LEGĂTURI ÎNTRE NOILE ,,VACCINURI” (MODIFICATORI GENETICI) ȘI SATANISMUL OCULTEI MONDIALE 

          LEGĂTURI ÎNTRE NOILE ,,VACCINURI” (MODIFICATORI GENETICI) ȘI SATANISMUL OCULTEI MONDIALE 

          Iubiți frați români de pretutindeni, încercăm să prezentăm mai jos principalele argumente pentru care noi considerăm că există o legătură strânsă directă și indirectă între vaccinurile de nouă generație anti-covid și posesia demonică postvaccinare.

          1 – Toate datele și faptele petrecute până acum converg către faptul că ,,pandemia” a fost regizată diabolic de către oculta mondială prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății (controlată de China comunistă), guvernanților, precum și unora dintre politicieni, medici, unora din personalul sanitar aferent și nu în ultimul rând prin intermediul mass-mediei globaliste. Această epidemie de Covid-19 este mult mai corect să fie denumită ,,plandemie” sau ,,plandemonie”.

          2 – Există o adevărată strategie a masoneriei și francmasoneriei prin care marii producători de vaccinuri anti-covid (aflați în solda ,,marelui vaccinist”, miliardarului sionist Bill Gates) au fost exonerați complet mai întâi în SUA și apoi în celelalte state de orice răspundere penală și civilă, iar în România a fost adoptată recent chiar și o lege prin care sunt exonerați medicii în cazul malpraxisului. Așadar mortul răspunde după vaccinare…

           3 – O altă strategie perfidă folosită de către ocultă este aceea că vaccinurile acestea anti-covid de tip ARN Mesager sunt administrate în mod gratuit populației de către autoritățile statului român (în vreme ce testele RT-PCR, măștile chipurile de protecție, dezinfectanții etc nu sunt gratuite) și sunt promovate agresiv prin toate mijloacele ca fiind și ,,eficiente” și ,,sigure”, cu toate că sunt în realitate experimentale și aflate în faza testării clinice cel puțin până în anul 2023.

            4 – În cazul celor vaccinați anti-covid putem observa un fapt bizar. Treptat, cu fiecare nouă doză administrată are loc un fenomen de posedare demonică. Practic, cei vaccinați vedem că ajung să își piardă credința în Dumnezeu, nu se mai închină și nu se mai roagă. Și de asemenea resping cu înverșunare argumentele celor care nu vor să se vaccineze inclusiv pe motive religioase și care consideră pe bună dreptate vaccinarea drept o terapie sau modicare genetică nepermisă, o încălcare flagrantă a eticii medicale și deontologiei profesionale. Ținând seama mai ales de faptul că aceste vaccinuri conțin nu doar substanțe chimice toxice și chiar retroviruși, ci și celule cultivate în laborator provenite de la fetuși avortați și chiar de la anumite animale…

            5 – În plan duhovnicesc mai ales, aceste vaccinuri cu nanotehnologie vor imprima treptat codul numeric personal universal și cifra 666 direct în ADN-ul uman. Vaccinații vor fi asemenea obiectelor pe care se așează deja codul de bare și prin pecetea fiarei vor intra în proprietatea celui care deține și controlează sistemul digital. Potrivit părintelui Elpidie din Rhodos, după al 7-lea vaccin (bijuteria nanotehnologiei), cel vaccinat își va pierde defitiniv mântuirea, nemaiputând fi salvat de Sfânta Împărtășanie și de celelalte Sfinte Taine ale Bisericii…

           NU CREDEȚI FRAȚILOR CĂ ACESTE 7 AȘA ZISE VACCINURI PRODUSE ÎN FABRICILE LUI BILL GATES (POMENITE DE PÂRINTELE ELPIDIE DIN RHODOS) AR PUTEA FI ÎN SINE ȘI TERIBILE BLASFEMII EXACT FAȚĂ DE CELE 7 SFINTE TAINE EXISTENTE ÎN BISERICA LUI HRISTOS (ORTODOXĂ) ȘI CĂ ULTIMUL (CEL CARE VA IMPRIMA PECETEA/SEMNUL FIAREI 666 ÎN ADN-UL UMAN) REPREZINTĂ ÎMPĂRTĂȘANIA CU DUHUL DIAVOLESC (SATANIC)?…

           Așadar, prin ,,vaccinurile” anti-covid (modificatori genetici) noi credem că se urmărește în principal eradicarea din om a conștiinței (glasul lui Dumnezeu în om care îl mustră atunci când greșește) sau a ,,genei lui Dumnezeu” cum au numit-o unii specialiști din America, așa cum și la Pitești torționarii au dorit prin reeducare ștergerea gândirii religioase (credinței în Dumnezeu) și imprimarea convingerilor comuniste (formarea Omului Nou)…

           Însă spre deosebire fraților de ororile petrecute la Pitești și extinse parțial în alte închisori comuniste din România între anii 1949-1952, acum asistăm la o reeditare sub umbrela nanotehnologiei, la un terorism și experiment gigantic, de anvergură globală și fără precedent… 

           PS. Kris Angel, pe Facebook:
Atenție la lucrarea celor două lucrări!

