FIRME DE PLASARE A FORȚEI DE MUNCĂ ȚEPARE… ROMÂNIA, STAT MAFIOT?… ÎNALȚII DEMNITARI PROTEJEAZĂ MAFIA??? SIBIU, SICILIA ROMÂNIEI?…

          FIRME DE PLASARE A FORȚEI DE MUNCĂ ȚEPARE… ROMÂNIA, STAT MAFIOT?… ÎNALȚII DEMNITARI PROTEJEAZĂ MAFIA??? SIBIU, SICILIA ROMÂNIEI?…

           Iubiți frați români de pretutindeni, în acest articol ne-am să propus să arătăm fața puțin cunoscută a mafiei din România, care este prezentă atât în instituțiile statului cât și în firmele private care sunt protejate de înalți demnitari și funcționari.

           V-ați putea imagina un stat în care corupția este generalizată și rămasă ca grea moștenire de la defunctul regim comunist (România a apărut adesea în diverse sondaje și statistici la capitolul corupție în fruntea clasamentului din Europa!), care să nu fie acaparat și subjugat de diverse clanuri și mafii locale și centrale?…

            Mass-media centrală globalistă atacă foarte rar astfel de subiecte în mod tranșant,mai mult în perioada alegerilor și pentru a discredita desigur adversarii politici.

            Dar noi putem observa fraților că aproape în fiecare sector al economiei naționale putem descoperi câte o mafie care a prins deja rădăcini, care nu rareori are și ramificații transfrontaliere: mafia firmelor de recrutare și plasare a forței de muncă în străinătate, mafia retrocedărilor frauduloase (prin care statul român a pierdut zeci și zeci de miliarde de euro numai în Transilvania!), mafia traficului de persoane, mafia traficului de organe (foarte profitabilă!), mafia rețelelor de prostituție, mafia lemnului, mafia drogurilor etc.

            Este extrem de interesant faptul că zona Sibiului, altădată arondată lui Nicu Ceaușescu (unul dintre cei doi fii ai lui Nicolae Ceaușescu) dar și Securității este și un prezent o zonă de referință, de influență și de reședință a lui Johannis Werner Klaus, el însuși având diverse dosare penale (peste 40 la număr!) care sunt însă plimbate de mult timp de la o instituție la alta și zac în sertarele procurorilor…

            Exact în această zonă controlată la sânge de francmasonii lui Johannis și de foștii securiști și odraslele lor, a putut înflori și mafia aceasta a firmelor de recrutare și plasare a forței de muncă în străinătate (care de ani de zile, vedem că nu li se întâmplă nimic rău și jecmănesc în continuare români din toate zonele țării, cu situații materiale precare și căutând un serviciu pentru a supraviețui, ei și familiile acestora!!!). Dar și mafia retrocedărilor ilegale…

           !De ce oare credeți că procurorii din Sibiu nu își fac oare datoria legală și de serviciu? Se tem de Johannis și de confrații lui francmasoni, de foștii securiști care și-au deschis tot felul de firme prospere?…

             Pentru mai multe detalii importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://2cents.ro/pareri/744149-crossbor…

https://sibiu100.ro/anchete/159487-anche…

https://m.facebook.com/pages/category/Ca…

https://www.justitiarul.ro/cum-a-scapat-…

 

           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                           29 iulie 2020

5 gânduri despre „FIRME DE PLASARE A FORȚEI DE MUNCĂ ȚEPARE… ROMÂNIA, STAT MAFIOT?… ÎNALȚII DEMNITARI PROTEJEAZĂ MAFIA??? SIBIU, SICILIA ROMÂNIEI?…

 1. În România anului 2020, autoritățile statului (Poliția, Jandarmeria, Justiția, Serviciile, dar și oamenii politici) nu-și fac treaba, ba din contră, sînt toți părtași la furtul și la devalizarea României – în cazul de față la tăierea ilegală a pădurilor. Există indicii, dovezi indirecte ale existenței unei înțelegeri tacite în interiorul statului român, care merge pînă la cele mai înalte niveluri, prin care toți devin părtași la măcelul pădurilor din România.

