SUCEAVA NU A AJUNS ÎNTÂMPLĂTOR ÎN CARANTINĂ TOTALĂ…

          Iubiți frați români de pretutindeni, nimic nu este întâmplător pe lumea asta. Toate se întâmplă cu Voia și îngăduința lui Dumnezeu din rațiuni care scapă de cele mai multe ori minții omenești.

          Înainte de toate, trebuie să subliniem faptul că noi credem că Dumnezeu a îngăduit să vină peste noi această teribilă încercare și provocare pentru întreaga societate omenească pentru multele și marile păcate care există, precum avorturile, lepădarea credinței și mai ales răcirea credinței într-o societate tot mai bolnavă și avidă după bani și felurite plăceri, dominată de viruși ca materialismul, ateismul, egoismul și mulți alții.

          De ce Suceava și zonele limitrofe (8 comune din preajmă) au devenit Lombardia României? Este o întrebare credem noi legitimă și care ar trebui să își afle răspunsul până la sfârșitul articolului de față. Și firește că nu este ușor a descifra adevărul până la capăt și nici nu avem pretenția că vom reuși acest lucru. Dar avem datoria morală de a ne strădui în acest sens și unde noi nu putem răzbi, ne rugăm și va reuși Dumnezeu, Care este Atotputernic, Atotștiutor și Creatorul întregului univers. 

           În opinia noastră, zona Sucevei nu a fost aleasă deloc întâmplător pentru răspândirea acestui virus SARS COV2. 

           Pe vremea lui Ștefan cel Mare și Sfânt era aici capitala Moldovei și al ultimului bastion al ortodoxiei bizantine după căderea Constantinopolului în 1453. În zona Bucovinei se află cele mai multe mănăstiri și biserici ortodoxe și poate cei mai evlavioși creștini ortodocși din țara noastră. Aici trăiesc desigur oameni cu mare iubire față de Dumnezeu, de neam și de țară, care se opun planurilor ocultei (vaccinării cu forța și cu vaccinuri toxice din import și insuficient testate, tehnologiei nocive 5G, actelor biometrice (electronice, cu cip RFID), acordului prezumat pentru recoltarea de organe, cardurilor de sănătate, panereziei ecumenismului ș.a.m.d.). Este știut faptul că inamicul public numărul 1 pentru masonerie este ortodoxia.

           Observăm fraților că la Spitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava au apărut recent cele mai multe cazuri de infectare din România cu acest nou tip de coronavirus și decese și putem înțelege cu adevărat ceea ce s-a întâmplat de fapt.

           Totul a pornit de la un bărbat de 71 de ani care s-a întors din zona Lombardia din Italia și care a fost internat la Spitalul Județean din Suceava pe data de 2 martie a.c. la Unitatea de Primiri Urgențe și care abia pe 4 martie a fost diagnosticat cu virusul SARS COV2. Adică timp de trei zile, cât a stat la secția de terapie intensivă, unde i s-au făcut diverse analize, a intrat în contact cu medici, asistente, pacienți care nu au știut că are COVID-19 și erau expuși pericolului contaminării.

            Întrebarea care se impune este de ce oare acest bărbat nu a stat în carantină când a trecut frontiera în România. A fost într-un mijloc de transport care a scăpat autorităților vamale sau a mințit în declarația pe propria răspundere? Pentru că noi știm că încă din data de 26 februarie se instituise măsura carantinei pentru timp de 14 zile în spatii amenajate pentru persoanele care se întorceau din zone afectate de COVID-19, în vreme ce celelalte persoane venite din alte zone aveau obligația izolării la domiciliu tot pentru o perioadă de 14 zile.

           Ce au descoperit pe scurt medicii din Colegiul Medicilor de la Suceava: lipsa acută de materiale și echipamente de protecție pentru medicii și personalul medical (de pildă, aveau doar o mască pe tură!), lipsa de teste pentru COVID-19, mai mulți pacienți care au venit din Italia și Spania fără a fi opriți în carantină la graniță, management defectuos (primul vizat fiind managerul, director al Spitalului Județean) și lipsă de măsuri preventive. În plus, remarcăm un aspect foarte important, fostul director al acestui spital, Mircea Macovei, i-a chemat prin mesaj pe 23 martie pe toți medicii și asistenții în spital la o ședință, deși fuseseră descoperiți deja printre ei 20 de medici și asistente cu virusul SARS COV2!!! 

