POPORUL ROMÂN SPUNE ÎN CONTINUARE UN NU HOTĂRÂT VACCINĂRII CU FORȚA CU SERURI EXPERIMENTALE ȘI CERTIFICATELOR/PAȘAPOARTELOR DE VACCINARE!!! (cerem în stradă ,,Li-ber-ta-te, fără certificate!!!”)

               POPORUL ROMÂN SPUNE ÎN CONTINUARE UN NU HOTĂRÂT VACCINĂRII CU FORȚA CU SERURI EXPERIMENTALE ȘI CERTIFICATELOR/PAȘAPOARTELOR DE VACCINARE!!! (cerem în stradă ,,Li-ber-ta-te, fără certificate!!!”)

             Iubiți frați români de pretutindeni, noi credem că ziua de astăzi, cu protestul național din Piața Victoriei (ora 16) ar putea reprezenta chiar o zi decisivă și istorică pentru România și pentru lupta noastră legitimă împotriva instaurării unei dictaturi cumplite politico-medicale în România înaintea depunerii moțiunii de cenzură de marți din Parlament împotriva Guvernului Câțu.

             Membrii Mișcării pentru Apărarea Ortodoxiei și a României vor răspunde din nou PREZENT și de această dată. Noi ne dorim desigur unitate și solidaritate pentru cauza noastră de apărare a Drepturilor și Libertăților noastre fundamentale dar ne opunem totodată confiscării acestui protest național de către grupuri obscure sau partide politice (inclusiv AUR, meritocrații, regaliștii) și fără a răspunde violent la provocările premeditate ale unor agenți din serviciile secrete strecurați printre protestatari. Cerem public protecție din partea Jandarmeriei pentru asigurarea ordinii și desfășurării normale și în condiții de siguranță a protestului nostru.

              Ne bucură fraților nespus demult faptul că în România circa 70% nevaccinați și că aparținem prin naștere și trăire acestui popor cu adevărat minunat și înțelept, care a înțeles mult mai bine decât alte popoare ,,civilizate” și cu mult mai îndelungate tradiții democratice, că vaccinurile astea de nouă generație nu au nicio legătură cu protejarea sănătății oamenilor, ci cu restrângerea drepturilor și libertăților. Drept dovadă stau numeroasele efecte adverse grave și foarte grave, precum și decesele survenite destul de rapid după ,,vaccinare”…

             Acest genocid comis asupra bătrânilor cu afecțiuni grave sau cronice prin lansarea virusului creat în laborator Covid-19, dar mai ales vaccinarea asta care modifică treptat și definitiv genomul uman (ADN-ul) TREBUIE SĂ ÎNCETEZE URGENT ȘI ÎN ROMÂNIA!!!

             Câți români trebuie să mai moară fraților nefiind primiți în spitalele suport Covid-19 (care chipurile sunt arhipline cu pacienți bolnavi cu acest virus), fiind lipsiți de orice îngrijire medicală din partea statului, statului căruia noi îi plătim CAS și atâtea taxe și impozite? Câți români trebuie să mai ardă de vii în incendii în spitale datorită defecțiunilor tehnice și lipsei de implicare în acest sens a lui Raed Arafat și a foștilor miniștri care au condus Ministerul Sănătății?

              Raed Arafat și toți ceilalți responsabili pentru aceste crime împotriva umanității și care au mai putut să dea și tunuri financiare (anchetate în prezent de DNA) trebuie să plece de la guvernare înainte ca poporul român să reacționeze potrivit instinctului său de conservare, cu disperare și cu violență. Să-i ferească Dumnezeu de furia poporului român!

              Guvernarea lui Câțu (omul lui Johannis care a reușit recordul acesta negativ de a fi îndatorat România cu 50 de miliarde de euro!) și care ne vrea în acest an cu orice preț vaccinați în proporție de 80% iar la anul să fie vaccinată întreaga populație(!!!) s-a dovedit astfel o adevărată catastrofă, un dezastru la nivel național, o trădare la nivel înalt și absolut de neiertat…

              Noi credem că oricum marile greșeli ale politicienilor sunt în esență crime, întrucât ele afectează bunul mers al societății, viața întregului popor, popor din care ei se autoexclud cu interesele lor absolut imorale, egoiste și meschine.

