DE CE A HOTĂRÂT OCULTA MONDIALĂ CONDAMNAREA LA MOARTE A LUI NICOLAE CEAUȘESCU…

         Iubiți frați români de pretutindeni, se știe nu-i așa că istoria este scrisă de învingători… Noi dorim însă aflarea adevărului istoric și nu a versiunii oficiale.

         Noi nu suntem fraților nicidecum pro comunism sau pro Ceaușescu, pro Rusia sau pro SUA, ci doar iubim România și adevărul. De aceea, vom analiza în acest articol cine e în spatele asasinării cuplului ceaușist și mai ales motivele importante pentru care aceștia au fost judecați sumar, superficial și executați prin împușcare (dacă nu au fost deja sugrumați înainte, potrivit ritualului masonic) de francmasoni din România.

          Și nu doar soții Ceaușescu au plătit cu viața, ci și fratele lui, Marin Ceaușescu, precum și o serie de generali loiali lui Ceaușescu, a căror moarte în anii 1990 și 1991 s-a produs în condiții foarte suspecte și care nu a fost nici măcar anchetată!… Oare de ce?… Pentru ca să nu se afle adevărul despre masacre comise la ordinul lui Ion Iliescu și la ordinul unora din anturajul lui, precum Nicolae Militaru… 

          Se știe la ora actuală bunăoară faptul că evreii sioniști (masonii), cei care au conceput și aplicat îndeosebi unor țări ortodoxe proiectul comunismului în secolul XX, sunt responsabili și pentru căderea comunismului din Europa de Est și din URSS. Lucrul acesta era necesar pentru realizarea unității euro-atlantice, realizării Statelor Unite ale Europei și a agendei internaționale a Noii Ordini Mondiale.

          Ori, deși comunismul căzuse în mod pașnic în celelalte țări din Europa Centrală și de Est, și liderii SUA și URSS au acceptat reformarea sistemului comunist, în România situația era cu totul alta datorită regimului represiv și dictatorial al lui Ceaușescu, care nu accepta nicio reformare. Chiar la ultima întrevedere a lui Nicolae Ceaușescu cu Mihail Gorbaciov, liderul PCR i-a reproșat noua sa politică bazată pe ideea că sistemul comunist este depășit și falimentar, România fiind pe un trend de dezvoltare economică de invidiat pentru țările Tratatului de la Varșovia din lagărul comunist controlat de Moscova, după ce în primăvară deja anunțase lichidarea tuturor datoriilor externe.

           Ba, mai mult, Republica Socialistă România devenea treptat un potențial competitor în economia mondială și putea molipsi și compromite noua politică a evreilor sioniști de refornare (a se citi de prăbușire) a comunismului. Unii au aflat de intenția lui Ceaușescu de exploatare a resurselor naturale foarte prețioase din Munții Apuseni și crearea unei Bănci internaționale împreună cu câteva țări din lumea arabă (cu care avea relații bune) pentru a credita cu dobânzi mici țările sărace din lumea a treia. Asta chiar i-a înfuriat de-a binelea pe marii bancheri evrei sioniști… Motivul principal pentru care au hotărât condamnarea lui la moarte. Neuitând nici eșecul racolării lui Ceaușescu în Loja P2 (Propaganda Due) din Italia… 

         Pentru mai multe detalii importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

 

             Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României

                       10 decembrie 2019

 

5 gânduri despre „DE CE A HOTĂRÂT OCULTA MONDIALĂ CONDAMNAREA LA MOARTE A LUI NICOLAE CEAUȘESCU…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s