            De ce credeți că un spital mare și modern precum cel de la Suceava care deservește o populație de peste 750 000 de locuitori din județ nu a primit suficiente echipamente de protecție ANTI-COVID-19, măcar pentru personalul medical, în condițiile în care era subvenționat direct de către Consiliul Județean condus de liberalul Gheorghe Flutur iar însuși Guvernul României este format din liberali? Oare nu vorbim despre un act premeditat de răspândire a epidemiei coronavirusului, începând chiar cu controlul foarte superficial de la frontierele României? Oare nu în rândul liberalilor se găsesc mulți francmasoni care au interese mai mult sau mai puțin obscure în această afacere de anvergură mondială cu coronavirus? Oare acest medic Mircea Macovei, fostul manager al spitalului nu a beneficiat de o măsură mult prea blândă (destituirea) și nu semna condica în vreo Lojă francmasonică? Doar știm că sunt mulți francmasoni care activează în Ministerul Sănătății, în Direcțiile de Sănătate Publică, în conducerea spitalelor și secțiilor din acestea…

            Mai știm în prezent și avem certitudinea că acest SARS COV2 a fost conceput într-un laborator de virusologie de nivel 4 (precum am dezvoltat subiectul în articolele precedente) al ocultei mondiale, interesată în cel mai înalt grad de politici de reducere a populației lumii și care își dorește, declarând pandemie o epidemie care se putea ține sub control fiind vorba de un virus cu mortalitate redusă, să existe cât mai multe persoane infectate și decese pentru a putea justifica măsurile drastice graduale, mergând până la impunerea Legii marțiale ca în timp de război mondial și a Stării de asediu.

          Avem motive întemeiate să credem că oculta vrea să instituie în România o dictatură militară (și medicală) prin care să poată vaccina cu forța toată populația cu un vaccin experimental ANTI-COVID-19, care va conține inclusiv particule metalice de nouă generație (nanoparticule sau nanoroboți) care vor conlucra mai apoi cu microcipul RFID implantat sub piele pentru controlul electronic absolut al fiecărui individ.

           Oculta mai urmărește firește și alte lucruri importante cu această ocazie planificată din timp, cum ar fi instalarea discretă în această perioadă de izolare la domiciliu a antenelor/releelor 5G, deși mulți specialiști ne-au avertizat deja asupra faptului că aceste radiații electromagnetice sunt extrem de nocive pentru sănătatea omului! E suficient să amintim aici doar că aceste radiații 5G sunt de o mie de ori mai puternice decât cele actuale 4G iar în experimentul testării din Belgia sute de păsări au căzut moarte secerate instantaneu de aceste radiații…

            Oculta mai vrea și grăbirea procesului de introducere a actelor biometrice (electronice, cu cip RFID) și vedem că pregătește deja pe față instalarea unui Guvern mondial, chipurile pentru a putea gestiona criza pandemiei cu acest coronavirus și a ajuta omenirea prin noul vaccin salvator și miraculos ANTI-COVID-19 la care zice că se lucrează. Deși există și în momentul de față anumite medicamente sau remedii pentru diferitele faze ale bolii COVID-19 care nu sunt scumpe și sunt mult mai ușor de procurat. Evident că acestea nu aduc profiturile așteptate de marile companii farmaceutice occidentale controlate de masonerie și care au în slujba lor întreaga mass-medie globalistă.

            Pentru mai multe detalii importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://romania.europalibera.org/a/coronavirus-suceava-spitalul-judetean-carantina/30506656.html

https://m.romanialibera.ro/special/investigatii/academia-medicala–fratia-doctorilor-politicieni-si-masoni-159595

Streinu Cercel si Afacerea “SIDA”. Secretarul “Apocalipsei” are legaturi masonice la varf (AIM)

Medicina și masoneria

Institutul de Boli Inventate

 

           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României

                        31 martie 2020 

 

5 gânduri despre „SUCEAVA NU A AJUNS ÎNTÂMPLĂTOR ÎN CARANTINĂ TOTALĂ…

  1. Virusul SARS COV2 există dar este mult supraevaluat și paravan pentru a ascunde genocidul cu radiații electromagnetice 5G și substanțe chimice toxice pulverizate și aruncate din avioane… În Wuhan din China, au acoperit cu radiații 5G întreg orașul… Au murit în urma experimentului testării mulți oameni, nu se știe câți!!!… Circa 16 000 de relee (antene) 5G!… Plus o grămadă de sateliți pentru 5G…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s