OBIECTIVELE OCULTEI MONDIALE (pe scurt și pe înțelesul tuturor)

          OBIECTIVELE OCULTEI MONDIALE (pe scurt și pe înțelesul tuturor)

          Iubiți frați români de pretutindeni, următoarele rânduri vin să completeze informațiile precizate în articolul precedent după cum am promis. Vom încerca acum să facem o sinteză cât mai scurtă și pe înțelesul tuturor despre obiectivele malefice ale masonilor și francmasonilor pentru a întrona Noua Ordine Mondială antihristică.

          1. Primul obiectiv ca importanță considerăm că este distrugerea pe orice cale (mai ales folosind mass-media sponsorizată din plin de către ei) a tuturor valorilor morale, și cu precădere a valorilor creștinismului și naționalismului (adică morala creștină, identitatea creștină, identitatea națională/conștiința națională, istoria națională, tradițiile naționale etc).

           Ortodoxia se dorește a fi anihilată prin răspândirea ereziei cumplite a ecumenismului (religia viitorului, religia lui antihrist) și toate religiile și confesiunile să fie unificate la nivel mondial cu ajutorul Consiliului Mondial al Bisericilor (conceput și condus de protestanți, dar controlați de oculta mondială). 

           Nu întâmplător observăm și această promovare tot mai agresivă și pe față din partea unor ONG-uri ce țin de Mișcarea RESIST din SUA a unor măsuri net anticreștine (dărâmarea statuilor creștine, impozitarea sau dărâmarea Bisericilor, apariția în locuri publice a unor statui care reprezintă pe Baphomet/diavolul, Temple masonice, Biserici Sataniste și multe altele).

           Nu în ultimul rând vedem cu ușurință cenzurarea celor care promovează aceste valori creștine și naționale (mai ales a bloggerilor) care încalcă pe rețelele de socializare și pe unele platforme (ne referim la bloguri și site-uri) în opinia lor și în raport cu interesele lor globaliste standardele comunității lor (pe Facebook bunăoară)…

          2. În al doilea rând, observăm obiectivul important al distrugerii familiei (creștine mai ales) și reducerii populației omenirii, populație care potrivit testamentului pietrelor din Georgia (SUA), trebuie să ajungă la acea cifră de numai 500 de milioane de oameni. Ceea ce ar însemna să moară puțin peste 7 miliarde, adică aproximativ 95% din populația lumii!

          Mai întâi, prin boli precum cancerul, provocate prin alimente și culturi modificate genetic, substanțe toxice pulverizate de la mare înălțime de avioane din spațiul aerian care nu aparține statelor lumii, radiațiile electromagnetice 4G (când sunt aproape) dar mai ales 5G și 6G.

          Mai apoi prin vaccinuri și VACCINARE OBLIGATORIE, (CU FORȚA) cu ajutorul Poliției și Armatei, folosind pretextul luptei globale împotriva virușilor (sau bacterii) cu potențial de distrugere în masă, cum este și cazul acestui Covid-19, care pregătește în fond terenul și populația (la nivel psihologic și nu numai) pentru viruși mortali de putere mai mare.

          Reducerea populației există desigur și prin promovarea de către OMS, Direcțiile de Sănătate Publică, Ministerul Educației a unor programe de implementare a homosexualității, căsătoriilor legale între homosexuali, adopțiile de copii pentru cuplurile homosexuale (care maschează pedofilia!!!) dar și a unor programe și politici sanitare de răspândire a mijloacelor de contracepție, ba chiar și a unor vaccinuri care provoacă încă de la vârstă tânără sterilitatea etc.

           Iar cei mai mulți vor muri, logic și adevărat datorită războaielor, incluzând cel de-al treilea Război mondial cu folosirea arsenalului nuclear…

           3. Un alt obiectiv important al ocultei mondiale este CONTROLUL ELECTRONIC ASUPRA POPULAȚIEI (SCLAVIA ELECTRONICĂ/DIGITALĂ), necesar viitorului stat global polițienesc, control care se realizează prin folosirea în viitor la scară globală a actelor biometrice cu cip RFID (pașapoarte, carnete de conducere, cărți de identitate, care mai târziu vor fi unificate într-un microcip plantat cu seringa sub piele), termoscanarea cu laser, sistemul de recunoaștere facială (aproape dar și de la distanță), nano-cipuri în medicamente și în vaccinuri (!), aparatura electronică de ultimă generație (releele/antenele, sateliții care utilizează tehnologiile 5G și chiar 6G, camere de luat vederi în spațiul public), răspândirea la nivel global a digitalizării pentru a obliga întreaga populație a lumii să facă parte din baza de date și să efectueze tot mai mult operațiuni on-line, dispariția banilor cash prin folosirea monedei virtuale unice etc.

