OCULTA MONDIALĂ PREGĂTEȘTE MENTALUL COLECTIV PENTRU ACCEPTAREA VACCINĂRII OBLIGATORII ȘI PENTRU FORMAREA UNUI GUVERN MONDIAL (PE STRUCTURA ONU) CARE SĂ GESTIONEZE CHIPURILE MAI BINE SITUAȚIA LA NIVEL GLOBAL!

            OCULTA MONDIALĂ PREGĂTEȘTE MENTALUL COLECTIV PENTRU ACCEPTAREA VACCINĂRII OBLIGATORII ȘI PENTRU FORMAREA UNUI GUVERN MONDIAL (PE STRUCTURA ONU) CARE SĂ GESTIONEZE CHIPURILE MAI BINE SITUAȚIA LA NIVEL GLOBAL!

           Iubiți frați români de pretutindeni, în următoarele rânduri vom încerca să arătăm doar una dintre fețele hidoase ale ocultei mondiale, una prin care se urmărește transformarea noastră în sclavii fericiți ai Noii Ordini Mondiale antihristice.

           Dacă până acum am scris ca și alți autori printre altele despre zombi (morții-vii) la nivel abstract ca metaforă, veți observa faptul important că prin filme care s-au făcut în ultima vreme despre viruși mortali precum bunăoară ,,Ziua Z: Apocalipsa” granițele dintre ficțiune și realitate sunt făcute să dispară. Scenariul apocaliptic este conceput în așa fel încât să pară cât mai credibil și să inoculeze la nivelul mentalului colectiv temeri mari și mai ales spaimă. În ce scop?…

           Poate că ați observat și dumneavoastră adevărul că mass-media centrală globalistă și în special filmele americane făcute în mod profesionist la Hollywood de către producători înregimentați și sponsorizați foarte generos de către cercurile evreiești sioniste au într-adevăr un mare impact asupra publicului, opiniei publice și mentalului colectiv, deși acestea ne induc nouă o realitate virtuală, care din păcate ajunge să ne influențeze chiar viața noastră reală.

           Evreii sioniști care conduc întreaga masonerie și francmasonerie mondială urmăresc mai ales ca prin astfel de filme horror cu scenarii apocaliptice despre viruși mortali care mai de care mai agresivi și înspăimântători (vezi Legenda vie, Alerta, Sfârșitul lumii ș.a.), să determine populația globală la supunere, la acceptarea necondiționată a vaccinării obligatorii și ,,vaccinului salvator” dar și acceptarea noului Guvern Mondial (instituit de/prin Organizația Națiunilor Unite), care chipurile va reuși să gestioneze mult mai bine situația la nivel global (prin departamentul Organizația Mondială a Sănătății) și nu în ultimul rând să impună ca obligatoriu (cu forța) VACCINUL MIRACULOS împotriva coronavirusului sau altor viruși cu potențial letal și de extindere.

           Cine a vizionat deja acest film menționat la început (Ziua Z: Apocalipsa, cu Brad Pitt în rolul principal) a putut vedea și replica exprimată de acest actor în final: ,,Războiul abia a început… ” Adică s-a referit desigur la războiul cu virușii necruțători despre care nu se cunoaște originea… Iar replica este parcă desprinsă din realitatea vremurilor pe care tocmai noi le trăim… 

           Scenariul acesta din film cu oamenii mușcați de către cei infectați (care arată groaznic, tăcuți și cu mișcări de zombi, înfiorători ca niște adevărați posedați de diavol), care după ce se zbat mor zvârcolindu-se pe jos iar după câteva minute se transformă în zombi (morții-vii, care atunciccând nu mai au pe cine infecta cad în transă) noi credem că este unul realmente horror și pur Science-Fiction…

           Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos: 

 

           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
1 iulie 2020

7 gânduri despre „OCULTA MONDIALĂ PREGĂTEȘTE MENTALUL COLECTIV PENTRU ACCEPTAREA VACCINĂRII OBLIGATORII ȘI PENTRU FORMAREA UNUI GUVERN MONDIAL (PE STRUCTURA ONU) CARE SĂ GESTIONEZE CHIPURILE MAI BINE SITUAȚIA LA NIVEL GLOBAL!

