EDUCAȚIA TINERILOR, ÎNCOTRO?… SE URMĂREȘTE CONSTANT IMBECILIZAREA ȘI REDUCEREA PERFORMANȚELOR LOR!

             EDUCAȚIA TINERILOR, ÎNCOTRO?… SE URMĂREȘTE CONSTANT IMBECILIZAREA ȘI REDUCEREA PERFORMANȚELOR LOR!

             Iubiți frați români de pretutindeni, din martie 2020 și până în prezent ,,pandemia” de Covid-19 a afectat grav educația copiilor și adolescenților și sănătatea lor într-un grad cu mult mai mare decât credeți.

              Pentru că acești copii, elevi și studenți au fost realmente decuplați de la un sistem de învățământ normal, și așa cu destule carențe și probleme comparativ cu cele anterioare. Și este într-adevăr foarte grea readaptarea lor la școala normală, mai ales când se pune forțat, absurd și neîntemeiat problema impunerii măștilor, a distanțării fizice, a testelor și chiar a vaccinării…

               Pentru că fiind închiși în case și lăsați cu porția să se plimbe sau cu masca pe față, pe lângă inocularea fricii de moarte și de boală și de vecini etc, nu le-a scăzut doar sistemul lor imunitar, ci și educația.

               Pentru că trebuie fraților subliniat și explicat de ce școala online (digitală) recomandată atât de mult de către autorități reprezintă un adevărat dezastru deși la prima vedere ar putea să pară unora ok. Iar cei nevoiași nici de atâta ,,educație” nu au avut parte, neavând curent electric în casă sau calculator/laptop.

                Experimentul educației digitale (de la distanță) ne-a demonstrat clar eșecul și am văzut cum copiii noștri au devenit în mare parte confuzi, un fel de analfabeți funcționali (care nu mai știu bine nici să scrie), foarte delăsători, fără putere de concentrare, nervoși, destul de surmenați, cu tulburări de vedere (mai ales datorită abuzului folosirii telefoanelor mobile) și chiar cu vizibile tulburări de comportament.

              Unii au abandonat cu totul școala. Au căzut în patima desfrâului sau a jocurilor video și a jocurilor de noroc (inclusiv pariurile sportive). Unii au făcut fraților depresii mai mult sau mai puțin severe. Iar alții chiar au ajuns până acolo ca la vârsta lor fragedă să își încheie toate socotelile cu viața, să se sinucidă…

              Va răspunde fraților oare cineva pentru toate aceste lucruri care s-au întâmplat de un an și jumătate încoace?…

               Nu întâmplător la protestul de ieri din Piața Universității și în marșul făcut pe mai multe străzi și bulevarde din București, și în fața sediului unor instituții importante ale statului român precum Ministerul Sănătății și Ministerul Educației și Cercetării s-a scandat puternic adevărul:

             ,,ȘCOALA NORMALĂ, E ESENȚIALĂ!”

             Prin urmare, dragi părinți din România, vă îndemnăm pe toți la nesupunere civică față de restricțiile pe care le impun autoritățile de dragul copiilor voștri: FĂRĂ MASCĂ, FĂRĂ TESTARE, FĂRĂ VA-CCI-NA-RE!

              Este o crimă să riscați viața sau integritatea fizică și psihică a copiilor voștri cu injectarea unui ser experimental! Nu vă veți mai putea ierta niciodată greșeala…

               PS. DOAMNE ajută!
               Aveți aici NOTIFICAREA împotriva măsurilor abuzive dispuse de către autorități, pe care am făcut-o pentru părinți spre a fi depusă la secretariatul unitaților de învățământ, acum, la începutul noului an școlar.
              Vă doresc mult succes și ajutor de la DOMNUL! (Av. Marina-Ioana Alexandru) 

https://m.facebook.com/story.php?story_f…

 

               Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                           12 septembrie 2021

Un gând despre „EDUCAȚIA TINERILOR, ÎNCOTRO?… SE URMĂREȘTE CONSTANT IMBECILIZAREA ȘI REDUCEREA PERFORMANȚELOR LOR!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s