PRIN NOILE VACCINURI ȘI 5G SE URMĂREȘTE REDUCEREA DRASTICĂ A POPULAȚIEI LUMII (GENOCIDUL/EXTERMINAREA!!!) ȘI ÎNDEOSEBI A CELOR CARE CRED ÎN DUMNEZEU ȘI SE OPUN ANTIHRISTULUI!

PRIN NOILE VACCINURI ȘI 5G SE URMĂREȘTE REDUCEREA DRASTICĂ A POPULAȚIEI LUMII (GENOCIDUL/EXTERMINAREA!!!) ȘI ÎNDEOSEBI A CELOR CARE CRED ÎN DUMNEZEU ȘI SE OPUN ANTIHRISTULUI!

              Iubiți frați români de pretutindeni, noi credem că ar trebui să ne concentrăm mult mai mult pe chestiuni vitale, de maximă importanță pentru existența noastră și a copiilor noștri și a întregii societăți în care trăim. Ar trebui să ne informăm cu adevărat cât mai mulți dintre noi și să acționăm în consecință.

              Și una din realitățile cele mai cutremurătoare din punctul nostru de vedere este că în urma injectărilor/înțepărilor voluntare și ,,în cunoștință de cauză” cu serurile experimentale ale lui Bill Gates bazate pe tehnologia ARN Mesager și nanotehnologie (nanoboți/nanoroboți), cei vaccinați vor deveni ca și unele plante și animale asupra cărora s-a intervenit prin terapii genice ORGANISME MODIFICATE GENETIC! Cu alte cuvinte, MUTANȚI! Știm că sună cam SF dar acesta este în esență adevărul…

              Iar cei care vor rămâne totuși în viață în urma acestui genocid planetar monstruos după ce li s-a administrat în prealabil mai multe ,,vaccinuri” (mai exact, modificatori genetici), vor fi atent monitorizați cu ajutorul tehnologiilor de vârf (mai ales 5G) 24 de ore din 24, devenind sclavii antihristului care se vrea declarat în viitorul apropiat împărat al lumii acesteia…

               Prin urmare, sfatul nostru este să nu acceptați fraților pentru nimic în lume să deveniți cobai, și voi și copiii voștri!
              Nu acceptați transformarea genetică despre care mass-media globalistă nu scoate un cuvânt (ea neagă cu vehemență orice adevăr)!
                Nu acceptați pierderea harului primit de la Dumnezeu, osândirea sufletului la chinurile iadului veșnic și înrobirea în cadrul sistemului diabolic antihristic!

               Nu dați crezare masonilor și francmasonilor care spun de mult timp că resursele naturale sunt limitate, că pământul este suprapopulat și că singura soluție de salvare a planetei este reducerea controlată a numărului de locuitori prin intermediul vaccinurilor etc…

               Adevărul este însă altul. Resursele naturale sunt departe de a fi epuizate și mereu sunt descoperite noi și noi zăcăminte.
Adevărul este că pământul poate hrăni și zeci de miliarde de oameni și există multe pământuri necultivate în întreaga lume.
Există surse de energie neconvenționale încă prea puțin exploatate (energia solară, energia eoliană etc).

              Și nu în ultimul rând, uciderea populației indiferent de metodele întrebuințate este total imorală și inacceptabilă și ca atare trebuie pedepsite toate crimele împotriva umanității!!!

               Dumnezeu să ne lumineze fraților și surorilor întru Hristos să vedem numai și numai adevărul, Adevărul Care ne face liberi!
Amin.

              PS. SĂ NU PIERDEM DIN VEDERE ESENȚIALUL:

             1 – Virusul Covid-19 a fost creat în laborator ca PRETEXT PENTRU VACCINAREA ÎN MASĂ A POPULAȚIEI.

               2 – Vaccinurile Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Johnson & Johnson etc au fost create ca PRETEXT IDEAL PENTRU INTRODUCEREA ÎN ORGANISMUL UMAN A UNOR MICROCIPURI INTELIGENTE, A NANOBOȚILOR CE VOR FI ACTIVAȚI DE LA DISTANȚĂ PRIN REȚEAUA 5G.

              3 – Cei care vor supraviețui virusului Covid-19 și ,,vaccinurilor” anti-covid vor avea ADN-UL MODIFICAT GENETIC și vor fi în mod cert CONTROLAȚI DE LA DISTANȚĂ (unii putând fi exterminați oricând la comandă, dacă nu se vor supune sistemului necondiționat și total) prin intermediul nanoboților dirijați în organism cu tehnologia 5G.