           Cine va lua vaccinul pe bază de celule umane embrionare (celule de copii perfect sănătoşi avortați, nebotezați şi sacrificați pe altarul noii religii a stiinței) va participa la un ritual întunecat (canibalistic şi cabalistic) şi nu va mai putea vedea Adevărul niciodată, i se va lua darul discernerii Binelui de rău, atât lui cât şi urmaşilor lui, în vecii vecilor, din neam în neam.
           Vor deveni cu toții oameni ai compromisului şi ai amestecării Adevărului cu minciuna, oameni care niciodată nu vor putea să discearnă duhurile şi să lupte pentru credința adevărată sau să-l mărturisească pe Hristos. Aşa-i veți şi recunoaşte.
Vor sfârsi în ecumenism lepădător şi iubirism decadent propovăduitor al păcatului, vor fi conduşi toată viața lor de frică, pofte şi mânii, îşi vor irosi existența în lucrarea duhurilor mincinoase, care se vor sălaşlui în ei, în casele şi-n familiile lor. Orbirea lor va fi totală iar catehizarea lor va fi imposibilă pentru că mintea şi creierul lor vor fi afectate. Celulele embrionare folosite în aceste vaccinuri sunt foarte similare celulelor neuronale. De aici şi legatura directă cu mintea omului.                   Doar mila nesfârşită a lui Dumnezeu va mai putea salva pe vreunii dintre ei prin mucenicie totală.
Cine va lua vaccinul pe bază de mesager-ARN, vaccinul transumanist, vaccinul cu instrucțiuni de editare genetică, nu se va mai putea ruga în veci, îşi va pierde umanitatea, va pierde harisma credinței, Sfântul Duh se va retrage de la el, îşi va pierde harul botezului iar în timp se va îndrăci şi se va transforma în duşman al lui Hristos şi al Bisericii.
           Pe cei vaccinați cu acest vaccin îi veți recunoaşte dupa răutatea lor (lipsa lor de dragoste), după lipsa lor de milă, după lipsa lor de empatie, după o „corectitudine legală” care nu va avea nici o farâmă de umanitate.
Ei şi urmașii lor, din neam în neam, în vecii vecilor, nici nu se vor mai putea defini ca oameni, ci ca nişte entități sociale reci, inflexibile, hiper-raționale ale căror singur scop va fi dărâmarea Bisericii şi alungarea lui Dumnezeu din Creație.
           Pe cel care le va vorbi de Dumnezeu îl vor ucide ori îl vor băga la „reabilitare” neuronală. Vor calcula totul cu exactitate ştiințifică, dar toate calculele lor se vor face spre transformarea omului în maşină.
Deşi există vaccinuri care au folosit gradual celule embrionare încă din anii 90 (aspect ce explică diferențele între copiii diferitelor țări şi între generații), la ora aceasta, nu există un vaccin făcut exclusiv pe unul din cele două modele, întrucât vaccinurile pe bază de celule embrionare din zilele noastre conțin elemente transumaniste editate genetic iar vaccinurile transumaniste conțin elemente extrase din celule embrionare, fiind fiecare combinat cu celălalt spre o împreună-lucrare, pentru că antihriştii care le-au creat vor ca lepădarea să fie completă.

           Pentru mai multe detalii importante, puteți accesa:

https://www.justitiarul.ro/ritualul-ocul…

https://m.facebook.com/story.php?story_f…

https://saccsiv.wordpress.com/2021/04/13…

 

           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                       18 aprilie 2021

8 gânduri despre „LEGĂTURI ÎNTRE NOILE ,,VACCINURI” (MODIFICATORI GENETICI) ȘI SATANISMUL OCULTEI MONDIALE 

 1. Suntem sute de medici care ne întrebăm DE CE?

  1- De ce în toate spoturile de promovare ale campaniei de vaccinare ni se spune că este vorba despre un vaccin sigur și eficient, deși în prospect se afirmă că pentru a confirma eficacitatea și siguranța vaccinului Comirnaty, DAPP trebuie să depună raportul final al studiului clinic în decembrie 2023?

