DE CE TREBUIE FRAȚILOR SĂ NE OPUNEM HOTĂRÂT ACESTUI MARȘ AL ANORMALITĂȚII (PARADEI GAY SAU A HOMOSEXUALILOR & LGBTIQ)

                DE CE TREBUIE FRAȚILOR SĂ NE OPUNEM HOTĂRÂT ACESTUI MARȘ AL ANORMALITĂȚII (PARADEI GAY SAU A HOMOSEXUALILOR & LGBTIQ)

              Iubiți frați români de pretutindeni, vom sublinia punctual motivele principale pentru care noi considerăm că nu trebuie să fim nepăsători, ci trebuie să reacționăm și să ne opunem în această țară ortodoxă binecuvântată de Dumnezeu ca Grădina Maicii Domnului celei mai mari propagande stradale (în public) pentru homosexualitate (pentru păcatele împotriva firii).

             1 – În primul rând, acest marș al libertinajului total și al desfrâului în public se suprapune peste Postul Adormirii Maicii Domnului, și vrea să aibă loc în ziua de 14 august, pe Calea Victoriei din București, chiar cu o zi înainte de marea sărbătoare creștin-ortodoxă închinată Maicii Domnului!

              2 – Un astfel de eveniment stradal imoral și rușinos reprezintă în sine o provocare și o gravă insultă la adresa milioanelor de români ortodocși din țara noastră (circa 90% din populație) și chiar o invitație la desfrâu…

              3 – Marșul GAY face parte din agenda internațională a ocultei mondiale și urmărește ca obiectiv central legalizarea în toate statele lumii a păcatelor împotriva firii (perversiunilor sexuale), păcate strigătoare la cer (cele mai mari păcate după cele împotriva Sfântului Duh!) prin obținerea unor drepturi precum parteneriatul civil, căsătoria în public, adopțiile de copii etc. În mod cert și indirect, stăpânii din umbră urmăresc desființarea familiei tradiționale și a căsătoriei creștine!

               4 – Homosexualitatea reprezintă de fapt o pedofilie mascată (mai ales realizată prin adopțiile de copii) iar printre obiectivele comunității LGBTIQ figurează desigur și legalizarea pedofiliei și prostituției.

              5 – Acceptarea și tolerarea homosexualității și a propagandei (care mai are și rol de prozelitism) de către societate drept normalitate (NOUA NORMALITATE) și mod de viață (orientare sexuală) înseamnă abolirea principiilor creștine pe care ea s-a bazat până acum de 2 000 de ani…

               6 – Deși aceste minorități sexuale grupate sub umbrela organizației LGBTIQ au în România foarte puțini adepți și practicanți mai bine zis (câteva zeci de mii cu tot cu membrii lojilor masonice și francmasonice!), totuși politicienii marionete ale ocultei mondiale o folosesc la înaintare drept vârf de lance pentru demolarea civilizației noastre creștine și întronarea Noii Ordini Mondiale antihristice.

                7 – Din punct de vedere medical, perversiunile promovate de membrii comunității/organizației internaționale LGBTIQ, reprezintă manifestarea unor boli psihice de multă vreme și s-a dovedit că nu e nimic genetic (moștenit), ci dobândit.
               Abia de vreo 20 de ani încoace, treptat s-a făcut o schimbare la comandă politică și ocultă de paradigmă, denaturarea ,,științifică” a adevărului despre noile ,,orientări sexuale” și statele occidentale le-au acceptat și mai târziu le-au și promovat (astăzi, lângă drapelul național al SUA de pildă, la ambasadele americane din străinătate, stă steagul în culorile curcubeului al LGBTIQ!!!)

              8 – A ne împotrivi fraților acestei acțiuni fățișe pentru schimbarea moralității publice (de promovare în public a perversiunilor sexuale și libertinajului total) și pervertirii societății pentru a ne împinge și determina să renunțăm treptat la căsătoria tradițională dintre bărbat și femeie, precum și la nașterea de copii, reprezintă o datorie pentru noi creștinii mai ales și un act de mărturisire publică, de apărare a valorilor noastre fundamentale…

 

              Libertatea adevărată este numai în Hristos, nu în căutarea cu orice preț a plăcerilor sexuale exotice (ieșite din comun) sau de orice fel (procurate de droguri, jocuri de noroc etc) care înrobesc omul și îl transformă într-un sclav sau aninal. Actul sexual a fost lăsat de Dumnezeu pentru procreere, nu doar pentru plăcere. Pot înțelege membrii comunității LGBTIQ aceste lucruri? Noi credem că nu… Deoarece ei urăsc de moarte pe creștini și nu sunt liberi… 

 

             Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                        7 august 2021

3 gânduri despre „DE CE TREBUIE FRAȚILOR SĂ NE OPUNEM HOTĂRÂT ACESTUI MARȘ AL ANORMALITĂȚII (PARADEI GAY SAU A HOMOSEXUALILOR & LGBTIQ)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s