DE CE NE VOR CU DISPERARE ȘI ,,VACCINAȚI” ANTI-COVID ȘI REEDUCAȚI SEXUAL? ACESTA E PROGRESUL SAU ESTE ÎN ESENȚĂ PUR SATANISM?… (doar 25 de întrebări esențiale ale plan-demiei de Covid-19)

              DE CE NE VOR CU DISPERARE ȘI ,,VACCINAȚI” ANTI-COVID ȘI REEDUCAȚI SEXUAL? ACESTA E PROGRESUL SAU ESTE ÎN ESENȚĂ PUR SATANISM?… (doar 25 de întrebări esențiale ale plan-demiei de Covid-19) 

            Iubiți frați români de pretutindeni, dorim să punem și noi unele întrebări simple, unele întrebări legitime și de bun simț:

           1 – Cum putem vorbi într-adevăr de siguranța și eficiența ,,vaccinurilor” anti-covid, atât de clamate în propaganda oficială, din moment ce mulți oameni în întreaga lume s-au îmbolnăvit sau chiar au decedat în urma administrării dozelor de ,,vaccin” iar peste 60% dintre vaccinați s-au îmbolnăvit ulterior chiar de SARS COV2 (cu virusul așa numit Covid-19)?

            2 – Câți bani au băgat autoritățile globaliste în România pentru a determina vaccinarea masivă anti-covid a populației? Vaccinare, care s-a dovedit un eșec…
Au cumpărat pentru noi peste 120 milioane de doze de vaccin!!!

            3 – Care este profitul ,,investitorilor” din România în toată această perioadă de ,,pandemie” dar și profitul marilor companii farmaceutice internaționale (BIG PHARMA)?

             4 – Cine va plăti uriașele împrumuturi făcute la bănci internaționale de către Guvernul României (cu rate și dobânzi incredibil de mari) sub pretextul depășirii ,,crizei pandemiei” și ce se va alege din suveranitatea națională?
Datoria publică a României a depășit 50% din PIB (Produsul Intern Brut) și până în 2024 se estimează că va crește la 60%!!!

              5 – De ce o minoritate de circa 23% (din care unii regretă că au făcut prima sau ambele doze de vaccin anti-covid) să ajungă acum și privilegiată și în postura de a dicta vaccinarea celor ce nu s-au vaccinat (care sunt 77%!!!) precum și restricții cât timp nu sunt încă vaccinați?
             Nu este corect niciodată ca o minoritate (mai ales politică!) să dicteze majorității populației!

             6 – De ce nu se spune fraților în mass-media și în special la televiziuni că VACCINURILE AU REGIMUL JURIDIC AL MEDICAMENTELOR și ca atare NU POT FI IMPUSE FĂRĂ ACORDUL PACIENTULUI INFORMAT ȘI NU ORICUM, CI ÎN DEPLINĂ CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ?                                 
             Mai ales că aceste vaccinuri, (în fapt modificatori genetici!), sunt EXPERIMENTALE și NECESITĂ EVIDENT ÎN MOD OBLIGATORIU ȘI MAI MULT CONSIMȚĂMÂNTUL ÎN DEPLINĂ CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ al persoanei care dorește să se vaccineze!!!

            7 – Cine răspunde și cum răspunde până la urmă civil sau penal în cazul efectelor grave și foarte grave, precum și în cazul decesului persoanei vaccinate cu seruri experimentale?                  CUM SĂ-ȚI ADMINISTREZI UN VACCIN PENTRU CARE EȘTI PUS SĂ SEMNEZI CĂ ȚI-L FACI PE PROPRIA RĂSPUNDERE???

               DE CE DOCTORII CARE INJECTEAZĂ SERURILE EXPERIMENTALE ALE LUI BILL GATES NU SEMNEAZĂ NICIO DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE CĂ VACCINUL ESTE SPECIAL ANTI-COVID?

              8 – De ce autoritățile statului ne ascund și cenzurează chiar informațiile privind conținutul exact al așa ziselor vaccinuri anti-covid și efectele secundare ale acestora? Pentru că asta le-ar periclita propria lor campanie de vaccinare?

            9 – De ce informațiile false pro-vaccinare (mai ales cele oficiale) sunt răspândite rapid pe toate canalele mass-mediei din România și străinătate iar informațiile anti-vaccinare sunt cenzurate, discreditate, marginalizate ș.a.m.d?