          4. Unificarea politică și economică. Se lucrează discret la unificarea tuturor statelor lumii de multă vreme. Uniunea Europeană este un asemenea proiect masonic ca și marile organisme financiare internaționale (FMI, Banca Mondială etc), ca și Organizația Mondială a Comerțului etc. 

           Se lucreaza mai ales la constituirea legală a unui Guvern Mondial care să gestioneze chipurile mult mai bine orice criză la nivel global, cum este și în cazul acestei ,,PANDEMII DE CORONAVIRUS”. Pentru aceasta masonii (evreii sioniști) au conceput în 1948 Organizația Națiunilor Unite, care are ca agenție și controversata de acum Organizație Mondială a Sănătății.

           Dacă până acum unii politicieni și oameni mari de afaceri au promovat în trecut ideea Noii Ordini Mondiale, iată că începând cu anul acesta 2020 și cu așa zisa ,,pandemie Covid-19″, premierul britanic și șeful OMS au susținut deja public necesitatea formarii unui Guvern Mondial și credem că lor li se vor alătura treptat mulți alți politicieni… 

           Desigur mai sunt fraților și alte obiective importante pe care le urmăreșteiîn mod sistematic oculta mondială potrivit Protocoalelor masonice dar le vom adăuga pe parcurs… 

           Pentru mai multe detalii importante vă rugăm să citiți textul următor și să accesați link-urile de mai jos:

           CITIȚI DACĂ SUNTEȚI INTERESAȚI SĂ ȘTIȚI CE NE Așteaptă. (citiți însă cu multă atenție)

Încă se ascunde Adevărul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis prin referendum să părăsească, după 47 de ani, Uniunea Europeană! Conducătorii Marii Britanii, indiferent de culoarea lor politică, i-au informat pe britanici despre „Super-Memorandumul” secret care a fost semnat la Strasbourg, între 25 și 29 iunie 2014, cu aplicabilitate în perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020. În introducerea documentului se precizează că: „Noi, semnatarii acestuia, ne luăm angajamentul ca, în numele celor vizați, pe durata aplicării Memorandumului să implementăm toate reformele prevăzute de acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungită.” Din partea României, acest Memorandum a fost semnat, se pare, de către Președintele Klaus Werner Iohannis și Premierul Dacian-Julien Cioloș.

Prevederile Memorandumului se referă la: Învățământ; Biserică; Reforma administrativă; Spitale și sistemul de sănătate; Fondurile de asigurări și pensii.

            Dintre reformele obligatorii să fie introduse în țările din Uniunea Europeană am selectat următoarele:

-Se desființează educația religioasă a elevilor și se acordă prioritate educației sexuale.

-Se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă și moschee pentru toți elevii din ciclul primar și, treptat, pentru toți elevii din ciclul gimnazial și primar.

-Se renunță la ora de religie la toate ciclurile de învățământ.

-Se va trece la concedierea profesorilor din toate ciclurile și categoriile de învățământ și se procedează la introducerea internetului.

-În toate bisercile creștine se va introduce o sărbătoare dedicată holocaustului evreiesc, care va fi ținută de trei ori pe an, în zilele de 27 ianuarie, 21 aprilie și în Duminica Tomii.

-Se desființează toate sărbătorile naționale și paradele.

-Organizația Națiunilor Unite va prelua controlul tuturor religiilor de pe planetă.

-Ierusalimul va deveni capitală spirituală.

-În toate Bisericile creștine se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acopaniament de instrumente muzicale. În Biserici se vor organiza concerte, nu doar cu caracter religios.

