DE CE ESTE ATÂT DE IMPORTANT FRAȚILOR SĂ CUNOAȘTEM CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN ZIUA FATIDICĂ DE 13 IUNIE 1990…

             DE CE ESTE ATÂT DE IMPORTANT FRAȚILOR SĂ CUNOAȘTEM CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN ZIUA FATIDICĂ DE 13 IUNIE 1990…

             Iubiti frați români de pretutindeni, astăzi se împlinesc 31 de ani de la evenimentele tragice din Piața Universității din București. În mod cert, cunoașterea cu adevărat a trecutului poporului căruia aparținem și înțelegerea lui ne ajută să nu mai repetăm greșeli grave și să tragem învățăminte importante, atât pentru prezent cât și pentru viitor.
             Ziua de 13 iunie (care să știți că nu a fost aleasă deloc întâmplător de către ocultă!) ar trebui decretată ca o zi de doliu național și de comemorare a victimelor mineriadei din iunie 1990.
              Pe 13 iunie, autoritățile de atunci care au manipulat și au falsificat în modul cel mai grosolan cu putință alegerile din luna mai 1990, fiind grupate în jurul lui Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman & Co., au trecut la folosirea instituțiilor de forță ale statului (fosta Securitate și Miliția) împotriva studenților și intelectualilor care mai protestau încă (din luna aprilie, adică de aproximativ două luni de zile) împotriva neo-comunismului și regimului criptocomunist și/sau neomarxist al lui Ion Iliescu.

            Au arestat și bătut crunt protestatarii (,,golanii”) rămași în Piața Universității dar și studenți și profesori din Facultățile apropiate pe care i-au dus cu dubele la închisoare. Unii au stat acolo și 3-4 luni de zile!!!
             Există în acest sens destule probe audio, video și scrise, plus mărturii depuse la dosar care demonstrează faptul că autoritățile au acționat și au orchestrat totul după un plan bine întocmit (regizat) de către securiștii (generalii) lui Ion Iliescu.
              Cum au adus și masat în zona adiacentă Pieței Universității trupe militare, taburi, trupe ale Ministerului de Interne, dar și diverse mașini, autobuze, pentru a le incendia cu sticle incendiare Molotov etc.
             Au aruncat cu sticle incendiare și în clădirea Ministerului de Interne pentru da vina pe ei și a arde o parte din arhiva compromițătoare ș.a.m.d.
            Au orchestrat toată această diversiune a loviturii de stat ,,legionare și fasciste”, pentru a-i mobiliza pe minerii din Valea Jiului conduși de Miron Cozma (circa 10 000!) să vină în București și să restabilească ,,ordinea”!
Unul dintre obiectivele lor era și devastarea sediilor partidelor politice pentru a zdrobi întărirea opoziției față de regimul nomenclaturist al lui Ion Iliescu (eșalonul doi, cel căzut în dizgrația lui Nicolae Ceaușescu, unii cu legături dovedite mai mult sau mai puțin cu KGB și GRU din URSS, precum generalul Nicolae Militaru, devenit noul ministru al Apărării Naționale!).
             Dosarul mineriadei din iunie 1990, nu numai că a fost tergiversat timp de trei decenii (!!!), nu numai că nu a ținut cont de diversiunea și crimele săvârșite în ziua de 13 iunie 1990, dar recent a mai fost și clasat de către Înalta Curte de Casație și Justiție…
              S-a acționat la comandă politică? Evident că răspunsul este unul afirmativ și rușinos pentru justiția din România…

             Ca și în cazul așa zisei revoluții din decembrie 1989 (orice revoluție schimbă sistemul din temelii, nu îl coafează), se pare că nimeni nu va fi tras la răspundere penală pentru crimele și miile de vătămări grave și foarte grave comise în acele zile pentru ca astfel clica lui Ion Iliescu să își păstreze puterea politică (obținută de fapt în mod nelegitim)…
În mod incontestabil, numărul victimelor a fost unul cu mult mai mare decât cel oferit de către autoritățile din acea vreme subjugate total grupului criminal și sionist condus de Ion Iliescu…

              Pentru toate cele prezentate succint mai sus, noi cerem în mod public autorităților statului român prezentarea adevărului și tragerea la răspundere penală sau cel puțin morală a tuturor celor vinovați pentru crime împotriva umanității atât în ce privește lovitura de stat din decembrie 1989, cât și în timpul evenimentelor sângeroase ale mineriadelor și războiului civil interetnic de la Târgu Mureș!
            E timpul ca securiștii și teroriștii lui Ion Iliescu să fie aduși la lumină și arătați opiniei publice…
             Cine sunt cei care au blocat ani de-a rândul aceste dosare atât de importante? Este o simplă coincidență faptul că procurorul militar Dan Voinea prezent în procesul încheiat cu execuția la zid a soților Ceaușescu a devenit general și s-a ocupat tocmai de aceste dosare, fiind prezent adesea și în platoul televiziunilor?…

            Pentru cei doritori de mai multă informație, despre represiunea din iunie 1990 (istorie ce nu se învață în școală):

http://avmr.ro/categorie/c59-mineriada-i…

https://m.youtube.com/watch?v=zeNZn9SKWc…

https://www.mediafax.ro/editorialistii/i…

https://m.digi24.ro/special/campanii-dig…

https://evz.ro/dosarul-mineriadei-13-iun…

https://m.dw.com/ro/mineriada-un-tratat-…

https://m.youtube.com/watch?v=XpdZD_vkzh…

            Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                           13 iunie 2021

Un gând despre „DE CE ESTE ATÂT DE IMPORTANT FRAȚILOR SĂ CUNOAȘTEM CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN ZIUA FATIDICĂ DE 13 IUNIE 1990…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s