EXTERMINAREA, REDUCEREA POPULAȚIEI ȘI CONTROLUL CELOR VACCINAȚI SE REALIZEAZĂ PRIN ANUMITE SUBSTANȚE TOXICE, NANOCIPURI RFID INJECTATE GRAȚIE ,,VACCINURILOR” ȘI TEHNOLOGIA MILITARĂ 5G…

               EXTERMINAREA, REDUCEREA POPULAȚIEI ȘI CONTROLUL CELOR VACCINAȚI SE REALIZEAZĂ PRIN ANUMITE SUBSTANȚE TOXICE, NANOCIPURI RFID INJECTATE GRAȚIE ,,VACCINURILOR” ȘI TEHNOLOGIA MILITARĂ 5G…

             Iubiți frați români de pretutindeni, vedem cum vaccinurile experimentale anti-covid ucid la propriu și îmbolnăvesc pe unii deja într-o măsură tot mai mare de-a dreptul îngrijorătoare. Au murit după puțin timp chiar oameni sănătoși tun și chiar sportivi! Paradoxal, au ajuns vaccinurile produse de corporațiile farmaceutice controlate de Bill Gates să ucidă mai mult chiar decât virusul numit Covid-19! Genocidul lent…

              Iar noi reafirmăm adevărul dureros că în următorii ani vor muri foarte mulți dintre cei care au acceptat să fie injectați cu aceste seruri experimentale care le distrug sistemul imunitar natural…

            Vor muri foarte mulți fraților în timp (mai ales în următorii 3-6 ani) îndeosebi datorită frecvenței mari de 60 GHz (maxime și optime pentru funcționare) la care va ajunge să lucreze rețeaua 5G, care va agrava boli existente în organism și care va activa desigur nanoboții introduși deja în organismul uman prin intermediul ,,vaccinurilor” lui Bill Gates ce vor modifica gradual și complet ADN-ul uman. Vaccinații vor deveni prin aceste terapii genetice revoluționare simple ORGANISME MODIFICATE GENETIC…

               Ca să înțelegem importanța misiunii nanoboților (nanoroboților) înzestrați cu nanocipuri și altele… Supravietuitorii vor fi monitorizați de la distanță 24 de ore din 24 și vor ajunge masonii și francmasonii care dețin sistemul digital global (electronic) să cunoască nu doar datele medicale (parametrii la care lucrează organele interne), ci până și ceea ce gândesc aceștia!…

               Mai greu este să pătrundem mecanismul prin care se va realiza controlul minții celor vaccinați și plini de nanoboți dirijați prin undele RFID… Vor pătrunde aceștia adânc în rețeaua neuronală și vor controla întreg sistemul nervos central al celui vaccinat?…

              Ne putem aminti de cei care lăudau în ultimii ani nanotehnologia (din conducerea OMS și a Marii Britanii), care ziceau printre multe altele că prin intermediul nanoboților omul va putea să-și dezvolte memoria, abilitățile și va putea avea acces instantaneu la o cantitate uriașă de informații din orice domeniu! Adică putem avea acces la un internet global DIRECT prin acești nanoroboți (nanoboții devenind propriu zis aparate de emisie-recepție precum sondele spațiale trimise de om pe alte planete, dar minusculi) și putem deveni o altă entitate (cyborg, omul-mașină), lipsită de voință proprie, conștiință și libertate!!!

               Oare ce scop urmăresc și cercetările finanțate de miliardarul Elon Musk care vrea să introducă cipuri (RFID) direct în creierul omului, precum s-au făcut deja experimente de control al minții în ultimii zeci de ani, dar la animale?…

              Vă mai amintiți poate fraților de opoziția Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova încă din iunie 2020 și de latrăii din mass-media globalistă controlată de evreii sioniști, care au sărit țipând că microciparea prin vaccinuri și controlul prin 5G de la distanță sunt teorii ale conspirației și că vădesc o ,,gândire de Ev Mediu”? Iată că între timp lucrurile s-au lămurit spre disperarea lor și vaccinarea foarte slabă din țări ortodoxe precum Bulgaria și România, care sunt codașe în privința ratei de ,,vaccinare” (modificare genetică).

https://romanortodox.info/biserica-din-r…

              Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

NEURALINK/ Musk anunță că de anul viitor va fi testată interfaţa care leagă creierul de computer

