CREDEȚI FRAȚILOR CĂ ORTODOXIA ESTE ÎN FAPT O RELIGIE?…

           CREDEȚI FRAȚILOR CĂ ORTODOXIA ESTE ÎN FAPT O RELIGIE?…

           Iubiți frați români de pretutindeni, ortodoxia nu este o religie cum sunt destui care afirmă acest lucru, ci este însăși viața trăită în Hristos precum a zis Sfântul Apostol Pavel că ,,nu mai trăiesc eu ci Hristos trăiește în mine”, Hristos Care este Adevărul și Viața. Care a mărturisit: ,,EU SUNT CALEA, ADEVĂRUL ȘI VIAȚA”.

          Trăind cu adevărat în credința în Hristos pe pământ și împărtășindu-ne cu Trupul și Sângele Lui noi primim arvuna Vieții veșnice și dobândim iertarea păcatelor și mântuirea sufletului. 

           Într-adevăr, merită fraților și trebuie subliniat faptul că ortodoxia nu este o religie care figurează între celelalte religii (toate născocite de minți omenești), ci reprezintă modul de viață autentic potrivit modelului suprem și lăsat peste veacuri și milenii de Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Este trăirea în practică a învățăturilor propovăduite de El și transmise Sfinților Apostoli.

            De ce ortodoxia nu este o religie? Pentru că ea este revelație dumnezeiască, rămasă și ajunsă la noi până astăzi prin scrierile Sfinților Apostoli Evangheliști Ioan, Matei, Marcu și Luca, dar și prin cele explicate și lăsate de către Sfinții Părinți de-a lungul veacurilor.
            Biserica Ortodoxă, chiar dacă nu s-a numit astfel chiar de la începuturi, este Unica Biserică lăsată de Hristos pe pământ…
             Credința ortodoxă și limba română au constituit pilonii de bază pentru dăinuirea în timp a neamului nostru românesc.
              Nu întâmplător, ortodoxia a fost atât de frumos numită ,,maica neamului românesc”, cum a scris chiar marele ziarist și naționalist și om de cultură Mihai Eminescu, asasinat de către evreii sioniști și francmasonii trădători.
           Puteți găsi în poemul ,,Împărat și proletar” al lui Eminescu scris acest mare adevăr: ,,religia, o frază de dânșii inventată”…

            Mai multe detalii puteți afla accesând link-urile de mai jos:

https://m.crestinortodox.ro/religie/ce-e…

https://episcopiahusilor.ro/preasfintitu…

https://www.impantokratoros.gr/ortodoxia…

           Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                       25 iunie 2021

Un gând despre „CREDEȚI FRAȚILOR CĂ ORTODOXIA ESTE ÎN FAPT O RELIGIE?…

Lasă un comentariu