  Am declarat mereu și voi demonstra că există o organizație criminală complice la tăierile ilegale de păduri, fără acte sau cu acte false, din care fac parte inclusiv pădurari, șefi de ocol, șefi din RomSilva, precum și cei din Garda de Mediu. Acestora li se alătură Poliția și Jandarmeria Română, care se fac că plouă și nu observă furtul organizat care se desfășoară chiar sub ochii lor. Transportul arborilor tăiați ilegal se face pe drumurile publice și, automat, la aceste ilegalități devin părtași Poliția Rutieră, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, dar și toate posturile locale de Poliție. De la tăiere pînă la destinație, mii de camioane cu lemne, supraîncărcate, cu acte false, tranzitează zilnic drumurile României, iar autoritățile se echivează în a lua măsuri.

  Asistăm, astfel, la un caz de corupție la nivel de stat, în care am convingerea că sînt implicați politicieni, membri de rang înalt ai Serviciilor, ai instituțiilor de forță – de la cel mai mic șef de post, pînă la cel mai înalt nivel al conducerii. Primirea miilor de camioane supraîncărcate se face cu acordul Poliției Judiciare, Poliției rutiere, Direcției Antifraudă, Gărzii de Mediu, Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. În privința Serviciilor – în special SRI și ,,Doi și-un sfert” – îmi este greu să cred faptul că nici o bandă organizată în ultimii 20 de ani nu a fost destructurată, dată pe mîna Justiției, ceea ce face autoritățile statului cel puțin la fel de vinovate.

  Nimic nu ar fi fost posibil fără girul Serviciilor și al oamenilor politici. Există date conform cărora șpăgile de sute de milioane de euro, provenite din tăierile ilegale, ajung la toate partidele politice de la guvernare și chiar la cel mai înalt nivel din stat. Dovada clară și incontestabilă este faptul că nici un politician din România nu a propus o lege serioasă care să stopeze acest dezastru. Singurii care au făcut ceva în acest sens, de ochii lumii, zic eu, sînt Dacian Julien Cioloș, care a avut o tentativă firavă cu programul Radarul Pădurilor (care a costat 88.000 euro, dar nu funcționează nici astăzi) și USR, cu legea ,,DNA-ul pădurilor”, care este ,,varză cu mici”. Justiția îi face scăpați chiar și pe cei care au comis crime odiose împotriva celor care încercau să protejeze pădurea (vezi cazul pădurarului omorît). Garantul Constituției este rudă și prieten cu Gerald Schweighofer.

  Așadar, după cum bine puteți înțelege, nimeni și nimic nu poate opri această grupare mafiotă, formată din cei care, în mod normal, sînt plătiți să apere România: Poliția, Jandarmeria, I.S.C.T.R.-ul, Justiția, Antifrauda, Serviciile, RomSilva, Garda de Mediu, Ministerul Mediului, politicienii, precum și garantul Constituției, Klaus Iohannis. Toți sînt complici și se înfruptă din jaful comis.

  Acțiunea Lupilor Daci este una legitimă și disperată aflată la limita legii, dar, conform Art. 55, aln. 1 din Constituția României – ,,Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România”. Prin urmare, ceea ce fac ei este legal și justificat dată fiind situația din teren, o realitate extrem de gravă care poate fi inclusă în categoria ,,atac asupra siguranței naționale”.

  Chiar dacă aceste acțiuni ale Lupilor Daci încalcă unele legi ale României, ele sînt justificate pentru simplul fapt că nici o instituție din cele care ar trebui să ia atitudine nu o face, ba din contră, se vor uni împotriva celor care au dreptate. În plus, să nu uităm: Constituția României se află deasupra tuturor legilor, este cartea de căpătîi a națiunii române. Și acolo se stipulează clar că avem obligația, noi, ca cetățeni ai acestei țări, să apărăm România. De ce garantul respectării Constituției – fie că vorbim de președintele țării, fie de Curtea Constituțională – nu asigură respectarea legii pe teritoriul României?

  Îmi doresc ca aceste acțiuni să continue și, pe această cale, rog autorii să fie atenți să nu rănească oameni, deoarece inițiativa lor este singura variantă prin care se pot stopa aceste exploatări ilegale din avuția țării. Mesajul lor a ajuns la mii de români, care, din cîte văd pe rețelele de socializare, sînt de acord cu faptul că măcelul pădurilor din România trebuie să înceteze, iar cei care se fac vinovați, să fie pedepsiți.

  Cătălin Ioan Berenghi.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s