UNII PROFESORI ȘI PĂRINȚI PROMOVEAZĂ DIN PĂCATE SĂRBĂTOAREA PĂGÂNĂ ȘI SATANICĂ HALLOWEEN ȘI CULTURA MORȚII…

          Iubiți frați români de pretutindeni, se întâmplă ceva și cu învățământul de stat din România, care se pare că a luat-o pe un tren descendent, și pe alocuri a luat-o pur și simplu razna…

          Vedem cum unii profesori îi învață pe elevi să trăiască cât mai departe de valorile creștine ortodoxe și promovează pe față sau indirect sărbători păgâne și demonice din import (SUA) precum HALLOWEEN, care are loc la sfârșitul lunii octombrie în fiecare an, care în traducere neoficială înseamnă ,,iadul va învinge”…

           Nu trebuie să pierdem din vedere fraților nici aspectul concret, pragmatic… Halloween a devenit și o adevărată industrie a morții, care produce și vinde consumatorilor ei diverse măști și costumații pentru distracția aceasta în esență demonică, precum de vampiri, vrăjitoare, monștri etc… 

          Pentru mai multe detalii importante în opinia noastră, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fanonimus.ro%2F2019%2F10%2Fparinti-salvati-copiii-halloween%2F&h=AT2Vye_7gyx167M_rOmWveOnmhmhDb9lpGCJ23-6JyXW3YXzckQF3txcpy3_WrB6yw5WkzsnxpolMNT1SIgil9RcPYU3sp8I7g9ilvA0w7KahYSkyVe8tTm6CMm4ExaHW6k&s=1

https://doxologia.ro/puncte-de-vedere/scoala-romaneasca-sub-asaltul-fenomenului-halloween

Scrisoare deschisă către cei care se pregătesc să sărbătorească Haloweenul

Copiii din SUA au mărturisit, după o “petrecere” de Halloween, că simt nevoia acută să ucidă pe cineva

Chiar sunteţi de acord cu aceasta “sarbatoare” păgână numită Halloween?

7 motive pentru o copilărie fără Halloween: Să nu punem mască de demon copilăriei!

https://www.facebook.com/groups/139764233318413/permalink/450929258868574/

Halloween – Sărbatoare Satanică. Mărturii

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadevarul.ro%2Fcultura%2Fspiritualitate%2Fhalloween-ul-transformarea-sfintilor-vrajitori-1_527122bac7b855ff5699f957%2Findex.html&h=AT3UC-olT0a-n_dlj_DFM_36V-NW0zx_L49HDTuU6_-6Tlb_zoX8jUmecys95CLxwwsQM-8sh7c5Pej8kL29tkmQrTSgX3nBGChwaiDHo5fraxkIfa8Nz500WAZWLQY3rnA&s=1

             MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

                         31 octombrie 2019 

6 gânduri despre „UNII PROFESORI ȘI PĂRINȚI PROMOVEAZĂ DIN PĂCATE SĂRBĂTOAREA PĂGÂNĂ ȘI SATANICĂ HALLOWEEN ȘI CULTURA MORȚII…

 1. SCRISOAREA UNUI COPIL CU PRIVIRE LA HALLOWEEN

  „Dragi părinţi, stimaţi profesori, vă scriu eu, copilul anului 2017, dintr-o Românie de import, cu sărbători de import, legi de import, programe TV de import, suflete de import. În fiecare an, pe data de 31 Octombrie, se schimbă ceva în viaţa mea.
  Celebrez moartea. Întunericul. Groaza. Sub tutela voastră, încep pregătirile intense pentru Halloween, un fel de “sărbătoare”, de fiecare dată parcă mai înspăimântătoare. În preajma acestei zile, vă văd pe voi, cei mari, comportându-vă ciudat, de parcă n-aţi mai fi voi înşivă. Cheltuiţi bani pentru a pregăti hainele de gală ale morţii, iar pe noi, cei mici, ne invitaţi să luăm parte, alături de voi, la acest carnaval terifiant.
  Pe rând, noi devenim: draci, vampiri, monştri, vârcolaci şi vrăjitoare, întrecându-ne în sadism, răutate, cruzime şi cinism. Cum de nu înţelegeţi, dragi educatori şi părinţi, că noi ne îmbrăcăm aidoma şi sufletele?
  Colegii noştri de clasa a IV-a din SUA au mărturisit, după o petrecere de Halloween, că simt nevoia acută să ucidă pe cineva. De fiecare dată, după Halloween, se înmulţesc crimele şi violurile, creşte consumul de droguri şi alcool, se petrec accidente grave.
  Ce vreţi să faceţi voi din noi? De ce nu serbăm viaţa, iubirea şi frumuseţea?
  De ce avem nevoie de surogate, când Dragobetele, o sărbătoare a iubirii populare de pe meleaguri autohtone, îmbină atât de frumos tradiţiile şi cultura poporului român?
  Nimeni nu ne poate impune ce să iubim şi ce să urâm! Dacă am ajuns să iubim întunericul şi moartea atât de mult, încât să le celebrăm cu fast în şcoli şi grădiniţe, înseamnă că suntem un popor mort. Aidoma sărbătorii de Halloween, care nu reprezintă decât o invocare a forţelor răului şi a întunericului.
  Am vrea şi noi, copiii din România, să ne îmbrăcăm o dată pe an în îngeri luminoşi. Sau în zâne bune. Sau în personajele din basmele noastre româneşti. Vrem o sărbătoare a poveştilor.
  Nu vrem să ne mai trezim noaptea plângând, fiindcă voi ne-aţi fabricat coşmaruri, în industria numită Halloween.
  Vrem să învăţăm să iubim, nu să urâm.
  Să ocrotim viaţa, nu să ne ucidem semenii.
  Să Îl iubim pe Dumnezeu, nu să invocăm puterile iadului.
  An de an, suntem instruiţi, încă de la grădiniţă, cum să ne confecţionăm garderoba de Halloween, alcătuită din pelerine, coarne de draci, coifuri de vrăjitoare, măşti groteşti, costume cu capete de fiare, mumii, schelete. Educatoarele ne învaţă să ne pictăm feţele cât mai odios, mulţi dintre noi purtând pe frunte cruci răsturnate.
  Ni se spune că totul este o glumă, dar să fie oare aşa?! Cu sufletele noastre nu-i de glumit, dragi părinţi! Opriţi acest joc periculos de-a moartea, stimaţi educatori!
  Vă rugăm, nu ne mai deghizaţi în demoni!
  Domnilor inspectori şcolari, domnilor profesori! Nu transformaţi şcoala în platou de filmare pentru producţii horror! Sunteţi creştini, urmaşi ai unor oameni care s-au jertfit pentru ţară! Nu le întinaţi memoria, nu pătaţi obrazul ţării, implicând cele mai curate şi mai nevinovate fiinţe în manifestări care nu au nimic de-a face cu tradiţiile şi credinţa neamului nostru şi nici cu procesul instructiv-educativ. Menirea dumneavoastră este aceea de a forma caractere, nu de a le deforma, schilodind sufletele copiilor după măsura unui pat al lui Procust, impus de puteri străine. Căci pentru fiecare suflet distrus în acest fel, veţi avea cu toţii de dat un răspuns.”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s