             Veniți fraților în număr cât mai mare la București sau măcar în marile orașe la protestul anti-vaccinare și împotriva pașaportului verde digital de intrare în Era Sclaviei Electronice, pentru că ,,Dacă ei nu ne văd, nu ne aud”…

             Doamne, fii cu noi! Doamne miluiește, apără și păzește poporul român dreptcredincios și țara noastră România!

               PS. Chiar și la ora actuală, în România nu este agreat și permis de către autoritățile trădătoare și obediente ocultei niciun tratament sau vaccin autohton pentru că doamna dr. Flavia Groșan și alți asemenea medici pun în pericol interesele uriașe financiare din industria farmaceutică (BIG PHARMA) și de asemenea politica globaliștilor de vaccinare/înțepare/injectare cu serurile lor experimentale cărora nici ei nu le cunosc toate efectele secundare în timp…

             Vă mirați poate că gigantul acum Pfizer a raportat pe 2021 un profit de peste 33 de miliarde de dolari, când înainte de pandemie nu a produs niciun vaccin, ba a mai avut și probleme cu legea? 
            Oare câte sute de miliarde de dolari s-au făcut la nivel global din afacerile legale și ilegale cu măști, combinezoane, logistica din ATI, dezinfectanți, plexiglas pentru distanțare fizică în spații închise etc? În vreme ce multe firme și companii au fost ținute închise și au înregistrat fie pierderi materiale și plecarea unor angajați sau pur și simplu au dat faliment…

              Pentru mai multe detalii despre revendicările acestui protest, puteți accesa acest link:

https://www.activenews.ro/stiri/Ce-vor-organizatorii-protestului-de-azi-de-la-ora-16.00-din-Piata-Victoriei.-REVENDICARILE-PRINCIPALE-169741

 

             Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
                      2 octombrie 2021

7 gânduri despre „POPORUL ROMÂN SPUNE ÎN CONTINUARE UN NU HOTĂRÂT VACCINĂRII CU FORȚA CU SERURI EXPERIMENTALE ȘI CERTIFICATELOR/PAȘAPOARTELOR DE VACCINARE!!! (cerem în stradă ,,Li-ber-ta-te, fără certificate!!!”)

 1. … CONSTITUȚÍA oricărei țări de pe glob se anulează în PLANUL MONDIAL. ÎN 10 zile se aprobă LEGEA propusă de CNSU (Arafat) ‼️‼️

  DREPTURILE și LIBERTĂȚILE devin ALEATORII în funcție de prezentarea CERTIFICATULUI VERDE DIGITAL ‼️‼️

  Cine NU se v@xxinează sau NU se testează la 3 zile (300 lei) sunt concediați sau duși în lagăre de exterminare.

  ‼️‼️- URGENT REVOLTA ROMĂNIEI ‼️‼️ (dacă nu reușim să-i dăm jos pe sataniști se aplică această LEGEA în ROMÂNIA și nimeni NU mai POATE face NIMIC va fi DICTATURĂ MILITARĂ te ia din casă, de pe stradă sau plecați din orașe‼️‼️

  ACESTA e documentul specificat de OCHR în video-ul de mai sus pentru inființarea dictaturii medicale militare ce se va aproba in secret și-n câteva zile ÎN PARLAMENT și nu mai putem face nimic.

  Să ieșim cu toții, să nu plecăm până nu-i dăm jos sâmbătă, 2 octombrie 2021, la ora 15 în Piața Victoriei!

  Text preluat

  Apreciază

 2. Cum poti compara „apararea neamului” cu distrugerea covidiana?

  Germania National-Socialista s-a scuturat de parazitii ne-germani.
  Nu este o analogie corecta in articol – rog sa cercetati arhivele, aruncati manualele de propaganda pentru goym facute de talmudisti.

