NOUA ORDINE MONDIALĂ (ANTIHRISTICĂ) VS. VECHEA ORDINE MONDIALĂ (BAZATĂ PÂNĂ ÎN PREZENT PE VALORILE CREȘTINISMULUI)

          NOUA ORDINE MONDIALĂ (ANTIHRISTICĂ) VS. VECHEA ORDINE MONDIALĂ (BAZATĂ PÂNĂ ÎN PREZENT PE VALORILE CREȘTINISMULUI)

           Iubiți frați români de pretutindeni, realitatea pe care o trăim la nivel individual, național și global o putem înțelege mult mai ușor dacă observăm opoziția și contrastul izbitor dintre bine și rău, dintre lucrările bune și fărădelegi.

           Nu întâmplător satana, în traducere din limba ebraică înseamnă anapoda. Și vedem că tot ce este lăsat de Dumnezeu pe pământ, inclusiv omul (cununa Creației) și Legile Lui este modificat și chiar răsturnat în Noua Ordine Mondială care devine tot mai vizibilă și agresivă pentru oricine o analizează și o respinge.

           Exemplele pe care le putem oferi sunt nenumărate dar noi vom menționa în mod indirect aspectele cele mai importante care ies în evidență.

           Noua Ordine Mondială dorește astfel în principal impunerea unui singur stat la nivel global prin desființarea statelor naționale (un Imperiu de fapt sub masca Republicii Universale), cu un Guvern Mondial condus de însuși antihrist (născut deja în timpul eclipsei totale de soare în 1999), cu un sistem financiar și economic unic (monedă unică virtuală etc), cu religie unică (un ghiveci al marilor religii existente), cu un venit minim pentru fiecare (garantat prin lege, chiar fără să mai lucreze) dacă omul acceptă anumite lucruri și renunță la libertatea sa și la alte drepturile ale sale fundamentale (dacă acceptă vaccinarea anti-covid, ciparea, homosexualitatea și toate celelalte legi ale autorităților).

           În Noua Ordine Mondială, omul va fi manipulat, modelat (reeducat) și transformat din toate punctele de vedere, inclusiv la nivel genetic prin așa zise vaccinări succesive anti-covid și altele care vor urma, devenind un fel de cyborg (om-mașină, controlat de la distanță de Inteligența Artificială prin nanotehnologie și tehnologiile 5G și chiar 6G).

           Acești oameni modificați genetic și controlați nu vor mai putea avea nicio comuniune cu Dumnezeu (chiar dacă ar dori vreodată) și îl vor adora și chema pe ,,salvatorul omenirii” (Mesia pentru evrei), cel care va aduce pacea la nivel global și vor cere la unison ca antihrist (șeful Guvernului Mondial) să fie întronat ca împărat al lumii.

           După care va urma evident prigoana mare împotriva opozanților Noii Ordini Mondiale și celor care nu au acceptat ecumenismul (erezia prin care se instituie religia unică la nivel global).

           În lumea lui antihrist, firește că virtuțile creștine vor fi deformate și înlocuite total cu cele anticreștine, de natură demonică. Cultul muncii de pildă va fi înlocuit cu cultul lenii, bunătatea cu răutatea ș.a.m.d.

           Dar nu-i același lucru fraților a fi sclav sau a fi om liber! Nu e totuna nici a muri ca un câine sau ca un leu. Cine va scăpa de vaccinurile anti-covid (căci vor fi mai multe) care conțin viruși vii (printre care virusul Covid-19, HIV și cel al malariei!), un microcip RFID mascat în seringă (!), nanoboți cu nanocipuri, o substanță radioactivă (clorură de radiu), mercur și alte substanțe chimice toxice, precum și celule din fetuși umani avortați de sex masculin etc, va fi controlat de la distanță prin tehnologia militară 5G…

          Așadar observăm că intenția ocultei mondiale este ca pe mulți să îi ucidă (pentru a împlini parțial măcar obiectivul reducerii populației la nivel global) iar pe alții (supraviețuitorii) să îi despartă definitiv de credința în Dumnezeu și să fie monitorizați și controlați pentru tot restul vieții lor prin tehnologia 5G și mai apoi prin 6G… 

 

           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                  26 decembrie 2020

3 gânduri despre „NOUA ORDINE MONDIALĂ (ANTIHRISTICĂ) VS. VECHEA ORDINE MONDIALĂ (BAZATĂ PÂNĂ ÎN PREZENT PE VALORILE CREȘTINISMULUI)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s