-În perioada de iarnă Sfânta Liturghie va fi săvârșită în fiecare dimineață de duminică între orele 10,00 și 11,30, iar în perioada de vară în fiecare duminică după-amiază, între orele 19,30 și 21,00.

-Vor fi demontate toate catapetesmele din Biserici.

-O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial și de moderator în unirile internaționale.

-Conducător al Bisericii creștine devine Vaticanul.

-Toate Bisericile creștine vor accepta desființarea statelor naționale și înființarea de unități statale multinaționale, multicentrice, multiculturale și multireligioase. Se va institui un Guvern Mondial.

-Toți cetățenii Uniunii Europene și ai Federației Ruse vor fi identificați electronic, prin cipuri, iar prevederile prezentului articol vor fi acceptate de toate Bisericile creștine.

-Se va acorda statut legal tuturor emigranților sosiți în statele Uniunii Europene, necondiționat.

-Vor intra în vigoare drepturile homosexualilor. Aceștia vor putea face parade în mod regulat și liber în toate orașele Uniunii Europene.

-Se legiferează homosexualitatea în instituțiile de învățământ.

-Se va inaugura Era Nouă (New Age).

-Se desființează drapelele statelor europene și toate sărbătorile religioase în Europa.

-Se va proceda la înființarea, pe teritoriul Uniunii Europene și a Sfântului Munte Athos de mănăstiri mixte de monahi și monahii de toate doctrinele și religiile.

-La Sfântul Munte Athos vor fi instalaţi monahi din toate tagmele romano-catolice (papistaşi), precum şi practicanţi ai cultelor păgâne.

-La Sfântul Munte Athos se vor pune în funcţiune telegondole şi alte sisteme inovatoare şi se vor aduce statui aparţinând religiilor păgâne. Sfântul Munte Athos va fi transformat în parc ecologic de tip bizantin.

-Clericii vor fi obligați să renunțe la barbă și păr lung.

-Se vor interzice, în întreaga Uniune Europeană, înmormântările religioase și se va introduce treptat obligativitatea incinerării morților. Biserica va fi de acord cu incinerarea morților, referitor la persoanele care doresc slujbă de înmormântare.

-Se va renunța, în toate țările Uniunii Europene la jurământul depus pe Sfânta Biblie și cel religios pentru oamenii politici, prefecți, primari etc.

-În întreaga Uniune Europeană se va renunța la depunerea jurământului de către parlamentari.

-Se va renunța la botezul obligatoriu al copiilor mici și se va introduce procedura de stabilire a prenumelui nou-născutului direct la oficiile de Stare Civilă.

-Se va proceda la înființarea de armate multinaționale și la renunțarea la armatele naționale.

-Se va înființa Poliția religioasă.

-Se va introduce semnătura electronică obligatorie pentru toți cetățenii Uniunii Europene.

-Dreptul de internare îl vor avea doar posesorii de card de asigurat. Accesul neasiguraților în spitale va fi interzis.

-Se va limita numărul spitalelor. Vor fi desființate toate centrele de prim-ajutor și protecție socială.

-Începând cu data de 1 septembrie 2020, vârsta de pensionare se ridică la 70 de ani.

Mass-media insistă pe consecințele probabile ale ieșirii Regatului Unit al Marii Britanii din Uniunea Europeană și ignoră total cauzele acestei decizii istorice luată de majoritatea populației britanice pentru apărarea independenței și suveranității naționale!

Ziua Brexitului (31 ianuarie 2020) este sărbătorită în Regatul Unit, inclusiv prin concerte și focuri de artificii. Britanicii se bucură că s-au lepădat de Imperiu și au scăpat  de consecințele Super-Memorandumului din 2014, document care este ascuns popoarelor din țările Uniunii Europene și celor care vor să adere la U.E.

http://www.justitiarul.ro/iesirea-marii-britanii-din-uniunea-europeana-si-cresterea-varstei-de-pensionare-in-romania-la-70-de-ani-au-aceeasi-cauza/

       MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI
                                 4 iulie 2020

5 gânduri despre „OBIECTIVELE OCULTEI MONDIALE (pe scurt și pe înțelesul tuturor)