  Analogia corecta este cu „carnetul de partid”.
  Marxist – adica bosevic, comunist, socialist; pentru ideologia criminala, anti-crestina.
  Carnetul de partid era/este „certificatul” care „da” beneficii necuvenite moralmente, esonomic, social.

  In cazul germanilor, astia care se deduc din titlul articolului a fi opresati fara motiv (!?!) = der Juden acaparasera si infestasera tot: banci, finante, comert, mass-media, cultura, politica – au distrus Prusia si au luat puterea politica = Republica [degenerata] de la Weimar, … dupa ce tribul lor „jucand la doua capete” a provocat [si] primul razboi mondial si a jefuit tezaurul german si a rupt halci din pamantul germanilor dand la francezi, belgieni, polonezi.

  Apreciază

 3. SECRETUL VACCINĂRII

  Pentru cei care vor să priceapă care este situația, un aspect este necesar să fie clar. Scopul principal al vaccinării nu are nimic în legătură cu vreun virus sau vreun covid, 19 sau altul.

  Vaccinarea are ca scop realizarea unei standardizări a portului identității digitale de către fiecare cetățean.

  Se va permite astfel controlul automat al drepturilor de acces al oamenilor în diferite locuri (restaurante, magazine, bănci, localuri publice și administrative etc.), ceea ce va deschide o piață imensă pentru diferitele corporații globalizate și globalizante, și anume piața obiectelor conectate la sistem și interconectate între ele – o piață atât de gustoasă și de savuroasă pentru extracția de profit maxim, încât este capabilă să-i preschimbe pe informaticieni în virologi iar pe săracii oameni în obiecte.

  De asemenea, se va permite astfel introducerea unei monede digitale deja pregătită prin eliminarea treptată a numerarului (banii sub forma pe care o cunoaștem noi astăzi).

  Există două cazuri de luat în considerare:

  – portul identității digitale care nu este strâns legat de trup: mobil, brățară, ceas, geantă de mână și

  – portul identității digitale strâns legat de trup: inel, cip sub piele, identificarea genelor umane prin scanare cuantică…

  În al doilea caz va fi imposibil, cu excepția intervenției chirurgicale, să scăpați de identitatea digitală.
  La început, se va aplica primul scenariu.

  Abia atunci când utilizarea unei identități digitale este normalizată de obiceiul ,,de a trăi diferit”, al doilea caz va apărea în mod „natural” pentru a consolida securitatea utilizării.

  Astăzi, acest port al identității digitale este deja realizat prin intermediul telefoanelor noastre mobile, dar nu se folosește, cu excepția marginală a aplicației StopCovid.

  Oricine are dreptul să intre în orice magazin și să călătorească fără a avea nevoie de un telefon mobil. Pe de altă parte, urmărirea mișcărilor permisă de un mobil este foarte dificilă, precizia acestuia fiind cuprinsă între 1 și 10 metri. Se poate considera că pentru moment, a avea un telefon mobil este aproape inofensiv.

  Toate acestea s-ar putea schimba radical odată cu controlul automat al statusului vaccinal și generalizarea obiectelor conectate prin 5G.

  În special, urmărirea nu va mai fi efectuată prin GPS, ci prin analiza și triangularea semnalelor emise de obiectele înconjurătoare conectate și va fi în cele din urmă de 100 până la 1000 de ori mai precisă, pe măsură ce tehnologia evoluează.

  Portul identității digitale care nu este legat de trup, într-un mediu populat de obiecte conectate (case, mașini, borne, camere, drumuri, orașe etc.), ar permite de exemplu, colectarea următoarelor date de către un agent AI (bazat pe inteligență artificială):

  – Verificarea autorizației de acces pentru vaccinați,

  – Controlul vitezei și parcării (mașină conectată);

  – Identificarea tuturor tipurilor de infracțiuni de conducere;

  – Identificarea persoanelor cu care luăm masa;

  – Memorizarea tuturor călătoriilor;

  – Calculul timpului de lucru sau al timpului de participare;

  – Detecție neobișnuită a deplasării…

  Este important de remarcat faptul că nicio lege nu ar putea împiedica implementarea algoritmilor corespunzători, ci doar să interzică utilizarea acestora.

