DE LA PANDEMIE LA VACCINUL ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI… LA TEHNOLOGIA 5G ȘI BIOCIPUL RFID…

         Iubiți frați români de pretutindeni, nu vom putea înțelege cu adevărat această problematică legată de pandemia cu acest tip de coronavirus dacă nu vom lua în calcul întreg contextul care este esențial și extrem de important. 

         S-a descoperit faptul că acest virus nou mutant a fost conceput într-un laborator de virusologie din Wuhan (având ca sponsor pe miliardarul sionist american și ungur George Șoroș) și a generat o pandemie cu consecințe multiple și uriașe la nivel global.

          De ce era nevoie de un virus mortal pentru anumite persoane din rândul celor în vârstă de peste 65-70 de ani (dar totuși nu foarte ucigaș ca să nu extermine întreaga omenire)?

            Pentru ca oamenii de pretutindeni, tot mai panicați să accepte în disperare de cauză mult mai lesne vaccinarea obligatorie și mai ales vaccinul anti-coronavirus care va fi experimentat în România(!). Iar oamenii (foarte puțini informați din alte surse decât propaganda globalistă de la TV) nu vor ști desigur, nici ce ascunde acest vaccin în compoziția lui și nici cât de nociv este!…

          Pe lângă această determinare tot mai evidentă dintre pandemie și vaccin, mai putem descoperi fraților legătura strânsă dintre acest vaccin și noua tehnologie 5G, una foarte periculoasă pentru sănătatea omului potrivit opiniei multor specialiști.

          Ați observat faptul că și în China (zona Wuhan mai ales) și în Italia (mai ales partea de nord unde a apărut virusul inițial) există deja foarte multe antene 5G și au fost multe vaccinări cum ar fi anti-poliomelită și antigripale?… 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=145212313642885&id=100044623521399

           Practic vaccinul anti-coronavirus va injecta în organism nanoparticule metalice inteligente (nanoroboți), care vor forma o rețea complexă împreună cu biocipul RFID implantat sub piele și care vor opera pe o anumită frecvență, în scopul obținerii controlului absolut asupra celui vaccinat și cipat…

          Totul se face fraților pentru înlesnirea instaurării în viitorul apropiat al unei Noi Ordini Mondiale (în mod cert, antihristică) și a unui Guvern mondial al cărui lider va fi declarat antihristul, cel amintit în multe profeții ale unor părinți ai Bisericii Ortodoxe.

          Francmasonii trebuie să plătească pentru această criză medicală la nivel global și pentru toate crimele lor! Tribunalul militar internațional să judece în regim de urgență toate crimele împotriva umanității și în special genocidul provocat intenționat prin plantarea acestui virus special care ucide selectiv pe oamenii în vârstă!

          Ei ne vor fie morți, fie sclavi… Ei vor să prelungească această criză numită rapid pandemie cât mai mult posibil și să fie cât mai multe decese! Asta așteaptă desigur și mass-media lor globalistă care și profită din plin de acest subiect fierbinte pentru a crea și a spori panica și isteria în rândul populației…

          Vedem că tot mai multă lume este îngrijorată pe bună dreptate de viitorul apropiat tot mai sumbru… Ce ne așteaptă oare?… Problemele sunt tot mai multe peste tot… Măsurile luate sunt tot mai dure și avem deja sute de dosare penale numai în România. Pedepsele sunt amenzi uriașe și închisoarea…  

            DE CE SE GRĂBESC OARE AȘA DE TARE FRANCMASONII SĂ NE VACCINEZE, INCLUSIV CU FORȚA? PENTRU CĂ EI AU DE ÎNDEPLINIT O AGENDĂ… ȘI SUNT MAI MULTE OBIECTIVE LA NIVEL NAȚIONAL ȘI GLOBAL… Până acum avem destule cazuri de decese, îmbolnăviri și sechele pe toată viața, în urma administrării de vaccinuri de ultimă generație din import, mai ales din alte zone geografice, pline de mercur, aluminiu etc..

            Tribunalul militar internațional trebuie să judece toate crimele împotriva umanității și în special genocidul provocat de plantarea acestui virus special conceput!

