DE CE CREDEȚI FRAȚILOR CĂ A FOST IMPERIOS NECESARĂ PLAN-DEMIA COVID-19?…

           DE CE CREDEȚI FRAȚILOR CĂ A FOST IMPERIOS NECESARĂ PLAN-DEMIA COVID-19?…

           Iubiți frați români de pretutindeni, noi credem că în actualul context generator de confuzii și stres, ar trebui să explicăm pe scurt și pe înțelesul tuturor ce este în definitiv cu acest Covid-19 și motivele pentru care noi considerăm în mod logic și întemeiat că a fost fabricat și ulterior răspândit cu premeditare în întreaga lume. Pentru ca lucrurile să fie cât mai limpezi în acest ocean de informații în care suntem bombardați zilnic.

            Începem prin a sublinia ideea că în societatea tot mai informatizată de astăzi și pe cale de a fi și digitalizată în mare parte în acești ani, MANIPULAREA MASELOR este extrem de complexă și ea se realizează în special prin intermediul posturilor de televiziune, care ajung aproape în casele tuturor. Iar unii, care se informează doar la TV, ajung să fie absolut convinși că tot ce se spune acolo este și perfect adevărat. Așa ajung să creadă și în megaexcrocheria virusului ucigaș Covid și să creadă și să susțină versiunea oficială a guvernanților, neștiind că în toate televiziunile de știri (mai ales) dar și în presa globalistă lucrează sub acoperire o mulțime de agenți ai serviciilor secrete, tocmai pentru a cenzura informațiile și a impune știrile agreate de sistemul lor corupt.

             Așadar, atunci când începem să analizăm acest Covid-19, care în esență reprezintă un PROGRAM prin care se dorește implementarea vaccinării obligatorii și digitalizarea mai ales a identității noastre (actele biometrice și microcipul implantat sub piele) și care este totodată cea mai mare excrocherie și cel mai grav experiment de inginerie socială din istoria omenirii, ne permitem să avem serioase rezerve în ce privește acuratețea și sinceritatea versiunii oficiale (și impuse!!!) a autorităților din România și din străinătate.

           Acest program pomenit mai sus și elaborat minuțios încă din anul 2010 de către Fundația masonică a lui David Rockefeller și perfecționat de echipa lui Bill Gates și George Șoroș, și-a propus să se întindă pe durata a cel puțin doi ani, timp în care populația să fie constrânsă să fie vaccinată împotriva lui Covid-19 (și nu numai) cu un vaccin cu nanocipuri (în biotehnologie numite nanoboți / nanoroboți), să accepte individual un certificat digital care să ateste vaccinarea (ID2020, conceput de firme aparținând lui Bill Gates) și de asemenea să fie implementate pretutindeni tehnologiile militare 5G și chiar 6G, ultima fiind cea mai nocivă și cea mai revoluționară, aflată în prezent în studiu și apărută încă de la începutul lui 2020 în China!).

            Pentru realizarea acestor obiective îndrăznețe care figurează în agenda ocultei mondiale era necesar un pretext suficient de important și plauzibil și de natură să inoculeze în masă frica. Nu întâmplător au ales un virus din clasa coronavirus (care să impresioneze, având și conotație malefică în simbolistica masonică), obținut prin modificări genetice într-unul din laboratoarele militare secrete de maximă securitate (nivel 4), rezultat prin încrucișarea se pare a lui SARS COV1, cu virusul HIV și MERS.

            Acesta a fost ales pentru gradul mai scăzut de mortalitate și specificitatea lui, el fiind mortal doar în cazul unora dintre persoanele cele mai vulnerabile, cu sistemul imunitar cel mai slăbit, fie pensionari de peste 65 de ani de regulă aflați sub tratament pentru anumite boli cronice (diabet, cancer, hipertensiune arterială, obezitate etc), fie chiar tineri cu aceleași boli (excepția de la regulă).
Prin acest genocid și experiment de eugenie, subsumate obiectivului reducerii populației, sistemul financiar global era și este în mod evident degrevat de povara costurilor mari privind tratamentele lor gratuite sau compensate dar și de plata pensiilor. O asemenea îngrijorare exprimase, dacă vă mai aduceți aminte fraților, cu ani în urmă chiar fosta directoare a FMI, Cristina Lagarde…

            Marea înșelăciune fraților cu acest SARS COV2 este construirea mitului VIRUSULUI UCIGAȘ, amplificarea halucinantă a consecințelor și manipularea cifrelor, umflarea extremă a numărului decedaților DE Covid-19, deși nu virusul a constituit cauza determinantă cauzatoare a morții!

            Manipularea și dezinformarea autorităților s-a realizat prin diverse mijloace și strategii: știrile false și prezentate trunchiat de mass-media centrală globalistă (cu accentul zilnic pe numărul infectărilor, celor decedați etc), raportări false din partea unor medici (recompensați financiar pentru fiecare caz de deces!), lipsirea bolnavilor din spitale de apă, hrană, medicamente (chipurile pentru a nu se contamina!!!!), lipsirea celor cu alte boli de accesul la tratamentele din spital și care au decedat (ba unele rudele au primit sume mari de bani pentru a fi trecuți la decese DE Covid-19!!!) ș.a.m.d.