 1. Vaccinul împotriva coronavirusului va fi un paravan pentru scopurile ocultei mondiale (controlul și reducerea populației la nivel global). Acesta va ucide lent fraților mulți oameni de pe pământ (prin explozia tipurilor de cancer mai ales) prin faptul că vor fi activate nanoparticulele metalice din vaccin (nanoroboții), care vor fi conectate la capacitatea maximă a radiațiilor electromagnetice 5G și chiar 6G (în viitorul nu prea îndepărtat, deja în China testează)…

  MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

  Apreciază

 2. ÎNCEPE O NOUĂ ERĂ, O NOUĂ DOMINAȚIE**

  Prima etapă a Noii Conflagrații Mondiale, menită să ducă la realizarea unei noi ordini mondiale, unui nou tip de dominație, a unei noi forme de sclavie, unul din elementele de bază ale acesteia fiind sclavia cibernetică, este pe cale să se finalizeze. Doar câteva luni mai sunt necesare pentru realizarea acestui periculos demers, iar o analiza secvențială, intermediară, ne dezvăluie efecte cu mult peste așteptările chiar ale inițiatorilor și declanșatorilor ei. Această primă etapă a fost destinată testării, verificării reacției populației și a structurilor statale decizionale, la o stare de pericol indusă și exacerbată prin diferite canale, rolul principal avându-l social media. Pe fondul folosirii tehnicilor complexe de dezinformare și manipulare, deosebit de agresive, a componentelor de bază ale RĂZBOIULUI INFORMAȚIONAL, cu sprijinul vădit al trădătorilor din structurile guvernamentale, dar nu numai al lor, arhitecții Noii Ordini Mondiale (NOM), cei care vor să preia puterea și conducerea mondială și să-și impună sistemul de valori și de dominație, au reușit ca, într-o perioadă foarte scurtă de timp, să dezorganizeze puternic viața socială, economică si politică, să afecteze dramatic drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor în zonele țintă, zone extinse, ce cuprind teritoriile unui număr considerabil de țări. Vă întrebați, firesc, ce obiective au vizat adepții NOM în cadrul acestei prime etape, denumită și „ETAPA COVID-19”. În urma unei analize profunde a modului în care au fost pregătite, declanșate și conduse acțiunile a reieșit faptul că GMU (Guvernul Mondial din Umbră) și-a planificat și urmărit realizarea a cinci obiective principale și anume:

  – Inducerea controlată și cu efecte maxime a stării de teamă, de nesiguranță, a fricii în rândul populației țintă, izolarea socială cu consecințe devastatoare asupra relațiilor interpersonale și a sănătății acesteia, provocând o adevărată EPIDEMIE A SINGURĂTĂȚII. Studiile făcute în ultimele decenii au scos în evidență, cu certitudine, faptul că oamenii care se percep ca nefăcând parte din rețelele sociale constituite din membrii comunității, din prieteni, și cel mai important, din membrii familiei, sunt supuși unui risc major al unei morți premature, cu mult mai mare decât în cazul a numeroși indicatori de sănătate, existând o corelație nemijlocită între gradul de conectare a unei persoane cu celelalte, și starea ei de sănătate fizică și psihică. Cele mai expuse acestui fenomen sunt persoanele în vârstă, și, dacă analizăm atent ce s-a întâmplat în această perioadă, vom observa foarte ușor ca ele au fost supuse celui mai dur regim de izolare. De fapt, în loc să li se protejeze sănătatea și viața, având ca justificare apărarea de pericolul COVID-19, s-au luat măsuri care să le expună unui pericol mult mai mare. Principalul scop al acestor acțiuni este acela al diminuării voinței și acțiunii, al reacției sociale organizate și semnificative prin unirea eforturilor în cadrul unor manifestații de masă, care ar putea pune în pericol realizarea obiectivelor propuse. Dacă luam un singur exemplu, poate nu cel mai important, dar concludent, și anume achiziția unor bunuri și servicii cu sume colosale de bani, fără licitații și la prețuri supraevaluate, de către guvernanți și funcționari trădători și corupți, și vedem orice lipsă de reacție din partea populației și a unor vectori sociali și politici care aveau obligația să o facă, vom realiza că așa stau lucrurile. Exemplele pot continua cu restrângerea nepermisă a unor drepturi și libertăți democratice, cu falimentarea voită a firmelor românești, a economiei naționale și în consecință diminuarea veniturilor populației, și multe altele;

