DE CE SUNT ATÂT DE GRĂBIȚI ȘI DISPERAȚI USR-IȘTII ȘI LIBERALII SĂ NE ADMINISTREZE SERURILE EXPERIMENTALE ALE LUI BILL GATES?

Iubiți frați români de pretutindeni, un lucru este iarăși cert pentru noi. Această ,,vaccinare” anti-covid și această campanie tot mai agresivă și perfidă de ,,vaccinare” a populației de către autorități NU SE JUSTIFICĂ ÎN NICIUN FEL DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL ȘI ȘTIINȚIFIC.

Ele nu au niciun suport sau motiv medical întemeiat întrucât foarte mulți români au trecut deja prin boală (SARS COV2) în această perioadă de peste un an de zile chiar fără să știe (tratând-o de cele mai multe ori ca pe o gripă sezonieră sau una mai specială) și ca atare s-au imunizat în mod natural.

Este suficient prin urmare în opinia noastră să-și facă până și un simplu test de anticorpi pentru a-și demonstra imunitatea iar acest test costă chiar mai puțin decât unul pentru detectarea Covid-19!

ATUNCI DE CE GUVERNANȚII CONDUȘI DIN UMBRĂ DE USR (creația unor servicii secrete) ȘI OCULTĂ SUNT ATÂT DE GRĂBIȚI ȘI DISPERAȚI SĂ ,,VACCINEZE” POPULAȚIA ROMÂNIEI?
DOAR PENTRU A ÎNCASA NIȘTE COMISIOANE GRASE DE LA MARILE CORPORAȚII FARMACEUTICE PRODUCĂTOARE DE ,,VACCINURI” CONTROLATE DE IT-ISTUL BILL GATES?
DOAR PENTRU A EXECUTA ORBEȘTE ORDINE DE LA PĂPUȘARII (EVREII SIONIȘTI) CARE STĂPÂNESC FRANCMASONERIA MONDIALĂ?

Fraților, din păcate cei mai mulți dintre vaccinații cu nanocipuri vor muri la interconectarea cu rețeaua 5G mai ales datorită rezistenței mult mai scăzute față de radiațiile electromagnetice în bandă de 60 GHz, infinit mai puternice și nocive decât cele ale tehnologiei 4G.
Aceștia, având în corp milioane de nanoroboți (nanoboți) prin injectarea acestor seruri experimentale (!) vor atrage mult mai mult aceste unde radio de mare frecvență!
Iar guvernanții vor da vina firește pe Covid-19 și noi tulpini ale acestuia pentru ca să justifice în sfârșit realitatea ,,pandemiei”, când de fapt vorbim despre existența unui plan diabolic la nivel global (plan-demie/PLAN-DEMONIE)…

Asistăm din păcate mai ales prin noile ,,vaccinuri” la un genocid programat dar totodată și la un proces lent de demonizare în masă…

Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
10 mai 2021

4 gânduri despre „DE CE SUNT ATÂT DE GRĂBIȚI ȘI DISPERAȚI USR-IȘTII ȘI LIBERALII SĂ NE ADMINISTREZE SERURILE EXPERIMENTALE ALE LUI BILL GATES?

 1. Cine se vaccinează totuși, ar fi bine să ceară dinainte doctorului să semneze un document prin care să se angajeze să plătească victimei daune morale de peste 1 milion de euro pentru cazul de boală gravă (cancer etc), infirmitate parțială sau permanentă ori deces, iar în cazul morții să fie tras la răspundere penală pentru malpraxis, încălcarea jurământului lui Hippocrate și complicitate cu circumstanță agravantă la crime împotriva umanității!

  Apreciază

 2. Mesaj STOP VACCINARE – NU vă mai vaccinați

  Cei care sunt vaccinați doar cu prima doză să renunțe la a doua doză. Prin vaccinare se deschide un genocid de proporții uriașe la nivel mondial.
  Covid 19 până în prezent a fost doar un program care a deschis calea spre vaccinare.
  De abia acum, prin vaccinare, Covid 19 devine un patogen viral extrem de periculos, devine o arma biologica care ucide toata populatia planetei si nu exista nici o solutie de lupta impotriva monstrului  viral creat de Vaccin .Cei vaccinati vor fi purtatori si transmitatori de  virusi  noi care se vor ramifica  in  celulele  celor vaccinati .Vaccinul este creat de asa natura ca cel vaccinat sa nu simta simtomele virusilor care le poarta  .Astfel vaccinul transforma omul vaccinat in cea mai puternica arma mortala dar si intr-un focar de virusi noi ,usor de transmis celor din jur .Oamenii vor muri fara sa aiba macar un simtom ,fara sa stie ca  moartea este declansata de virusii noi injectati prin vaccin .De ce oamenii nu vor avea nici un simtom ? ,pentru ca vaccinul distruge sistemul imunitar in asa fel incat sistemul imunitar nu va mai putea da nici un semnal .Vaccinul in reactie cu celula umana ,permite si favorizeaza patogenul Covid injectat  sa faca mutatii rezultand  tulpini noi de virusi foarte periculoase ,tulpini care ataca toate varstele fara exceptie ,incepand de la  bebelusul in fasa pana la cel mai batran om .Cei vaccinati sunt o arma bilogica pentru  restul omenirii .Stati departe de cei vaccinati.Toti cei vaccinati sunt rugati sa stea departe de restul societatii .pentru ca prin vaccin ei au devenit un focar de tipuri noi de virusi transmisibil .Am scris acest mesaj cu cea mai mare seriozitate ,nu este  o fabulatie de a mea ,este ceeia ce  a declarat cel mai specialist virusolog Geert Vanden si a facut un raport la OMS  explicand si rugand sa fie definitv stopata vaccinarea .Tulpinile de care voi ati auzit ,tulpina Africana si britanica  a aparut din reactia vaccinului Covid  cu celula umana .Aceste  mutatii numite tulpini (eu le numesc virusi noi ),sunt transmisibile de la om la animal si de la animal la om .Acum intelegeti de ce numarul contaminatilor creste si de ce trebuie purtata  masca si dupa rapel ,adica dupa a doua doza de vaccin ? Numarul  contaminatilor creste pentru ca in cei vaccinati datorita vaccinului sa dezvoltat virusi noi al caror simtome vaccinul le bloceaza  .Siguri pe ei ca sunt vaccinati se plimba peste tot , astfel transmit tulpini noi de virusi foarte periculosi la toti oamenii cu  care intra in contact .Acum ma tem de oamenii vaccinati pentru ca poarta in ei bomba biologica de virusi .–Radeti cat doriti ,credeti ce doriti ,eu nu mai pot rade ,problema este foarte serioasa .Mai exact am sa explic intr-un Live . Multa sanatate va doresc tuturor si va rog stati departe de cei vaccinati iar cei vaccinati sunt rugati sa stea la distanta mare de restul lumii . (Maria Mindru, pe Facebook)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s