 1. DESPRE CENZURA DIN MASS-MEDIA ROMÂNEASCĂ LEGAT DE NEBUIA CU CORONAVIRUS…
  Televiziunile si presa scrisa, au blocat orice incercare a cuiva de a spune adevarul. Nu ajunge in media, la urechile infricosatului roman, decat vocea Arahatului, Cercelului, Rafilei, Gadei si alti manipulatori ai fricii. Unul ca avocatul Piperea, ca doctorii Razvan Constantinescu si altii care au curaj si demnitate, ajung asa, din intamplare, interurpti, blamati imediat, pusi la ore la care nu se mai uita nimeni. Cam asa se manifesta „democratia” pe plantatia de sclavi, numita Romania.

  Gheorghe Piperea :
  La începutul pandemiei am estimat că pușcăria medicală și economică va dura până în august.
  M-am înșelat.
  Domnul Orban spune că ne va ține închiși și cu capul la cutie până când se va fi descoperit vaccinul. Adică, vreun an de acum încolo, cel puțin.
  Domnul Johannis ne amenință cu o nouă stare de urgență, dacă nu stăm cuminți. Probabil, până la Crăciun sau chiar de Crăciun, ne va depune în cizmulițe nuiaua decretului privind a doua stare de urgență.
  Domnul Arafat dă ca sigur așa-zisul val doi și, pentru a fi mai convingător, îl mută mai colea, în iulie, când lumea vrea la mare. Pentru septembrie, va fi anunțat un val trei, ca să fie bine și alegerile să fie aruncate în 2022.
  Dar cine sunt eu să mă indoiesc de profeții oficiali? Oricum, dacă ne îndoim, riscăm să fim cenzurați pe youtube. Iar în mass-media main-stream oricum nu pătrunde nici măcar o muscă eretică…

  Între timp, spitalul Matei Balș e umplut cu asimpomatici, iar medicii se lamentează că nu mai prididesc cu “pacienții”. Populația e ținută în continuare în frica de spitale. Sau la porțile spitalelor, suferind sau murind de boli tratabile, dar plătind în continuare “asigurări” de sănătate și donații pentru spitalele falimentare, dotate cu “eroi” din linia întâi. Străinezia vede în continuare în România un focar de infecție și își suspendă orice intenție de business sau travel aici.

  Între timp, unii artiști declară că au primit primit promisiuni materiale ca să se declare infectați. O semi-vedetă de la tv a zis că, după ce a fost anunțat că are covid-19, și-a pupat copilul și a fugit la spital (ați mai auzit asemenea idioțenie – afli că ești infectat și te asiguri, în goana spre spital, că ți-ai infectat copilul?).

  Așteptați, deci, nuiaua de Moș Niculae, că nu ați fost toți cuminți.

  PS. În acest weekend voi avea ocazia, probabil, să prezint la tv cazul pacientului dializat, testat negativ, dar declarat decedat de covid.

  Gheorghe Piperea

  Apreciază

 2. Numai în SUA există test pentru Covid-19, aprobat în regim de urgență. Testul care se face la noi, și probabil prin alte țări, este creat pentru mai multe tulpini de viruși gripali… dar nu la COVID, care de fapt nu este un virus gripal d.p.d.v. științific. Important este însă faptul că la testul folosit, răspund pozitiv toți cei care au fost vaccinați antigripal (că doar nu au fost vaccinați degeaba)…. Așadar toarte rezultatele comunicate sunt susceptibile de fals și uz de fals în acte… și nu numai la noi în România… (Moisescu Corneliu Lucian)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s