  Cu toate acestea, ar fi extrem de dificil să detectăm că nu se face o astfel de utilizare. S-ar putea reglementa doar ca utilizarea acestor algoritmi să fie făcută vizibilă, dar acest aspect lasă mult spațiu pentru exploatarea lor nerecunoscută, de exemplu, de către o companie de asigurări unde calculul drepturilor se face deja pe computer.

  Acum luați în considerare al doilea caz și extindeți lista anterioară:

  – Casa inteligentă (interacțiuni, comenzi, dialoguri etc.);

  – Analiza activităților private (dormit, citit, dragoste…);

  – Monitorizarea activității copilului;

  – Analiza interacțiunilor familiale;

  – Analiza situației (odihnă, activitate, cădere…);

  – Analiza comportamentului (gest brusc, activitate sportivă etc.);

  – Detectarea și memorarea obiceiurilor.

  Cu siguranță lista nu este completă, știind că este dificil să ne imaginăm dinainte tot ce ar putea inventa a patra Revoluție industrială pentru noi.

  Vorbim aici doar despre transumanismul foarte blând, fără să ne referim la nimic intruziv, cum ar fi un cip din creier, nanoroboți în venele noastre sau viziunea artificială, conectată.

  Dar este de la sine înțeles că acceptarea acestor tehnologii intruzive este condiționată de acceptarea utilizării identității digitale.

  Întrebarea dacă intrăm într-adevăr în această nouă lume sau nu, va depinde, așadar, de nivelul de acceptare a vaccinului.

  Este într-adevăr puțin probabil să forțăm fiecare cetățean să poarte o identitate digitală atunci când călătorește dacă 50% din populație nu este vaccinată, deoarece nu vom limita libertatea de circulație în această măsură.

  Pe de altă parte, dacă doar 5% din populație nu este vaccinată, este foarte probabil să intrăm în această nouă lume.

  Realitatea va fi evident mult mai complexă decât această simplificare binară, care nu are alt scop decât să ne trezească la problemele reale.

  Deci, așa cum spuneam la început, nu ne confruntăm nicidecum cu o problemă de sănătate legată de un virus. Această problemă este sau ar fi una minoră, alături de alegerea societății care se prefigurează în fața noastră, pe care o politică de guvernanță globală pare să o fi făcut deja pentru noi.

  Iată ce și cum se explică această dictatură sanitară, care nu are în mod logic altă rațiune de a fi.

  Mai există încă speranță că nu vom intra în această Minunată Lume Nouă pe care nici A. Huxley, autorul cărții cu acest titlu nu și-a putut-o imagina atât de înfricoșătoare, cu toată imaginația sa și cu toate informațiile culese pe ascuns de la părinții săi, care o pregăteau ideatic cu mai bine de 100 de ani în urmă.

  A fost necesară, se vede bine, apariția informaticii și a electronicii pentru ca acum aceste idei teribile să poată fi și puse în practică, cu buna știință a unora dar mai ales cu neștiința, incompetența și indiferența celor mai mulți…

  Text preluat de pe VK

  Apreciază

 4. Iubiți frați români de pretutindeni, aproape toți românii au trecut prin boala SARS COV2 în ultimii doi ani și au anticorpi pentru virusul Covid-19.

  Atunci de ce să mai accepte tot felul de riscuri (inclusiv stopul cardio-respirator provocat de formarea cheagurilor de sânge, care conduce apoi la moarte) prin injectarea cu un vaccin experimental???

  Acesta din video-ul de mai jos este unul dintre medicii și cercetătorii adevărați, nu ca ai noștri francmasoni (Rafila, Cercel, Musta etc) care sunt PLĂTIȚI REGEȘTE să IMPUNĂ întregii populații vaccinul experimental!

  Ascultați și urmăriți cu maximă atenție ceea ce spune și distribuiți cât puteți dumneavoastră pentru ca românii să afle adevărul! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4200250853435602&id=100003521862100

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s