ASALTUL OCULTEI PRIN NEO-MARXISM SAU COMUNISMUL DEGHIZAT

             ASALTUL OCULTEI PRIN NEO-MARXISM SAU COMUNISMUL DEGHIZAT

            Iubiți frați români de pretutindeni, lucrurile încep să se clarifice în sfârșit. Pentru că noi credem că exponentul ,,progresiștilor” și al întronării pas cu pas a Noii Ordini Mondiale antihristice (a ,,noii normalități”) nu este Dan Barna, nici Nicușor Dan, nici Dacian Julien Cioloș, ci Klaus Werner Johannis!

              Așa se explică fraudarea ultimelor alegeri și propulsarea la guvernare a unor partide precum USR și PLUS. A avut grijă STS-ul aflat în subordinea SRI-ului și indirect în slujba președintelui României.

             Ne-am întrebat mereu ce o fi cu progresismul ăsta de care se vorbește abia acum tot mai mult îndeosebi în mass-media neacaparată de globaliști. În ce constă el ca esență…

             Ei bine, progresismul este în esență NIHILISM, este noua mentalitate la nivel global de renunțare la regulile creștinismului și religiilor lumii, adică negarea și excluderea existenței lui Dumnezeu, întrucât ei, progresiștii, se consideră adevărații dumnezei pe pământ…

              Progresiștii sunt cei care vor răsturnarea în aparență doar a capitalismului și democrației de tip occidental, dar de fapt sunt cei care urmăresc instaurarea dictaturii internaționaliste a comunismului (chipurile aducând la putere proletariatul), comunism pe care în mod viclean l-au numit de-a lungul timpului socialism.

              Despre socialism ne vorbea ,,tovarășul” Nicolae Ceaușescu (și înaintarea către culmile comunismului) și nomenclatura comunistă. Iar statul român se numea atunci Republica Socialistă România…

              Vă aduceți aminte de faptul că fostul președinte Ion Iliescu este cel care îi reproșa lui Ceaușescu că ,,a întinat valorile socialismului”? Cel ne-a pricopsit cu social-democrația cu partidul PSD (fost PDSR, fost FSN, fost PCR, preluând sediile și fondurile PCR-ului).
Întrucât PCR nu a fost admis în rândul partidelor politice după 1989, el activează deghizat prin partide precum PSR (Partidul Socialist din România) dar și în mod ocult prin alte partide precum USR, ajutat să ajungă chiar la guvernare!…

              În realitate, sistemul democratic se bazează pe majoritatea de 50% plus unu iar sistemul comunist se bazează doar pe dictatura unui singur partid (grup infracțional organizat și privilegiat) protejat de brațul înarmat al Securității…

              Noi asistăm fraților astăzi tot mai mult, nepăsători sau inconștienți la ASALTUL OCULTEI PRIN NEO-MARXISM SAU COMUNISMUL DEGHIZAT care urmărește constant și sistematic desființarea tuturor statelor naționale și acceptarea de către popoarele lumii a unui Guvern mondial dictatorial și anticreștin mai ales.

             Așa înțeleg masonii (evreii sioniști), și francmasonii (slugile lor de altă etnie decât cea evreiască) libertatea. Libertatea acaparată sau confiscată ca proprietate absolută a elitelor lor, servită cu lingurița populației după interesele și bunul plac al lor…

              Ori noi, creștinii ortodocși, știm că libertatea este un mare dar primit de la Dumnezeu, Cel ce ne-a înzestrat pe fiecare dintre noi cu puterea de a alege, cu liberul arbitru…

            PS. Neomarxismul = marxismul + ideologia LGBTIQ = marxismul ,,cultural” = Cultura morții = COMUNISM DEGHIZAT…

             Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://gorjeanul.ro/dupa-statuia-lui-ma…

https://www.culturavietii.ro/2016/09/06/…

https://viatainvaslui.ro/social/ce-este-…

             Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                     22 august 2021