            Mai există fraților un scenariu de coșmar putem spune, pe care foarte puțini l-au observat sau anticipat (tocmai legat de tehnologia 5G): 

            ,,NU E VIRUS, E OTRĂVIRE (chimică sau electromagnetică)

            Despre viruși, otrăviri și radiații electromagnetice.

            Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate – Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020

            Dr. Thomas Cowen, medic, a susținut o prelegere, iar în ultimele 10 minute și-a expus părerea despre pandemia coronavirus.

            Te invit să urmărești expunerea lui, și ai aici traducerea:

            Dr. Thomas Cowen:
            Daca vreti sa mentionez cateva chestiuni despre toata acasta situatie cu Corona virus. Ok.. obtii rezultatele testelor dar trebuie sa cunosti si detalile.

            In 1918 dupa masiva pandemie de Gripa Spaniola, Steiner a fost intrebat ce a fost cu toata treaba aia si el a spus:

            Virusii, sunt pur si simplu excretile unei celule toxice. Virusii sunt bucatele de ARN sau ADN si inca cateva proteine care ies din celula in momentul in care celula e otravita.
            Ei nu cauzeaza nimic, nu genereaza nimic.”

            In primul rand as vrea sa faceti acest exercitiu de imaginatie: daca erai un medic de delfini și de sute de ani, ma rog, pentru o perioada lunga, cercetai delfinii de la cercul Arctic, delfinii sunt bine, sanatosi, si deodata primesti un telefon si ti se spune ca toti sau o mare parte din delfini sunt pe moarte… vino si investigheaza, dar poti pune o singura intrebare, cati dintre voi vor spune: vreau sa investighez delfinii si genetica lor? Nimeni! Pentru ca ar fi o prostie.

           Cati dintre voi ar spune, vreau sa vad acest delfin si celalat delfin, daca au un virus pentru ca chestia asta poate e contagioasa si poate de aceea se imbolnavesc toti acesti delfini… ok.. o persoana ar spune asa.. sau

           Cati dintre voi ar intreba (scuzati limbajul) a pus cineva cacaturi aici in apa?? gen cum ar face Exxon.. cati ati pune intrebarea asta? Cineva?? Toti da? Pentru ca asta este fix ce s-ar fi intamplat, celulele sunt otravite si ele incearca sa se purifice excretand deseurile pe care noi le numim virusi.

           Daca studiezi teoria actuala despre virusi numita Exosome (exozomi probabil in romana) si ultimile noutati de la NIH care descriu complexitatea virusilor vei veda ca teoria se potriveste total cu ceea ce este cu adevarat un virus.

           Am un exemplu dramatic aici. Cand eram copil, chiar langa casa aveam o mlastina plina de broscute care ma deranjau noaptea cu zgomotul lor de a trebuit sa sigilez ferestrele, dar in primavara s-a facut o mare actiune si apoi, la scurt timp, toate broastele au murit. Cati dintre voi credeti ca broastele au avut o boala genetica? Cati credeti ca broastele au contractat un virus? Cati credeti ca cineva a pus DDT in apa? Da. Fix asta S-a intamplat. S-a pus DDT in apa. Bolile sunt de fapt otraviri.

            Deci ce s-a intmplat in 1918? Fiecare pandemie din ultimii 150 de ani a coincis cu un salt cuantic in electrificarea pamantului. In 1918 si toamana lui 1917 a avut loc implementarea undelor radio pe tot gobul pamantesc.

           In momentul in care expui orice sistem biologic unui nou camp electromagnetic, multi sunt otraviti, multi mor iar restul intra intr-o animatie stagnata in care, in mod interesant, traiesc un pic mai mult dar mai bolnavi.

            Apoi, al doilea razboi mondial cu pandemia aferenta, corespunde introducerii echipamentelor cu unde radar care au impanzit pamantul. Atunci, Pamantul a devenit inconjurat de un camp radar, fenomen la care oameni au fost expusi pentru prima data in viata.

