PUNEȚI FRAȚILOR ROMÂNI STOP DEFINITIV ,,VACCINĂRII” ANTI-COVID CU SERURI EXPERIMENTALE ȘI SATANICE ALE SIONISTULUI BILL GATES!

            PUNEȚI FRAȚILOR ROMÂNI STOP DEFINITIV ,,VACCINĂRII” ANTI-COVID CU SERURI EXPERIMENTALE ȘI SATANICE ALE SIONISTULUI BILL GATES!

           Iubiți frați români de pretutindeni, noi nu credem în vaccinurile de ultimă generație produse de companii obscure care peste noapte se pricep în acest domeniu și le experimentează direct pe populație fără a cunoște măcar efectele lor grave și foarte grave pe termen mediu și lung, chiar și pe termen scurt și nu pot fi trase la răspundere.

            Noi credem în Dumnezeu, nu în așa zise vaccinuri cu ARN Mesager (cu terapie genică). Noi credem că s-au vaccinat până în prezent îndeosebi cei în vârstă și neinformați, care și-au luat informațiile de la TV și radio, cei care cred orbește în tot ce promovează autoritățile politice și medicale ori care s-au luat după alții pur și simplu fără un minimum de efort de gândire… 

             Pe lângă aceștia noi știm sigur că mai sunt și cei constrânși și șantajați cu pierderea serviciului de către șefii lor. Trist dar adevărat! Și strigător la cer!!!

            Se impune însă și o întrebare credem noi absolut legitimă: De ce oare foarte mulți dintre cei care s-au lăsat înțepați (modificați puțin genetic și injectați cu milioane de nanoroboți cu nanocipuri RFID, care vor deveni activi la contactul cu rețeaua 5G!!!) nu au fost avertizați de către duhovnicii și medicii lor?

             Răspuns: Pentru că, preoții ecumeniști și medici fără Dumnezeu nu au avut niciun interes să îi informeze corect, ci susțin și promovează chiar ei înșiși direct și indirect chiar MAREA ,,VACCINARE”…

            Adică intelectualii în mare parte au trădat și adevărul și credința în Dumnezeu, s-au lepădat de Hristos! Sunt marii trădători ai vremurilor noastre!…

             Aceștia toți ar trebui să răspundă fraților nu doar la Judecata de Apoi, ci și aici în instanțele de judecată pentru complicitate la genocid (crime împotriva umanității)!!! Să răspundă pentru efectele secundare ale așa ziselor vaccinuri care provoacă diverse boli autoimune, infirmități, cancer sau chiar moartea!

            Pentru că producătorii de vaccinuri au făcut în ascuns tot felul de aranjamente cu autoritățile statele interne și internaționale și nu pot fi trași la răspundere penală…
Oricum, din datele statistice reale (nu oficiale mincinoase) marea majoritate a populației din România nu dorește ,,vaccinarea” anti-covid și trebuie să insistăm fraților și să ne mobilizăm în continuare să boicotăm această operațiune în mod cert de sorginte masonică, condusă de Johannis cu Arafat și toată gașca lor de criminali…    

               Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://www.facebook.com/xarann.gregorius.3/videos/914912632688587/

https://m.activenews.ro/stiri/Evaluari-dramatice-ale-profesorului-Luc-Montagnier-laureat-al-premiului-Nobel.-Vaccinarile-ar-trebui-sa-se-opreasca-ACUM-167184

https://www.facebook.com/toncea.emilia/videos/2043101859162118/

            Despre conflictul pe care îl doresc masonii și francmasonii, între vaccinați și nevaccinați:

https://www.facebook.com/100044500776819/videos/547937026203783/

            Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, apără, păzește și miluiește poporul român dreptcredincios!

            PS. Era suficient testul de anticorpi pentru Covid-19!                                                                    De ce test PCR și ,,vaccinuri” potențial periculoase, mască și distanțare pentru toți?

           Cine se vaccinează totuși, ar fi bine să ceară dinainte doctorului să semneze un document prin care să se angajeze să plătească victimei daune morale de peste 1 milion de euro pentru cazul de boală gravă (cancer etc), infirmitate parțială sau permanentă ori deces, iar în cazul morții să fie tras la răspundere penală pentru malpraxis, încălcarea jurământului lui Hippocrate și complicitate cu circumstanță agravantă la crime împotriva umanității!

            Vaccinul, indiferent de cel care l-a produs, atacă sistemul limfatic și următorul pas este cancerul limfatic care este galopant.                         Atenție! Informați-vă foarte bine înaintea ,,vaccinării”.                                             

            Atacul asupra limfei este doar un aspect dar așa-zisul vaccin declanșează și alte boli. Nu vă legați la cap dacă nu vă doare! (comentariu preluat de pe Facebook)

              Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                      4 iunie 2021

Un gând despre „PUNEȚI FRAȚILOR ROMÂNI STOP DEFINITIV ,,VACCINĂRII” ANTI-COVID CU SERURI EXPERIMENTALE ȘI SATANICE ALE SIONISTULUI BILL GATES!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s