            De ce credeți că nu li s-a permis de la bun început celor internați chiar și cu forța accesul la telefonia mobilă? Grea întrebare, nu-i așa? Și sunt o mulțime de asemenea întrebări la care guvernanții ar da din umeri sau le-ar evita pur și simplu…
De ce credeți că se duce o luptă împotriva tratării bolii cu Hidroxichlorochină, Zinc și Zitromax la pacienții cu forme mai severe? Dacă nu știți, vă spunem noi. Pentru că pierd enorm producătorii de vaccinuri care deja au încheiat contracte cu multe guverne și așteaptă descoperirea și lansarea pe piață a vaccinului miraculos (care de fapt nu tratează, ci previne în cel mai bun caz pentru viitor, este experimental întrucât are nevoie de ani de zile pentru testarea siguranței lui în ce privește integritatea fizică, psihică și efectele secundare care pot să apară la unii sau la toți etc).

           Știați că în faza incipientă ne putem trata cu Aspirină, Paracetamol, Vitamina C, Vitamina D și medicamente pe bază de Albastru de Metylen și anticoagulante? Că la terapie intensivă, ventilatoarele nu ajută bolnavii, ci dimpotrivă ucid?…

            Și nu în ultimul rând trebuie precizat faptul că abia odată cu acest vaccin anti-covid19 vor începe marile probleme și marile suferințe în urma cărora mulți vor muri sau vor fi controlați de la distanță prin intermediul biotehnologiei (nanocipurilor) coroborată cu tehnologia 5G… 

           Pentru mai multe detalii importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

[13:09, 16.07.2020] geluiacobrodica: * ULTIMA ORA INTERNATIONAL

🔴 ITALIA 🇮🇹
* Un remediu pentru coronavirus găsit în sfârșit în Italia *

Medicii italieni nu au respectat legislația OMS privind sănătatea globală, care îi îndeamnă să nu efectueze autopsia asupra coronavirusului decedat și au descoperit că NU este un VIRUS, ci un BACTERIA care provoacă moartea. Aceasta duce la formarea cheagurilor de sânge și la moartea pacientului.

Astfel, Italia învinge așa-numitul Covid-19, care nu este altceva decât „coagularea intravasculară comună” (tromboza).

„Și modalitatea de a face față, adică tratamentul său, este„ antibiotice, medicamente antiinflamatorii și anticoagulante. ” În primul rând – ASPIRIN.
Această veste senzațională pentru întreaga lume a fost pregătită de medicii italieni prin autopsia produsă de Covid-19.

„Și totuși, potrivit anatomistilor ventilatorilor italieni și unităților de terapie intensivă, nu au fost niciodată necesari”.

🔷 În Italia a început o schimbare de protocoale, * OMS a identificat și a ridicat apelul global al ITALIEI pandemice *.
Medicamentul era deja cunoscut, dar OMS nu a raportat acest lucru chinezilor * Pentru OMS este pur și simplu AFACERI. *

Sursa: ITALIA, Ministerul Sănătății.

* Alarma *
Transmite-o întregii familii, vecinilor, cunoscuților, prietenilor, colegilor, colegilor … etc … etc … și mediului său în ansamblu …
Covid-19 … nu este un virus, așa cum ne-au făcut să credem. Aceasta este o bacterie … care, îmbunătățită de radiația electromagnetică 5G, provoacă inflamații și hipoxie.

Acum va trebui să faceți următoarele:
Luați aspirină 100 mg și apronax sau paracetamol …
De ce? … * pentru că s-a demonstrat că Covid-19 îngroașă sângele, stimulând dezvoltarea trombozei la om. Deoarece sângele nu este saturat de oxigen. Sângele se îngroașă, fluxul său în inimă și plămâni încetinește, o persoană nu poate respira și moare repede. *
În Italia, medicii au încălcat protocolul de recomandare OMS și au efectuat o autopsie pe un cadavru care a murit din cauza Covid-19 … au deschis corpul, brațele, picioarele și alte părți ale corpului și și-au dat seama că venele aveau sânge dilatat și coagulat, toate venele și arterele erau pline. cheaguri de sânge care împiedică fluxul normal de sânge, transportând oxigen la toate organele, în principal la creier, inimă și plămâni, iar pacientul moare în cele din urmă,
Cunoscând deja acest diagnostic, Ministerul Sănătății din Italia a schimbat imediat protocoalele de tratament cu Covid-19 … și a început să prescrie 100 mg de aspirină și aponax pacienților infectați …, rezultat: pacienții au început să se recupereze și au apărut îmbunătățiri. Ministerul Sănătății a eliberat și a trimis acasă peste 14.000 de pacienți într-o singură zi.
URGENT: transmite aceste informații și pune-l la dispoziția publicului imediat. În țara noastră, OMS ne-a mințit cu această pandemie. În fiecare zi, președintele nostru spune că este vorba despre date și statistici. Pentru că nu a furnizat aceste informații pentru a salva cetățenii, va fi faptul că elitele îl vor amenința! ..
Știm că toate guvernele lumii sunt obligate să pună în aplicare recomandările OMS, dar Italia a încălcat norma … acum OMS. … procesele vor fi depuse în întreaga lume – pentru ascunderea atâtor morți și pentru prăbușirea economiilor din multe țări ale lumii … și toată lumea va înțelege de ce a fost emis ordinul de a îngropa imediat cadavrele fără deschidere … și de a le marca drept foarte poluante. ..
Este în puterea noastră să suportăm adevărul și să sperăm să salvăm multe vieți …. *

