își merită soarta cei care tac devenind complici, își merită soarta cei care tac știind că exostă din păcate și presari cufuriți care se dedau cot la cot la orgii sexuale cu minore, alături de…. ce să vezi, nu doar infractori, interlopi ci mai ales „potenții ” feudei..

          Există ȘI polițiști CU Onoare, care-și fac meseria cu dar și har, cărora le pasă! Există!!
Dar apăs : NU există „gafe procedurale” ( o imbecilitate!! ), există însă CÂRDĂȘIE!!
Peste tot, pe absolut toate feudele tarisoarei, se câștigă morman din ce NU se publică!! jurnaliștii de investigație sunt rara avis!!
Si iarăși amintesc : copilele instituționalizate sunt etichetate ca fiind curve – așa le „alintă” numiții pe funcții din DGASPC-urile țărișoarei! NU am auzit să fi fost destituiți șefi servici, directorași adjuncți, asistenți sociali din categoria nemoșagurile directorilor generali… pe ici pe colo, mormoloci, cât să se pună botniță, atât! Îi vezi pe numiții politic promovați, îi vedem zilnic – „presa” TACE complice! Cârdășie, mușamalizări, duhoare, mizerie, mocirlă, ticăloșie! Ei, ticăloșii, sunt uniți prin ticăloșie, de-aci puterea lor… se fac ghem și se salvează mereu! pentru că sunt uniți..
remember:
Poliţiştii de la Crima Organizata şi procurorii DIICOT au destructurat o rețea de proxeneți care îşi alegeau victimele din rândul fetelor din Centru de plasament de la Zăgujeni. Cel puțin opt minore de la Centrul de plasament Zăgujeni au căzut victime rețelei de proxenetism de la Timişoara. Conform anchetatorilor, o tânăra de 17 ani din familia acuzaților se ocupa cu racolarea fetelor din centrul de plasament. Ea se împrietenea cu ele şi le câștiga încrederea. Fetele plecau din centru şi veneau la Timişoara unde proxenetii le plasau la diferiți clienţi.

         Citește mai departe aici:
http://www.infocs.ro/video-un-nou-caz-incredibil-la-centrul-de-plasament-zagujeni-minore-racolate-pentru-prostitutie/
https://www.youtube.com/watch?v=Rf4zKZUf2K8
alte articole
https://moldova.europalibera.org/a/27867235.html
altul
https://adevarul.ro/locale/resita/pedofilul-speranta-fost-inspirat-biblie-1_50ad11ec7c42d5a6638e4106/index.html          (text preluat de pe Facebook, grupul OPINIA PUBLICĂ)

https://www.libertatea.ro/stiri/16-minore-caracal-fortate-sex-cu-romani-manageri-austrieci-si-soldati-americani-diicot-2720213

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/orasul-in-care-legea-e-sora-cu-faradelegea-politicieni-politisti-si-interlopi-chefuri-la-fosta-cabana-a-lui-ceausescu-1173061

https://evz.ro/eleve-santajate-pentru-sex-cu-magistrati-si-politisti.html

HALUCINANT:Droguri, prostituție infantilă, șantaj și orgii sexuale cu polițiști într-un fost depozit de bulion de lângă sediul Poliției Județene. Se clatină vreun scaun în Poliție?

Un “mascat” din IPJ Bacău, arestat preventiv într-un dosar de trafic de droguri și prostituție! Totul se desfășura într-un club clandestin din oraș

 

         MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

                     7 octombrie 2019 

6 gânduri despre „SISTEMUL JUDICIAR DIN ROMÂNIA TREBUIE DE URGENȚĂ ASANAT ȘI CEI CARE ÎNCALCĂ LEGEA SĂ PLĂTEASCĂ! CEREM O LEGE A RĂSPUNDERII MAGISTRAȚILOR ȘI FUNCȚIONARILOR PUBLICI!

  1. Astazi aflam ca DIICOT ar fi acoperit niste chinezi care faceau trafic cu minore din Romania, minore pe care le OBLIGAU la orgii sexuale. In schimbul acoperirii, chinezii le-ar fi dat pe fete o tura si anchetataorilor, precum si altori politisti, ofiteri SRI, procurori si alti oameni cu functii in stat. Ca DIICOT nu-si face datoria, eu nu sunt suprinsa. Au pe rol un dosar cu o frauda informatica la CAS pe care l-au pasat la Parchet ca sa fie ingropat. Cam asa se face Justitie in Romania. Desigur ca despre cum se face ping pong cu datele noastre personale de la casele de asigurari de sanatate vom afla peste 10-12 ani, cand cel acoperit acum nu mai e de folos. Reamintesc ca Dragnea a fost condamnat pentru treaba asta. Si totusi, aceeasi Justitie nu misca un deget in alte cazuri. Cam suspect. A nu fi banuita ca sunt fan Dragnea, dar eu doar identific o justitie politizata si cam atat. #justitieliberasiindependenta (text preluat de pe pagina de Facebook, Anca Andrei)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s