CEREM RESPINGEREA TEHNOLOGIEI MILITARE 5G! SPUNEȚI NU GENOCIDULUI CU 5G ȘI 6G!!!

          Iubiți frați români de pretutindeni, nu știu dacă ați observat dar vedem că există un subiect tabu pentru toată mass-media globalistă și despre care nu se vorbește prea mult nici măcar pe internet. Este vorba despre impactul real al tehnologiilor revoluționare 5G și 6G asupra sănătății omului (știind faptul că, China are mai bine de șase luni de când studiază intens și testează chiar 6G!!!).

          Am convingerea tot mai puternică fraților, că acest 5G/6G este adevărata cauză a deceselor presupuse a fi din cauza virusului Covid-19, începând chiar cu cele din luna ianuarie 2020 rezultate ca urmare a testării radiațiilor electromagnetice 6G în orașul Wuhan din China… 

           Pentru că nu întâmplător în aproape toate statele lumii s-a interzis efectuarea autopsiilor care să demonstreze (inclusiv medical și juridic) cauza reală a morții. Dacă s-ar fi făcut autopsiile, am fi aflat foarte probabil că peste 80% dintre decedați, care aveau deja boli cronice sau/și un sistem imunitar foarte slăbit (datorită vârstei sau gradului mare de poluare din zonă, vaccinurilor antigripale făcute etc) au murit dintr-o cauză aparent necunoscută…

           Noi credem că mulți așa zis infectați de Covid-19 au murit de fapt în urma iradierii, lipsirii organismului de cantitatea de oxigen necesară datorită puternicelor radiații 5G și mai ales 6G (testate deja în primul oraș din lume acoperit integral cu antene/relee 5G, Wuhan). Noi mai credem că acest virus Covid-19, creat în laborator ca armă biologică, a fost ales în mod inteligent și perfid tocmai pentru că este foarte contagios (greu de combătut) și este perfect pentru eugenie (cei slabi și bolnavi neavând șanse de supraviețuire, lucru extrem de convenabil pentru oculta mondială care dorea genocidul bătrânilor chipurile pentru a salva sistemul financiar global pentru care plata pensiilor reprezintă o mare povară!) și nu în ultimul rând a fost ales acest tip de coronavirus pentru a masca cel mai bine agresiunea mortală a radiațiilor electromagnetice de mare intensitate 5G și 6G care afectează mai mult aceleași categorii de persoane…

           În statele în care introducerea tehnologiei 5G se află abia la început, cum este și cazul României, putem spune că, cei mai mulți morți provin din comorbidități (boli cronice, cancer) și vârsta înaintată și prin raportări false s-a trecut la decese din cauza virusului Covid-19. În prezent, în multe țări se fac investigații pentru a se stabili numărul real al deceselor de SARS COV2.

           Mai facem câteva precizări necesare. Chiar de la începutul crizei coronavirusului am avut un mare semn de întrebare, din momentul când am observat că YouTube și Google au început să cenzureze LEGĂTURA DINTRE 5G ȘI VIRUS. Iar mai târziu au apărut pe internet indivizi care aruncau în derâdere și în derizoriu această legătură spunând că nu pot să creadă că tehnologia 5G aduce acest virus care ucide. Exact în maniera în care este prezentată ,,paranoia” cu ,,teoriile conspirației” pentru a scoate basma curată oculta mondială SATANISTĂ.

          Păi, cum să ne aducă fraților tehnologia 5G coronavirusul acesta Covid-19?! Ce tâmpenie și lipsă de logică elementară pentru a decredibiliza importanța subiectului adus spre cercetare! Realitatea ascunsă publicului larg este însă că tehnologia 5G și mai ales tehnologia 6G UCID pe cei vulnerabili și într-un număr mult mai mare decât în cazul morții din cauza lui COVID-19.

          Puterea radiațiilor este demonstrată spre exemplu de testele în care au murit mii de păsări afectate brusc de intensitatea noilor radiații, în China de miile de oameni, de numărul necunoscut nouă al deceselor, acesta fiind ascuns însă publicului larg de către regimul comunist.

           De asemenea este demonstrată și de penetrarea zidurilor groase (putându-se vedea de pildă prin satelit, prin semnal termic câte persoane se află în încăperi sau locuințe!) dar și de viteza uriașă a internetului și descărcarea unei mari cantități de informații într-un timp foarte scurt, de puterea semnalului de la distanță la telefonia mobilă și tablete și computere prezent în orice loc din zona acoperită de releele/antenele și sateliții 5G, de aplicațiile tot mai diverse militare dar și civile (drone, mașini și avioane fără pilot, holograme extrem de impresionante, inteligența artificială pentru controlul populației în timp foarte scurt dar și în regim permanent etc)…

           Să nu uităm fraților ce spune profeția Sfântului Antonie cel Mare: ,,Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește, se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor.” 

          Pentru mai multe detalii despre subiect, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

     

           MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

                      20 mai 2020

6 gânduri despre „CEREM RESPINGEREA TEHNOLOGIEI MILITARE 5G! SPUNEȚI NU GENOCIDULUI CU 5G ȘI 6G!!!

 1. PÂNĂ CÂND?!

  În luna martie 2020 au decedat mai puține persoane decât în martie 2019.
  Din cauza COVID-19, în România au murit circa 150 de persoane în ultimele 10 săptămâni. Mai puțin decât la o gripă sezonieră. Raportările false și testele mistificate au crescut acest număr la 900, iar adăugarea unor decese din diaspora a adus totalul la numărul magic de 1000.
  În fiecare săptămână mor zeci de persoane din cauza unor diverse infecții sau din cauza agravării ireversibile a unor afecțiuni severe ca urmare a supraadăugării unor infecții nosocomiale sau intercurente.
  În fiecare săptămână mor sute de oameni din cauza neglijării îngrijirii medicale a afecțiunilor severe de care suferă.
  Această matematică morbidă permite unor derbedei incompetenți să facă ce vor cu țara.
  Până când?…
  (Răzvan Constantinescu)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s