              PS2. Este important să SUBLINIEM și faptul că ,,vaccinurile” lui Bill Gates cu nanotehnologie (NANOBOȚI/NANOROBOȚI), nu numai că nu protejează suficient împotriva virusului Covid-19, dar slăbesc sistemul imunitar al celor injectați într-atât de mult, încât alți viruși devin letali pentru organism (de aceea, în unele state sunt obligați să poarte în continuare măștile și distanțarea fizică)! Iar ca o ironie maximă, impun acum certificatele digitale de IMUNITATE(!!!)…
               Afară de faptul că destule persoane rămân post-vaccinare anti-covid, fie cu urmări grave (boli grave, cancer, invalidități), fie le scade mult capacitatea fizică și intelectuală, fie se termină mai devreme sau mai târziu chiar cu deces (stop cardio-respirator) datorită cheagurilor de sânge create prin lezarea trombocitelor din pereții vaselor de sânge lezate de proteina SPIKE de la periferia virusului sub formă de ventuze (introduse sau mai degrabă create chiar de către ,,vaccinurile” de tip ARN Mesager).
               Mai mult, aflăm fraților că așa numitele persoane ,,responsabile” care s-au lăsat înțepate/injectate cu serurile experimentale pot îmbolnăvi persoane nevaccinate anti-covid (sănătoase), adică pot răspândi chiar virusul Covid-19!!! Devin adevărate bombe biologice pentru semenii lor…

              Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=124212479786851&id=100703768804389

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2981694908774219&id=2351186451825071

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=455751198996480&id=100036848119593

OPRIȚI PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU INJECTAREA CU VACCINURILE PLINE DE NANOCIPURI CE VOR FI ACTIVATE CU TEHNOLOGIA MILITARĂ 5G!

Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
9 iulie 2

5 gânduri despre „PRIN NOILE VACCINURI ȘI 5G SE URMĂREȘTE REDUCEREA DRASTICĂ A POPULAȚIEI LUMII (GENOCIDUL/EXTERMINAREA!!!) ȘI ÎNDEOSEBI A CELOR CARE CRED ÎN DUMNEZEU ȘI SE OPUN ANTIHRISTULUI!

  1. ANTIHRIST VA VORBI FIECĂRUI OM DE PE PLANETĂ
   Părintele Kleomenis- profeție despre 5 G din anul 2018: Vedeți cum s-au adeverit întru totul.
   În videoclip părintele mărturisește că Dumnezeu i-a descoperit totul: planul lor mizerabil, al masonilor care guvernează din umbră.
   Dumnezeu i-a descoperit arătat părintelui cine se află la originea acestui rău: Rotschild, Rochefeller, prințul Filip (are între timp a decedat), Bill Gates și alții.
   Asemenea în Vechiul Testament Dumnezeu i-a arăta Sfântului prooroc Ilie planul împăraților dușmani, și el i-a și văzut pe ei, și a auzit cuvintele lor, planul lor. Și el îi vedea și îi auzea pe ei, spune Sfânta Scriptură, ”ca și cum ar fi fost în camere apropiate.”
   Tot astfel, Dumnezeu i-a arătat părintelui Kleomenis și persoanele, și convorbirea dintre ei, și punerea la cale, planul lor criminal.
   Din ceea ce spune părintele , o parte vedem că s-a înfăptuit, iar cealaltă parte este pe cale de a se împlini. Care este aceasta? Bolile pe care le generează vaccinul și radiația 5 g.
   După vaccinarea tuturor, urmează să fim expuși undelor electromagnetice, razelor laser, undelor milimetrice, radiației 5 G, și ne vor arde la propriu, ca într-un cuptor, din care nu vom avea scăpare: un adevărat iad pe pământ.
   Părintele mai arată ceea ce evreii sioniști au pus la cale, ”semnul inteligent”= pecetea lui Antihrist Fiara 666, și multe altele.
   Ceea ce pregătesc ei prin lansarea pe cer a sateliților 5 G, marea ardere a omenirii, ca într-un cuptor cu microunde, vedeți imaginile în videoclip, este ceea ce Apocalipsa a prezis: că oamenii vor fi arși cu ardere mare, și cei care vor fi primit semnul Fiarei, pecetea lui Antihrist, vor simți extrem de intens această ardere, și oamenii își vor mușca limbile de durere, și vor huli pe Dumnezeu, și nu se vor pocăi, ca să dea slavă Dumnezeului Cerului, pentru aceea alte plăgi, alte dureri, vor veni pe capul nefericiților oameni, care vor fi acceptat pecetea lui Antihrist.
   Un videoclip de maxim interes pentru noi toți.
   Atenție: imaginile se succed rapid, puteți viziona videoclipul setând o viteză de redare mai redusă.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s