  – Un alt obiectiv urmărit a fost acela de a testa capacitatea guvernelor de a gestiona corespunzător o astfel de criză, în condițiile creșterii tensiunilor la nivel național, zonal și internațional, dar și a nemulțumirilor populației pentru lipsa acțiunilor, sau eficienței acestora. Evaluarea parțială ne demonstrează incapacitatea structurilor statale de a face față unor asemenea situații, lipsa de pregătire prealabilă pentru astfel de cazuri, inexistența, sau ineficiența programelor de măsuri, a protocoalelor ce trebuie urmate, a resurselor umane și materiale de care dispun, concomitent cu impotența lor de a contracara acțiunile agresive declanșate în cadrul razboiului hibrid și de a-și proteja populația și interesele. Furnizarea unor informații false pe canale oficiale sau neoficiale și luarea lor în calcul în momentul asumării deciziilor de către factorii guvernamentali, decizii sortite eșecului, au dus la sporirea neîncrederii populației, dar și a ostilității acesteia față de cei care îi conduc. Consecința nu este alta decât diminuarea capacității structurilor guvernamentale de riposta la acțiunile derulate din exterior împotriva țării lor;

  -O prioritate majoră a celor care desenează Noua Ordine Mondială o reprezintă și verificarea dimensiunilor și eficienței acțiunilor derulate în vederea distrugerii economiilor naționale, subordonării acestora intereselor GMU, preluarea ușoară a obiectivelor economice strategice, a afacerilor substanțiale, controlul asupra finanțelor naționale, a fluxurilor financiare naționale și zonale, cu repercursiuni directe asupra condițiilor, a nivelului de trai al populației și creșterii gradului de nemulțumire și de răzvrătire împotriva propriilor guverne;

  -Sunt greu de realizat obiective de o asemenea anvergură fără să ai controlul asupra ceea ce noi numim „social media”, iar testarea eficienței acesteia în condițiile declanșării cele-i de-a doua etape a Conflagrației, care este și cea mai dură, a reprezentat o altă prioritate. Efectele au fost cele scontate, prima etapă, cea pregătitoare, și-a atins toate țintele;

  -Nu în ultimul rând, au avut ca obiectiv să verifice trăinicia, fiabilitatea alianțelor, uniunilor la nivel zonal și internațional, dacă statele componente acționează unitar și bine organizat, dacă își acordă ajutor reciproc și își conjugă eforturile pentru o apărare și rezolvare comună a situațiilor grave cu care se confruntă. Spre bucuria lor, acestea au acționat necoordonat, haotic, s-au izolat, au uitat de tratate și înțelegeri, de parteneriate strategice, de multe ori interzicând acordarea de ajutor partenerilor aflați în situații mai dificile, demonstrând fragilitatea alianțelor, ineficiența lor, sporind neîncrederea factorilor politici și a populației în ele.

  Planificatorii NOM au observat nenumărate oportunități la nivel internațional sau zonal, și le-au speculat în favoarea lor. Una dintre acestea o reprezintă confruntarea deschisă dintre cei trei coloși la nivel planetar, în speță SUA, China și Rusia. Este o certitudine faptul că asistăm la o mutare a centrului de putere din Atlantic în Pacific. În timp ce China își revendică cu hotărâre locul și rolul de lider mondial, având de a face cu o expansiune consistentă în majoritatea zonelor planetei, cele mai recente demersuri fiind cele din Orientul Mijlociu unde încearcă, și cred că și reușește, să devină actorul principal, SUA se afla în regres, regres amplificat și de curentul de antipatie a populației față de ele, antipatie generată de atitudinea arogantă, sfidătoare, de măsurile ce au depășit cu mult limitele admise luate față de, sau împotriva statelor respective. SUA s-au trezit că sunt singure în această confruntare, fără niciun suport real din partea partenerilor și a populației din aceste țări. Spre deosebire de ele, China mizează pe sprijinul altui colos și anume Rusia, cu care încearcă să-și armonizeze interesele, dar și a altor state, nu de mult prietene, sau partenere ale SUA, creând un dezechilibru de forțe în defavoarea americanilor. GMU speră în declanșarea unei confruntări și de altă natură între cele două superputeri, care ar face imposibilă colaborarea la nivel internațional pentru contracararea deciziilor și acțiunilor sale. De aceea, nu este nicio surpriză că încurajează China în confictul menționat anterior, după principiul „Divide et impera”, dar și al principiului, „dezbină și folosește”.
  GMU se folosește de acest conflict, susținând unul dintre actori, fără acordul acestuia, pentru a-și realiza scopurile, mai ales că modelul chinezesc de conducere și acțiune i se potrivește ca o mănușă.