https://www.incorectpolitic.com/nanoboti…

https://www.marturisireaortodoxa.ro/nou-…

https://m.activenews.ro/stiri/Vine-valul…

https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/elo…

https://www.marturisireaortodoxa.ro/neur…

https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/18…

               PS. Cât timp credeți că o să trăiască vaccinații?
                         De Steven Fishman
Am adresat această întrebare unui prieten de-al meu, Dr. Mylo Canderian. [născut Milos Iskanderianos, Corfu, Grecia, 1938], care a dezvoltat brevetul pentru oxidul de grafen pentru utilizare ca armă hematologică în 2015.
Pentru deplină transparență, trebuie să știți că Dr. Canderian este ceea ce aș numi un „globalist genocidar”, care urmează preceptul zece din „pietrele de orientare din Georgia”, despre care se discută foarte rar, afirmând „Nu fi un cancer pe pământ; lasă loc pentru natură”.
Dr. Canderian contribuie medical la Organizația Mondială a Sănătății și sprijină, de asemenea pe Klaus Schwab și „Great Reset”, cât și introducerea monedei digitale mondiale, care este un obiectiv secundar al OMS pentru 2022.
Dr. Canderian este de părere că 95% din populația lumii sunt „mâncători inutili” care trebuie să fie eutanasiați cât mai repede posibil. „Uită-te la centrul orașului Chicago, Baltimore sau Los Angeles”, a spus el, „și vei vedea clar de ce nu trebuie să fie lăsați inutilii să mănânce ca niște câini turbați”.
El și-a exprimat disprețul față de „Educatorii infecțioși” care promovează teoria critică a rasei și este încrezător că „vaccinul” va pune capăt „Cancerului uman de pe pământ”.
Dr. Canderian este un susținător înflăcărat al datoriei și obligației francmasoneriei de a scăpa lumea de „ciuma umanității”.
Cu toate acestea, la nivel personal, el și cu mine împărtășim pasiunea pentru același fel de mâncare exotică servită la L’emince de Veau din Geneva: Supa cremă de colibri, urmată de Elk Tongue.
Amândoi suntem fani ai bucătarului Gaston Sere de Rivieres, care este un geniu culinar.
Așadar, l-am întrebat pe Mylo: „Cum pot„ vaccinații ”să știe cu certitudine cât mai au de trăit odată ce au fost injectați?”
Mi-a prezentat informațiile, numite „Formula de sfârșit de ciclu” și a explicat cât de ușor este de calculat.
„Puterea simplității”, a spus el. „Există un ciclu maxim de zece ani de la injectare până la sfârșitul ciclului”, [sau moarte], a explicat el. „Și este extrem de ușor de determinat/calculat”.El a spus că orice hematolog poate vedea în câteva secunde la microscop și chiar mai ușor la microscopul electronic. „Procentul de sânge afectat [sau contaminat] de sau cu oxid de grafen este conform cu reciprocitatea calculului de sfârșit de ciclu”, a dezvăluit el.
Cu alte cuvinte, un „inoculat” [așa cum numește pe oricine care a primit injecția experimentală Eugenică de Depopulare [Letal Injection Bioweapon] având 20% deteriorare a oxidului de grafen în sângele său, cu excepția oricăror alte criterii de intrare, va mai trăi timp de 8 ani.
Cineva cu 70% deteriorare a oxidului de grafen nu va trăi mai mult de 3 ani.
Dr. Jane Ruby a fost recent intervievată de Stew Peters pe podcastul său și a arătat exemple de cum arată sângele deteriorat atunci când este expus la oxidul de grafen.
Oxidul de grafen, pentru cei care nu sunt conștienți, este componenta proteinelor și prionilor spike ARN Messenger, care este în război cu inima, plămânii, creierul și sângele pentru oxigen.Oxidul de grafen este un burete de oxigen care privează organismul de oxigenul necesar și provoacă numeroase complicații, inclusiv, dar fără a se limita la șoc anafilactic, coagulare toxică a sângelui, paralizie pulmonară fatală, cancer mitocondrial și cancer endotelial. „
Punctul de vedere al Dr. Mylo Canderian este la fel ca la Klaus Schwab, Bill Gates sau CEO-ul Big Pharma: LASĂ-I SĂ MOARĂ!
L-am întrebat pe Mylo ce efect au a doua și a treia injecție și cum schimbă acest lucru tabelul Sfârșitului ciclului.
Mylo a răspuns: „Totul este măsurabil prin teste hematologice. Cu cât imbecilii se înțeapă mai des, cu atât sângele lor va arăta mai rău la microscop și cu atât mai repede se vor transforma în îngrășământ”.
În cele din urmă, l-am întrebat cum complotul pentru a ucide atât de multe miliarde de oameni ar putea fi păstrat atât de secret de un astfel de grup de elite.
Răspunsul său a fost: „Nu știi prea multe despre masonerie, nu-i așa, Steve?”
Voilà.

                        Ion Lupan, pe Facebook 

 

              Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                         4 august 2021

3 gânduri despre „EXTERMINAREA, REDUCEREA POPULAȚIEI ȘI CONTROLUL CELOR VACCINAȚI SE REALIZEAZĂ PRIN ANUMITE SUBSTANȚE TOXICE, NANOCIPURI RFID INJECTATE GRAȚIE ,,VACCINURILOR” ȘI TEHNOLOGIA MILITARĂ 5G…

 1. Stiți că Pentagonul și CDC au anunțat să ne pregătim de apocalipsa zombi.
  Au dat și kit-ul pe care să-l avem pregatit.
  Ia să vedem de ce. Citiți cu atenție.

  Bela Ambrus: Atenție la cei v*axxinați, „producători” de prioni!
  Prionii sînt proteine lipsite de orice tip de acid nucleic care produc un grup de boli neurodegenerative transmisibile la animale și oameni – numite boli prionice.
  Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt boala vacii nebune și boala Creutzfeldt-Jakob (BCJ). În prezent nu există niciun tratament pentru boala Cretzfeldt-Jakob, o afecțiune neurodegenerativă mortală.
  În schimb, după cum am mai postat, atît CDC-ul lui Fauci, cît și Pentagonul, iau foarte în serios o „apocalipsă zombi” ce ar putea urma în urma campaniilor de v*axxinare.

  P.S. Nu-i mai băgați în seama pe proștii care râd și cred că Pentagonul se plictisește și se ține de glume proaste.
  Plus că au anunțat: vaxxinul este experimental, și nici ei nu știu ce reacții poate da.

  https://www.facebook.com/100001996788789…
  Ciobanu Vicky

  Despre prioni, aici: https://www.iflscience.com/health-and-me…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s