  2 – De ce nu se aduce la cunoștința cetățenilor faptul că vaccinul este în faza de studiu clinic, studiu care se va încheia în 2023?

  3 – De ce nu se cere consimțământul informat al cetățeanului pentru participarea la acest studiu clinic aflat în desfășurare?

  4 – De ce vaccinul este calificat ca „sigur și eficient” din moment ce pe prospect există triunghiul negru, specific produselor insuficient testate?

  5 – De ce este numit „sigur si eficient” în condițiile în care în vaccin sunt prezenți doi excipienți care nu au mai fost folosiți niciodată și pentru care nu există date de siguranță, motiv pentru care DAPP trebuie sa furnizeze date suplimentare în lunile ian, aprilie și iulie 2021?

  6 – De ce vaccinul este recomandat ca sigur inclusiv bolnavilor cronici care au o medicație permanentă în condițiile în care nu se știe nimic despre posibilele interacțiuni cu acele medicamente? Prospectul oricărui medicament conține o listă de interacțiuni medicamentoase. În prospectul vaccinului Comirnaty se menționează clar faptul că nu s-au studiat interacțiunile cu alte medicamente.

  7 – De ce vaccinul este recomandat ca sigur și categoriilor de persoane cu patologii cronice, dacă la teste au fost admiși numai voluntari sănătoși. Deci nimeni nu știe, de fapt, cum va reacționa un bolnav dializat, un bolnav cu afecțiuni cardiovasculare, un diabetic, etc.

  8 – De ce ni se spune că vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie când în prospect scrie clar că „nu se cunoaște impactul vaccinarii asupra răspândirii virusului SARS- COV 2 în comunitate”. Iar ideea că vaccinarea ar trebui repetată la fiecare 6 luni capătă și mai mult contur în spațiul public.

  9 – De ce se insistă cu vaccinarea în colectivități când EMA (European Medicines Agency) spune clar că nu se știe dacă vaccinarea va întrerupe circulația virusului în colectivitate, deci nu se știe dacă persoanele vaccinate vor purta și vor transmite virusul în colectivitate ?

  10 – De ce nu se explică populației faptul că vaccinul a primit doar o autorizare condiționată de punere pe piață, care este provizorie, ceea ce înseamnă că lipsesc date de siguranță care vor fi disponibile abia la sfârșitul anului 2023, când se va încheia studiul clinic?

  11- De ce se recomandă și vaccinarea persoanelor care au trecut prin boala covid din moment ce nu se cunoaște interferența anticorpilor dobândiți natural, prin boală, cu vaccinarea? Ba chiar deja avem dovezi că prezența anticorpilor naturali în sânge predispune pacientul care s-a vaccinat la dezvoltarea Sindromului Inflamator Multisistemic cu risc letal.

  12 – De ce nu s-au făcut studii de prevalență până acum în România pentru a se stabili procentul celor care au dobândit imunitate naturală trecând prin boală?

  13 – De ce nu este informată populația că nu s-au făcut studii de genotoxicitate (capacitatea de a genera mutații genetice) și nici de carcinogenitate (capacitatea de a induce cancer), deși lipsa acestor studii este menționată la pag. 9 a prospectului și în ciuda faptului că acest vaccin introduce în corpul uman un fragment modificat de ARN străin, lucru susceptibil a avea consecințele menționate?
  (text preluat de pe Facebook)

  Apreciază

 2. AVERTIZARE

  Iubiți frați români de pretutindeni, cei care din frică sau neștiință au acceptat până acum un ,,vaccin” anti-covid, să facă multă pocăință, să se spovedească, să nu mai repete păcatul și cu dezlegarea duhovnicului să se împărtășească mai târziu…
  Niciodată să nu se mai apropie de botezul satanic al ,,vaccinurilor” ce conțin celule cultivate în laborator de la fetuși avortați, de la animale, metale grele, nanocipuri/nanoboți etc… Spuneți-le și altora să nu se ,,vaccineze” cu terapii genice/genetice sau să nu se mai ,,vaccineze” și altădată.
  Pentru că mulți își vor pierde de la aceste așa zise vaccinuri anti-covid fie sănătatea, fie viața și mântuirea… https://www.incorectpolitic.com/previziune-teribila-dr-vernon-coleman-prezice-ca-oamenii-vaccinati-vor-incepe-sa-moara-in-toamna-si-anunta-un-genocid-general-pentru-majoritatea-populatiei/

  Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României

  25 martie 2021, la praznicul împărătesc al Intrării Domnului nostru Iisus Hristos în Ierusalim

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s