3 gânduri despre „ASALTUL OCULTEI PRIN NEO-MARXISM SAU COMUNISMUL DEGHIZAT

 1. TRĂIASCĂ RUSIA ȚARĂ SFÎNTĂ ȘI ALEASĂ DE BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI. TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE REINTREGITA CREȘTINĂ ORTODOXĂ. TRĂIASCĂ CREDINȚA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ORTODOXĂ MOȘTENITĂ DIRECT DE LA SFINTII APOSTOLI UCENICII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU ȘI MÎNTUITORUL LUMII. TRĂIASCĂ DOAMNA SOSOACA UN BUN PATRIOT CARE LUPTĂ PENTRU BINELE ȘI DEMNITATEA ACESTUI SĂRMAN POPOR ROMÂN PENTRU DREPTATE ȘI ADEVĂR ȘI MERITĂ SĂ FIE SUSȚINUTĂ ȘI SPRIJINITĂ BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ AIBĂ MILĂ DE NOI PĂCĂTOȘII SI SĂ NE DĂRUIASCĂ POCAINTA DE PĂCATELE NOASTRE ȘI DE NECREDINTA NOASTRĂ. DOAMNE APĂRĂ ȘI OCROTEȘTE-I PE ROMÂNI ȘI PE TOATĂ LUMEA TA CEA BUNĂ ȘI CREDINCIOASĂ DOAMNE AJUTĂ ȘI MULTĂ SĂNĂTATE VĂ DORESC. NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU CUM SPUNE MAJESTATEA SA REGELE MIHAI. JOS GUVERNUL CRIMINALI ȘI TRĂDĂTORI DE NEAM ȚARĂ ȘI CREDINȚĂ, SATANISTII SI ANTIHRISTII DE LA USR-PLUS JOS NAZISTUL ȘI FASCISTUL DE JOHANIS ȘI ACOLITII LUI SATANISTII SI ANTIHRISTII DE LA USR-PLUS. JOS U.E DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA PUSĂ ÎN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. CITIȚI CARTEA SFÎNTULUI PAISIE DIN MUNTELE ATHOS INTITULATĂ SEMNELE VREMURILOR DIN URMĂ, CARE SPUNE CLAR CĂ UE ESTE O DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA PUSĂ ÎN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. PUTEȚI CUMPĂRA ACEASTĂ SFÎNTĂ CARTE PRIN COMANDĂ POȘTALĂ LA NR DE TEL ENUMERATE 0213311022 EDITURA EVANGHELISMOS ȘI 023632673O EDITURA EGUMENITA ȘI DE LA TOATE CELELALTE EDITURI ORTODOXE. HRISTOS A ÎNVIAT. DOAMNE AJUTĂ.

  Apreciază

 2. Gelu Visan

  Partidul Comunist Liberal
  Puțină lume știe că în 2010 l-am contracandidat pe Radu Berceanu ( cu care colaborasem mai mult de cincisprezece ani) la președinția PD-L DOLJ. Motivul? L-am spus public atunci:
  Hoția, nepotismele, parvenitismul, corupția, vinderea posturilor pe bani, promovarea amantelor, etc, motiv invocat de mine și în Ianuarie 2010 într-o ședință națională în prezența lui Boc, Blaga, Videanu, Frunzăverde, etc. Am spus atunci că dacă nu se oprește din hoție, PD-L va dispărea de pe scena politică și “lumea îi va lua cu pietre”. ( Așa s-a și întâmplat, trei ani mai târziu)
  Unul dintre principalii promotori ai acestui tip de politică era Radu Berceanu, un om care furase și fura enorm din bani publici și extrem, extrem de puternic.
  Am considerat că trebuie să fac un gest să atrag atenția.
  Două lucruri trebuie menționate:
  Primul: L-am rugat pe Emil Boc, președintele PD-L să vină la Craiova să asiste la alegeri, pentru că era prima dată în 20 de ani când Berceanu avea contracandidat și făcea spume: Amenințări, șantaj, urlete, bani și tot tacâmul. Lui Boc i-a fost frică de Berceanu. L-am rugat pe Blaga, pe toți. M-am milogit de ei pur și simplu. In final a venit Adi Videanu, Creația lui Berceanu cu care își petrecea toate vacanțele. M-au rupt la voturi, de-abia mi-au lăsat vreo 180 din 500.
  Interesant a fost însă altceva: Înainte de a-mi depune candidatura, Berceanu, cu unanimitatea președintelui în funcție, mi-a retras sprijinul politic; ceea ce însă a fost total, a fost că în ședința de alegeri, după ce mi-am ținut discursul în fața a 500 de delegați și am spus că PD-L va dispărea dacă nu oprește hoția și nepotismul, la tribună au venit unul câte unul colegii mei să înfiereze cu mânie proletară curajul și “nesimțirea” mea de a mă opune liderului maxim. Discursurile lor erau identice și, chiar dacă unii dintre ei nu prinseseră comunismul, erau identice cu cele de înfierare a celor care “defectau” în cadrul PCR. La fel, atunci, liderul punea tot partidul să-l execute public pe cel care se făcea vinovat de delict de opinie.
  Până la urmă PD-L a dispărut, dar această meteahnă comunistă a unor securiști bătrâni care manevrează din umbră a fost transferată PNL.
  Scrisoarea, Manifestul sau ce dracu’ este mizeria scrisă și semnată azi într-un spirit comunisto/grobian de către unii așa/ziși lideri, mă îngrețoșează enorm. Nu pentru că aveam pretenții sau așteptări de la vreunii, ci pentru că am recunoscut același stil comunist de lingăi cărora le țâțâie curul. Până la urmă, aceiași semnatari s-au purtat execrabil cu liderul lor, ba lăsându-l singur pe un rând, ba nelăsându-se-l să urce pe scenă. Am recunoscut și acele grobianisme ieftine, dar semnătura, spiritul acestei scrisori este unul comunist deșănțat.
  Nu știu ce se va alege de PNL:
  Probabil praful, așa cum s-a ales și de PD-L.
  Știu însă că practicile comunistoide și grobiene din fostul PD-L s-au transferat cu asupra de măsură în PNL, iar dacă PD-L, după ce a devenit comunist s-a dizolvat, același lucru se va întâmpla și cu PNL, care de azi a devenit
  Partidul Comunist Liberal.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s