           In 1968 a fost gripa Hong Kong, cand, pentru prima, data in stratul protector al pamantului, Centura Van Allen S-au plasat sateliti care emit pe frecvente radio, si in 6 luni am avut o noua pandemie virala. De ce virala? Pentru ca oameni sunt otraviti, ei elimina toxine care arata precum virusii de unde oamenii concluzioneaza ca este o epidemie de gripa. (Centura Van Allen, in principiu, integreaza campurile cosmice de la Soare cu Pamantul, cu Luna, cu Jupiter, etc.. centura Van Allen integreaza toate aceste campuri si le distribuie catre toate fiintele vii de pe Pamant),

           In epidemia din 1918, departamentul Sanatatii din Boston decide sa investigheze fenomenul si cat de contagioasa este aceasta gripa Spaniola, asa ca fie ca ma credeti sau nu, s-au luat secretii nazale de la sute de oameni si s-au injectat in oameni care nu sufereau de gripa si nici unul nu s-a imbolnavit. Au repetat de multe ori experimentul si nu au putut demonstra contagiozitatea! S-au facut aceste teste chiar si cu caii care sufereau de gripa Spaniola.
            Cailor bolnavi li s-au pus saci pe cap, acestia au stranutat, apoi au pus sacii contaminati cailor neafectati de gripa si nici un cal nu s-a imbolnavit. Poti citi despre asta in cartea The Invisible Rainbow (Curcubeul Invizibil) de Arthur Firstenberg, care documenteaza fiecare pas facut in electrificarea pamantului si cum, in consecinta, de fiecare data, apare o nou an pandemie de gripa in toata lumea.
Sunt lucruri inexplicabile: cum a ajuns boala din Kanssas pana in Africa de Sud in 2 saptamani si lumea intreaga a avut simptome in aproape acelasi timp, in ciuda faptului ca modalitatea de transport era calul si vaporul si nu prea exista o explicati logica, si cand intrebi, se motiveaza ca pur si simplu nu se stie cum s-a intamplat.

            Sa ne gandim putin, cu toate undele radio si toate frecventele pe care unii dintre voi le aveți in buzunar, la incheietura maini, acum poti trimite un semnal in Japonia care ajunge acolo instantaneu. Deci oricare dintre voi care nu crede ca exista un camp electromagnetic care comunica global in doar cateva secunde inseamna ca nu prea se concencentreaza pe ce vorbim aici.

           As vrea sa evidentiez faptul ca in ultimele 6 luni, S-a facut un imens salt cuantic in electrificarea pamantului si sigur multi dintre voi stiti despre ce vorbesc: se numeste 5G, acum existand 20 de mi de sateliti care emit radiatii 5G, similare cu emitatoarele de radiații din buzunarele voastre, la mana, pe care le folositi tot timpul. Aceste lucruri nu sunt compatibile cu sanatatea. Imi pare rau sa o spun, nu este compatibil cu sanatatea. Acestea sunt niste dispozitive care destructureaza apa din celulele noastre. Si pentru cei dintre voi care ar spune, bine, dar noi nu suntem fiinte electrice, suntem doar materie fizica, atunci de ce faci examen EKG, EEG sau teste de evaluare a conducţiei nervoase (electromiografia)? Pentru ca noi suntem fiinte cu electricitate iar chimicalele sunt doar produse secundare acelor impulsuri electrice.

            Va intreb: care este primul oras din lume care a fost complet impanzit de retelele 5G?

             Publicul: Wuhan

             Dr. Thomas Cowen:
             Exact! Deci, daca chiar analizam bine, noi ne gasim intr-o criza existentiala oameni buni. O criza cu care umanitatea nu S-a mai confruntat pana acum si nu vreau sa devin profetul din Vechiul Testament dar asta este ceva fara precedent.
           A plasa 100 de mii de sateliti fix in centura protectiva a Pamatului, si apropos, asta are de-a face si cu vaccinarea, iar acest lucru mi-a devenit limpede acum un an, cand a venit la mine un pacient care era foarte ok, facea surfing, era electrician si instala sisteme WI-FI pentru oameni foarte instariti. Electricienii au rata mortalitatii foarte ridicata. Pacientul meu era bine, dar si-a fracturat mana si la operatie i s-a intodus o piesa de metal in mana iar dupa 3 luni, acesta nu se mai putea ridica din pat, inima ii batea neregulat era in colaps total.
Susceptabilitatea/ sensibilitatea la radiatii are de-a face cu cat metal ai in corp precum si calitatea apei din celulele tale.

            Deci, daca incepi sa injectezi aluminiu in oameni (vaccinuri), ei devin receptori in absorbtia excesiva a campurilor electromagnetice, iar acest lucru este furtuna perfecta pentru deteriorarea speciilor, ceea ce se si intampla in vremurile noastre.

