USR-IȘTII ȘI PARTIDUL LUI CIOLOȘ (PLUS) NE ADUC PROGRESUL SAU REGRESUL?

            USR-IȘTII ȘI PARTIDUL LUI CIOLOȘ (PLUS) NE ADUC PROGRESUL SAU REGRESUL?

            Iubiți frați români de pretutindeni, avem motive întemeiate să credem că o mare parte din conducerea SRI și Johannis Klaus Werner au promovat și ajutat efectiv și la ultimele alegeri (implicarea STS-ului, Serviciului de Telecomunicații Speciale aflat acum în subordinea SRI etc) ca alianța USR-PLUS să ajungă și ea la guvernare!

            USR și PLUS, aceste două partide sunt în mod indiscutabil pentru cunoscători creații ale SRI și respectiv sionistului miliardar George Șoroș, având înregimentate mai ales odraslele securiștilor și activiștilor de partid (nomenclaturii comuniste) din timpul regimului Ceaușescu! Este oare atunci greșit a-i defini sau numi neomarxiști, sexo-marxiști sau NEO-COMUNIȘTI ,,PROGRESIȘTI”? Noi credem că nu…

             Cum să înțelegem logic altfel această ascensiune fulminantă din ultimii ani a partidelor USR și PLUS? Răspunsul este unul singur: pentru a se implementa în România cât mai urgent și fidel agenda ocultei mondiale, agenda lui George Șoroș: vaccinarea în masă a populației cu nanotehnologie și serurile experimentale ale lui Bill Gates, promovarea educației sexuale în școli și grădinițe, permiterea căsătoriilor între homosexuali (oficiate de preoți!), adopțiile de copii români de către cuplurile de homosexuali din țară și din străinătate (mascând adesea pedofilia), legalizarea pedofiliei, legalizarea prostituției, legalizarea drogurilor ,,ușoare” (etnobotanice, marijuana etc), promovarea în masă a avortului și politicilor publice de contracepție ș.a.m.d…
Și cum se face că tinerii aceștia autointitulați drept ,,progresiști” nu credem că au auzit până acum de statistici care ne spun că noile generații care știm că au avut mult mai mult acces la tehnologie (internet, telefon inteligent, computer etc) au din păcate un IQ (coeficient de Inteligență) tot mai mic? Nu e acesta oare dealtfel unul dintre multe paradoxuri „prezente la acești neo-comuniști/sexo-marxiști?
Și mai știm că ei au în realitate multe alte paradoxuri și viclenii…

             Ei susțin bunăoară drepturile animalelor dar acceptă crima asupra pruncului nenăscut (avortul) și metodele contraceptive!
Au făcut campania FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE și de fapt ei iubesc corupția, mai ales când sunt la guvernare!

             Ei susțin doar ca pretext firește și protecția mediului și își doresc ca zona Roșia Montană din Apuseni să fie declarată ca patrimoniu universal protejat de către UNESCO, însă observăm cum corporația internațională Gold Corporation va obține astfel despăgubire de la statul român cu care se judecă 4 miliarde de euro! Iar resursele imense de metale rare și aur în consecință nu vor mai fi exploatate nici de către România!!!

             Până și însăși denumirea partidului UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA (USR) este una falsă și populistă!

              Este atât de grav ce se întâmplă cu siguranța națională a României! Nu putem fi vreodată de acord ca SRI și aceste partide USR și PLUS să lucreze pentru servicii străine (CIA, Mossad etc) și grupuri de interese DIN STRĂINĂTATE!

            Gândiți-vă oameni buni, că nu doare. Ei salvează sau… de fapt îngroapă definitiv România?…

            PS. Scrisoare deschisă către partidul USR – Plus!

            Încă de la început menționez faptul că sunt înainte de toate cetățean al acestei țări, născut, crescut, educat, format, în spiritul și morala creștină. Da, sunt preot și asta mă obligă să nu Influențez niciodată alegerea cetățeanului, cu privire la culoarea politică. Nu am făcut-o și nici nu o voi face. Aici însă este vorba despre viitorul copiilor mei , pe care sunt convins că într-o zi, voi veți încerca să puneți mâna și să le predicați o altfel de Scriptură. Una în care Dumnezeu, mama și tata, soțul și soția, dragostea și puritatea, nu își vor avea locul. Voi vă doriți o țară în care de la cea mai fragedă vârstă, copilul să știe ce înseamnă sex, organe genitale, plăcere sexuală, și multe altele de care eu însumi mă sfiesc să scriu într-un spațiu frecventat de atâția tineri, încă necopți pentru adevăratele provocări ale vieții. Ați afișat zâmbete electorale, promisiuni mărețe, vise deșarte, iar acum scoateți artileria grea, miza voastră nu este o Românie Educată, cât mai ales una Reeducată, fără tradiție, fără trecut, fără rădăcină. Copiii noștri nu sunt cobaii voștri, nici nu vă vom permite să devină vreodată. Ne faceți înapoiați, anacronici, fanatici religioși. Încă nu ați văzut în ce se poate transforma un părinte, atunci când ai lui copii sunt în pericol. Singurul război pe care eu ca tată, cetățean și nu în ultimul rând preot, îl voi duce cu voi, este să mă rog să vă risipească Dumnezeu așa cum a făcut cu egiptenii în Marea Roșie, sub valurile scârboșenilor păcatelor pe care vreți să le ridicați la rang de normalitate. Niciodată, dar niciodată, copiii României nu vor fi abandonați de noi părinții, HIMERELE MEDIEVALE, așa cum elegant ne-a numit un om de-al vostru, fără să fi trăit vreodată sentimentul paternității.
            Jos mâinile, de pe copiii noștri!

                    Alexandru Lungu, pe Facebook

             Pentru mai multe detalii importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

DEZVĂLUIRE EXPLOZIVĂ: USR este creația diabolică a ex-adjunctului SRI, Florian Coldea

Ipoteza BOMBA! SRI cocheteaza cu inalta tradare! USR, creatia lui Florian Coldea

https://m.activenews.ro/stiri-politic/Reteaua-Soros-care-conduce-Romania.-Cine-sunt-inaltii-demnitari-ai-regimului-Iohannis-Ciolos-platiti-de-George-Soros.-Prim-ministrul-Dacian-Ciolos-este-pe-lista-137987

            Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                         19 iulie 2021

4 gânduri despre „USR-IȘTII ȘI PARTIDUL LUI CIOLOȘ (PLUS) NE ADUC PROGRESUL SAU REGRESUL?

 1. ,,Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece,
  Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
  Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
  Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
  Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
  Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
  Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
  Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
  Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
  Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
  Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
  Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.

  Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici;
  Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.
  Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!” (Scrisoarea III – Mihai Eminescu)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s