            10 – De ce autorităţile statului susțin public și ne spun că vaccinarea nu este obligatorie DAR TREPTAT CU IPOCRIZIE NEMĂSURATĂ NE CONSTRÂNG PRIN DIVERSE MIJLOACE SĂ ACCEPTĂM VACCINAREA ANTI-COVID?

             11 – De ce autoritățile ne aduc vaccinuri ,,gratuite” (dar achiziționate și administrate din fondurile publice!) dar au impus și impun plata tuturor testelor de orice fel?

            12 – De ce nu sunt opriți pentru vaccinarea anti-covid persoanele cu alergii și boli cronice, în cazul cărora există clar neșansa de a deceda după vaccinare mai devreme sau mai târziu? (statisticile deja vorbesc de la sine)

             13 – Care sunt rațiunile științifice pentru injectarea atât de aberantă a copiilor și adolescenților, știind că aceștia au sistemul imunitar cel mai puternic comparativ cu persoanele în vârstă de peste 65 de ani? Ba, vor vaccinarea din primele zile de viață a bebelușilor!…

             14 – Care este rațiunea vaccinării obligatorii a persoanelor care au trecut deja prin boala produsă de virusul Covid-19 și au anticorpi? Mai ales, că există studii științifice care ne spun că imunizarea naturală (trecerea prin boală cu sau fără tratament medicamentos sau naturist) ESTE DE 7 ORI MAI MARE DECÂT IMUNITATEA REDUSĂ ȘI TEMPORARĂ ADUSĂ DE VACCINURILE ANTI-COVID.

               15 – De ce vaccinarea anti-covid nu este cu adevărat eficientă și vaccinații pot transmite și infecta mai departe pe alții chiar fără să știe acest lucru? Tocmai de aceea li se impune să poarte masca de protecție în continuare…

                16 – Nu credeți că se dorește în ascuns urmărirea și monitorizarea digitală (electronică) permanentă a persoanelor vaccinate, adică se vrea începutul implementării unui sistem de control de la distanță, folosindu-se o aplicație de pe proptiul telefon mobil și nanoboții/nanoroboții (cu cip) introduși cu milioanele prin intermediul dozelor de vaccin?

               17 – De ce ne mint atât de grosolan autoritățile și sursele lor plătite de pe internet că vaccinurile nu modifică ADN-ul uman, când genetica și bioingineria au făcut progrese uluitoare și fac posibil acest lucru?

                18 – De ce ne ascund oare autoritățile dar și unele rețele de socializare informațiile reale și importante vizând domeniul nanotehnologiei și mai ales legătura acesteia foarte strânse cu vaccinurile anti-covid și tehnologia 5G?…

             19 – Credeți că întâmplător USR și PLUS sunt partidele care impun vaccinarea (inclusiv obligatorie!) și sunt totodată partidele cele mai anticreștine din România, care vor să reeduce tineretul prin Educația sexuală de la cea mai fragedă vârstă și să elimine din programa școlară Religia?
              Nu putem accepta fraților nici depravarea, nici SEXUALIZAREA ÎNAINTE DE VREME (PRECOCE), care împiedică formarea capacității intelectuale și formarea profesională a tinerilor.
              Nu putem accepta în România (unde circa 90% au o identitate creștină ortodoxă și au îmbrățișat valorile creștine de 2000 de ani!) acest tip perfid și nou de REEDUCARE A NOILOR GENERAȚII PRIN IMPLEMENTAREA IDEOLOGIEI NEO-MARXISTE SEXISTE (HOMOSEXUALE)!!!

              20 – De ce nu explică doctorii specialiști și pe înțelesul tuturor misterul deceselor în urma administrării ,,vaccinurilor” anti-covid? Cum sunt distruse celulele importante ale sistemului nostru imunitar (natural) dar și pe cele care au rolul să desfacă cheagurile de sânge (formate în urma leziunilor produse în vasele de sânge de către proteina SPIKE)?               
              De un an de zile medici italieni au tras semnalul de alarmă vizând trombii drept cauză a decesului și asta în urma infectării cu virusul Covid-19 (prin vaccinurile antigripale făcute de populație anterior, mai ales în zona Lombardia, cea mai afectată zonă din Italia!!!).

               21 – De ce autoritățile în frunte cu Klaus Werner Johannis și Florin Câțu impun în societatea românească discriminarea între VACCINAȚI și NEVACCINAȚI, încălcând legea care pedepsește incitarea la ură și discriminare?