            Si voi incheia cu un citat care imi place, a lui Rudolf Steiner, citat din, retine, anul 1917, în care stim ca au fost alte vremuri.

            In vremurile in care nu erau curenti electrici, cand aerul nu colcaia de influente electrice, era mai usor sa fii om. De aceea, pentru a ramane om astazi, este nevoie sa-ti expansionezi mai puternic capacitatea spirituala decat era necesar acum 100 de ani”.

           Asa ca va las cu asta.. orice puteti face pentru marirea capacitatii voastre spirituale este binevenit, pentru ca este cu adevarat foarte greu sa fi fiinta umana in timpurile acestea.

           Traducere dupa Dr. Thomas Cowan
Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate -Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020

           Linkul conferintei

           Vedeți și :

           Virușii ”biologici” sunt … programe (notiță în editare)

            5G omoară selectiv.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221962297554991&id=1486561754

            Copți încet la microunde
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10204758494630670&id=1486561754&set=a.10206599815382538

            NU EXISTĂ EPIDEMII NATURALE !
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218368095302181&id=1486561754

” Diagnosticul care ucide ”

Teoria câmpurilor morfice și teoria morfoogenetică :

Revolutie in cunoastere – Teoria morfogenetica

”ȚÂNȚARII” SUNTEM NOI !https://www.facebook.com/leonard.chesca/videos/10217134395980469/

EPIDEMIILE CA ARMĂ

ASALTUL CHIMIC ASUPRA MEDIULUI ȘI A POPULAȚIEI

” Chemtrails terestru ”

           Pentru mai multe detalii importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=156771228802885&id=1563043933953104

https://burebista2012.blogspot.com/2020/03/noutati-cine-creat-coronavirusul-si.html

Epidemia de coronavirus intre EXPERIMENTELE DARPA in domeniul armelor biologice si omniprezenta “vizionara” a magnatului BILL GATES – de la SIMULAREA RECENTA A UNEI PANDEMII DE… CORONAVIRUS, la PREVIZIUNILE CATASTROFICE a milioane de morti si pana la FINANTAREA DEZVOLTARII UNUI VACCIN. Nicio legatura cu preocuparile mai vechi privind… REDUCEREA POPULATIEI MONDIALE, inclusiv prin VACCINURI (si VIDEO)

GÂNDURI RĂZLEȚE III

 

           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României

                       21 martie 2020

 

8 gânduri despre „DE LA PANDEMIE LA VACCINUL ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI… LA TEHNOLOGIA 5G ȘI BIOCIPUL RFID…

  1. Francmasonii trebuie să plătească pentru această criză medicală la nivel global și pentru toate crimele lor! Tribunalul militar internațional să judece în regim de urgență toate crimele împotriva umanității și în special genocidul provocat intenționat prin plantarea acestui virus special care ucide selectiv pe oamenii în vârstă! Ei ne vor fie morți, fie sclavi… Ei vor să prelungească această criză numită rapid pandemie cât mai mult posibil și să fie cât mai multe decese… Asta așteaptă desigur și mass-media lor globalistă care și profită din plin de acest subiect fierbinte pentru a crea și a spori panica și isteria în rândul populației… Tot mai multă lume este îngrijorată pe bună dreptate de viitorul apropiat tot mai sumbru… Ce ne așteaptă oare?… Problemele sunt tot mai multe peste tot… Măsurile luate sunt tot mai dure și avem deja sute de dosare penale numai în România. Pedepsele sunt amenzi uriașe și închisoarea…

    Apreciază

  2. Există fraților la ora actuală inclusiv arme biochimice de luptă (de distrugere în masă) care pot combina viruși cu gaze extrem de toxice (mortale), mult mai toxice chiar și decât gazul sarin… De care firește că omenirea nu are habar, fiind produse doar în laboratoare secrete ale ocultei mondiale și alte câteva laboratoare militare, sub paravanul ,,laboratoare de virusologie”… Și un lucru extrem de relevant: asemenea cercetări se fac de circa trei decenii încoace! Așadar au avut destul timp să perfecționeze aceste arme biochimice… Noi credem că în cazul de față nu vorbim de un simplu virus, ci de o armă biologică sau biochimică mai exact și de un atentat coordonat la nivel global! Cei avizați știu…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s