Distribuie URGENT! ÎN TOATE REȚELE !!!! * De aceea gelul antibacterian funcționează și dioxidul de clor … Întreg PSIHOZA PANDEMICĂ a fost necesară, deoarece guvernul lumii din umbră dorește să vaccineze și să implanteze cipul pentru a ucide masele, pentru a controla populația și a reduce populația lumii.

(text preluat de pe Facebook și de dat mai departe) 

 

https://newsconspy.wordpress.com/2020/07/25/edward-snowden-guvernele-se-folosesc-de-covid-19-pentru-a-ne-monitoriza-asa-cum-nu-au-mai-facut-o-niciodata/

https://vk.com/wall583934907_8068

https://vk.com/wall583934907_8129

https://vk.com/wall583934907_8075

http://www.amosnews.ro/descoperire-socan…

https://playtech.ro/2020/descoperire-ulu…

 

          Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                           30 iulie 2020

5 gânduri despre „DE CE CREDEȚI FRAȚILOR CĂ A FOST IMPERIOS NECESARĂ PLAN-DEMIA COVID-19?…

 1. Am spus și repet! Feriți-vă de cei care consideră răul, bine!

  Subscriu celor spuse de Bogdan Alexandru Duca:

  „Nu e nicio dictatură! Doar ni se cere să respectăm niște reguli minore. Nu se încalcă nicio libertate ci doar ni se cere să respectăm niște lucruri de bun simț!”

  Adică două luni de arest la domiciliu, fără nicio condamnare și nicio vină nu a fost o încălcare a libertății ci…de bun simț.
  Distrugerea economiei, milioanele de oameni care și-au pierdut locurile de muncă (vorbesc doar de cazul României) au făcut un sacrificiu minor. Altfel riscau să tușească două săptămâni…
  Faptul că DSP are autoritate mai mare ca un procuror sau tribunal, în cel mai flagrant neconstituțional mod, e o chestiune de bun simț.
  Faptul că poliția și jandarmeria hărțuiesc oameni că nu respectă o regulă stupidă și inutilă (măștile) când altfel, în vremuri normale, nu îi vedeai sancționând pe nimeni care aruncă gunoaie pe stradă, e o chestie minoră…
  Faptul că ne-a fost flagrant incalcată libertatea religioasă și morții noștri au fost batjocoriți, e un moft…
  Faptul că a fost scoasă armata ca să își intimideze proprii cetățeni, ilegal, neconstituțional și flagrant antidemocratic a fost banal.

  Și, desigur, faptul că oameni mor netratați de bolile lor cronice, că bolnavi de covid ies din spital distruși psihic și fizic, pentru că se aplică scheme de tratament atroce și fără cap, e…spre binele nostru.
  Și e vina noastră, pentru că nu ne supunem dictatu…, pardon, „democrației” sanitare.
  (Anca Larisa, pe Facebook)

  Apreciază

 2. Ultimul „bastion” crestin (cultural, traditional dar nu duhovnicesc!) trebuie distrus, cum a fost distrusa monarhia Tarista prin ucidere ritualica! A venit – dupa „ei” – randul Americii, principala forta mondiala unde oamenii au inca libertatea sa se apere ch arma in mana – ei cu familia si averea lor, culmea dezvoltarii materiale a unei socieyayi albe, condusa de crestini (si mulsa de jidani).
  Nu uitati ca acolo exista si Dreptul franc-masonic dar si Dreptul comun, „common law”!
  Asta nu exista in Romania, poate ca legea pamantului ori valaha avea ceva asemanari – NU STIU dar ar fi frumos sa faca cineva priceput o analiza si sa ne spuna.
  Cred asta fiindca in trecut oamenii se raportau la Dumnezeu, nu la Satana cum se face de cand franc-masonii (unealta jidanimii) au rasturnat firescul si naturalul si au impus profitul si viclenia.
  ====
  Da, urmeaza inrobirea tehnologica fokosindu-se hipnoza propagandei mediatice si santajul existential: loc de m8unca, permisiune de calatorie cu transport public, cumoarare de alimente, … si altele pana la supunere irbeasca: vaccinare, cipuire, amprenta faciala, … si eliminare „in masa” a celor „inutili” planului de infiintare a raiului (lor) pe Pamant.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s