STOP TEHNOLOGIEI MILITARE 5G ȘI ÎN ROMÂNIA! JOS CU TRĂDĂTORII DE NEAM ȘI DE ȚARĂ!!!

          STOP TEHNOLOGIEI MILITARE 5G ȘI ÎN ROMÂNIA! JOS CU TRĂDĂTORII DE NEAM ȘI DE ȚARĂ!!!

          Iubiți frați români de pretutindeni, ați observat poate fraților niște turnulețe de metal cu diferite antene și diferite dimensiuni, rotunde în special cum sunt cele parabolice, care au răsărit de vreun an încoace în București și în marile orașe din România precum ciupercile după ploaie? Înainte nu erau…

           Ei bine, în timp ce noi eram obligați de autorități să stăm închiși în case (în Starea de Urgență, apoi noaptea după ora 22, luni de zile!), băieții deștepți de la STS&Co montau la greu și în tihnă antenele (releele) 5G! Ce ziceți despre strategia lor?…

          ȘTIȚI CUMVA FRAȚILOR DE CE ESTE ATÂT DE IMPORTANT PENTRU EI ACEASTĂ NOUĂ TEHNOLOGIE DE GENERAȚIE A CINCEA?

           PENTRU CĂ FĂRĂ 5G, EI (MASONII ȘI FRANCMASONII) NU POT ACTIVA (MANEVRA) MILIOANELE DE NANOBOȚI INTRODUȘI FRAUDULOS ÎN ORGANISMUL UMAN PRIN ,,VACCINURILE” DE NOUĂ GENERAȚIE ARN MESAGER CU NANOCIPURI RFID!!! ȘI ASTFEL NU POT REDUCE DRASTIC POPULAȚIA ȘI ÎMPLINI AGENDA OCULTEI MONDIALE!!!

          ȘI NU ÎN ULTIMUL RÂND, FĂRĂ 5G ȘI LOGISTICA EI, NU VOR PUTEA INTRODUCE ÎN VIITORUL APROPIAT TEHNOLOGIA ȘI MAI UCIGAȘĂ 6G AFLATĂ ÎN STUDIU DE UN AN DE ZILE DEJA ÎN CHINA COMUNISTĂ TEHNOCRATĂ CARE INVESTEȘTE ENORM ÎN TEGNOLOGIILE DE VÂRF PENTRU A EXTINDE SISTEMUL EI TOTALITAR DE MANIPULARE ȘI CONTROL ASUPRA POPULAȚIEI ȘI FIECĂRUI INDIVID ÎN PARTE!!!

           De asemenea trebuie subliniat faptul că unul dintre motivele foarte importante din cauza căruia noi considerăm că puțini bucureșteni ies la proteste este afectarea directă prin expunerea prelungită la noile RADIAȚII, respectiv ale undelor electromagnetice 5G folosite de către companii de telefonie mobilă!!!

          București este primul oraș cu acoperire integrală 5G! Urmează Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța! În total 6 mari orașe din România!…

           Nu cumpărați așadar fraților telefoane tip 5G cu tehnologia militară 5G! Informați-vă MAI ÎNTÂI despre TOATE EFECTELE acestei tehnologii militare asupra organismului uman și a sănătății.

           Semnați petiția împotriva implementării tehnologiei militare 5G în România și împreună să organizăm proteste:

https://www.petitieonline.com/cerem_inte…

           Din moment ce rețeaua este deja activă de mai multe luni de zile, înseamnă că respectivul contract de autorizare a folosirii și atribuirii rețelei 5G a fost semnat cu o mare companie internațională (probabil HUAWEI) sau funcționează ILEGAL!!!

           PS. Acum înțelegeți apatia și letargia bucureștenilor care nu ies la proteste, care sunt expuși zi de zi la aceste unde electromagnetice de putere și de peste 100 de ori mai puternice decât cele 4G?…

            ȘTIAȚI CĂ TOTUȘI REȚEAUA 5G A FOST DEJA ACTIVATĂ ÎN ROMÂNIA ÎNCĂ DIN VARA ANULUI TRECUT IAR BUCUREȘTI ESTE PRIMUL ORAȘ CU ACOPERIRE 5G INTEGRALĂ? CONTRACTUL LICITAȚIEI ESTE AȘADAR UNUL SECRETIZAT???

           ,,Orange a fost certificată, de către auditorul independent LCC International, rețeaua #1 în ceea ce privește acoperirea 5G și performanța serviciilor de date în zona metropolitană București.
Măsurătorile, efectuate în perioada 1 – 17 octombrie 2020, au confirmat că Orange România asigură 100% acoperire 5G în București pentru clienții săi, dar și cel mai rapid internet 5G.
LCC International Inc. este o organizație independentă cu peste 30 de ani de expertiză în servicii wireless, care a implementat proiecte de design, instalare, interconectare și studii de măsurători pe teren pentru rețele care deservesc peste 500 milioane de clienți.”

5G – o retea pentru viitor | Orange

https://www.orange.ro/tehnologii/?gclid=…

https://www.orange.ro/tehnologii/5g/

          Pentru mai multe detalii foarte importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://ziarulsanatatea.ro/tehnologia-5g…

http://stop5gromania.ro/miscarea-mondial…

 

           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                     30 martie 2021

3 gânduri despre „STOP TEHNOLOGIEI MILITARE 5G ȘI ÎN ROMÂNIA! JOS CU TRĂDĂTORII DE NEAM ȘI DE ȚARĂ!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s