  Au fost și alte obiective importante urmărite, dar mă opresc doar la acestea, spațiul nepermițându-mi să le abordez în această postare. O voi face în cea viitoare în care voi trata problematica declanșării celei de-a doua etape și cea mai importantă și dezastruoasă, a Noii Conflagrații Mondiale…

  General Dumitru Iliescu

  Apreciază

 3. Descărcaţi, citiţi (cuprinsul) şi distribuiţi cartea NOUA ORDINE MONDIALĂ, dacă doriţi ca:
  „Noul guvern mondial şi religia care îl va sprijini SĂ NU MAI OFERE popoarelor lumii următoarele:

  1) Abolirea familiei.
  Copiii vor fi crescuţi de societate prin intermediul guvernului.

  2) Abolirea dreptului la proprietate privată. Toate pământurile şi proprietăţile vor aparţine statului.

  3) Dreptul la adoraţie nu va mai exista. Oamenii religioşi vor fi supuşi unei deprogramări riguroase. Cei care nu-şi vor modifica sistemul de credinţă vor fi internaţi cu forţa în lagăre de concentrare, sau exterminaţi fiindcă actul de al adora pe Dumnezeu va deveni o crimă.

  4) Graniţele naţionale nu vor mai exista. Va fi doar un singur stat mondial, în loc de oraşe, comitate, ţări şi naţiuni.

  5) Toate hotărârile personale ale individului vor fi luate de alţii.

  6) Individul nu va mai decide cu cine se va asocia, fie la muncă, fie în asocieri voluntare, fie în organizaţii sociale.

  Extras din cartea Noua ordine mondială de A. Ralph Epperson cap.
  Atacul asupra naţionalismului pag. 257 format doc https://vk.com/doc453852601_558201836

  sau format pdf https://vk.com/doc453852601_558203956

  Constance Cumbey în cartea ei „pericolele ascunse ale curcubeului”, a afirmat că fundamentele noii religii ar fi:

  1) „Planul” pentru viitor include instaurarea unui „Mesia” al unei Noi Lumi, implementarea unui nou guvern mondial şi a noii religii mondiale

  2) Se va aplica un sistem universal al cărţilor de credit.

  3) O autoritate alimentară mondială va controla toate rezervele de hrană ale lumii.

  4) Un impozit universal.

  5) Recrutare universală.

  6) Intenţia de a-i dezrădăcina complet pe oamenii care cred în Biblie şi îl adoră pe Dumnezeu şi de a eradica definitiv creştinismul.

  Extras din cartea Noua ordine mondială de A. Ralph Epperson cap. Conducătorii de mâine pag. 25 format doc https://vk.com/doc453852601_558201836
  sau format pdf https://vk.com/doc453852601_558203956

  Convingerile iluminiştilor pentru uzul viitor al istoricilor. Una dintre aceştia a fost Nesta Webster, care a scris următoarele lucruri despre scopurile lor în cartea ei „REVOLUŢIA MONDIALĂ”:
  1) Abolirea Monarhiei şi a oricărei Peteri ordonate.
  2) Abolirea proprietăţii private.
  3) Abolirea moştenirilor.
  4) Abolirea patriotismului.
  5) Abolirea familiei (a căsniciei şi a oricărei moralităţi, şi instituirea educaţiei comunale a copiilor).
  6) Abolirea tuturor religiilor.
  Extras din cartea Noua ordine mondială de A. Ralph Epperson cap. Iluminiştii pag. 110
  format doc https://vk.com/doc453852601_558201836
  sau format pdf https://vk.com/doc453852601_558203956
  (Alexe Fedotov)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s