               22 – De ce autoritățile au impus de peste un an de zile la ordinul OMS ca SINGURĂ SOLUȚIE vaccinarea anti-covid și nu descoperirea unor medicamente eficiente?…

              23 – De ce oare Informațiile false pro-vaccinare, sunt larg răspândite pe toate canalele mass-mediei și chiar pe internet pe tot soiul de bloguri și site-uri oficiale și neoficiale, ba sunt promovate toate în față cu prioritate de către motorul de căutare Google, dar cele anti-vaccinare sunt tot mai cenzurate, discreditate, marginalizate, ridiculizate etc??? Cum pot autoritățile să plătească acestor postaci zeci de milioane de euro din bugetul de stat (public) chipurile pentru salvarea sănătății publice și scăparea de ,,pandemie” (plan-demie/PLAN-DEMONIE)??? 

               24 – De ce avem acest mare paradox al ,,vaccinării” (genetice) anti-covid și numărul deceselor a crescut foarte mult tocmai în statele în care rata de ,,vaccinare” este mare sau foarte mare??? 

https://astarastoae.wordpress.com/2021/07/25/un-paradox/

               25 – Nu există fraților până la urmă și o contradicție evidentă și flagrantă între faptul că miliardarul sionist Bill Gates vrea pe de o parte reducerea populației (prin vaccinare, cât cinism!) iar pe de alta tot el cică ne vrea binele (sănătatea) prin vaccinurile produse în fabricile lui ,,sigure și eficiente”?…

 

              Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                            23 iulie 2021

10 gânduri despre „DE CE NE VOR CU DISPERARE ȘI ,,VACCINAȚI” ANTI-COVID ȘI REEDUCAȚI SEXUAL? ACESTA E PROGRESUL SAU ESTE ÎN ESENȚĂ PUR SATANISM?… (doar 25 de întrebări esențiale ale plan-demiei de Covid-19)

 1. Gheorghe Piperea

  Acum, întrucât CDC din SUA a declarat oficial că retragere cererea de autorizare de urgență pentru testele RT -PCR, pe motiv că dau rezultate fals pozitive/negative și că nu reușesc să distingă între covid și gripă, este timpul ca toți cei care au fost puși în arest medical pe motiv că sunt pre- sau asimptomatici, ar trebuie să reacționeze judiciar.
  În locul celor care au avut de suferit de pe urma acestei așa-zise politici de sănătate publice, aș da în judecată statul și spitalul pentru daune materiale și morale. Aș face plângeri penale pentru abuz în serviciu contra directorului dsp și contra comandantului acțiunii, precum și contra tuturor propagandiștilor de la tv sau din rețelele de socializare (care au ajuns acum să propăvăduiască vakseenul ca singura soluție, ca sfântul graal al religiei medicinismului sci-fi).
  Tăcerea noastră este o continuă încurajare a nebuniei și iresponsabilității acestor decidenți.
  Tăcerea medicilor este o cale sigură către pierderea totală a încrederii în medici.
  Curând, foarte curând, medicii vor fi înlocuiți de aplicații. Prefer medicii, cu tot cu relele lor, pentru că sunt oameni și oamenii sunt supuși greșelii. Aplicațiile nu pot face distincția între bine și rău.
  Nu vreau un robot în locul unui judecător, al unui medic, al unui patron, al unui politician, al unui preot.
  Voi?

  Apreciat de 1 persoană

 2. Întrebare pentru injectați. Când noi, ceilalți, nu vom mai putea intra în magazine, vom fi dați afară de la locurile de muncă, voi ce-o să faceți? O să stați pe margine și o să ne dați cu sacoșele în cap precum babele feseniste la mineriadă, o să vă bucurați, cum se bucură de obicei românul când moare capra vecinului sau… Voi nici acum nu realizați ce se întâmplă?

  Bogdan Nastasescu, pe Facebook

  Apreciază

 3. Nu știu dacă ați observat, dar statele controlate mai mult de oculta mondială (masoneria/evreii sioniști) și cea autohtonă (francmasoneria) sunt și cele care impun mai ușor acceptarea serurilor experimentale și satanice ale lui Bill Gates și VACCINAREA OBLIGATORIE în mod direct (prin lege) sau indirect (prin constrângeri/șantaj)…
  Vatican, China, Tadjikistan, Izrael, SUA, Australia, Franța, Germania, Italia etc…
  Iar cele în care oculta are mai puțină influență și putere, rata de vaccinare este foarte mică sau chiar inexistentă…
  De ce în statele cu rata de vaccinare mare și foarte mare, numărul deceselor pur și simplu a explodat? Câți vor muri când rețeaua 5G va funcționa la capacitatea maximă (optimă)?…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s