SUPUNEREA ȘI SUBMINAREA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE DE CĂTRE IEZUIȚII VATICANULUI PRIN INTERMEDIUL ORDINULUI CAVALERILOR TEMPLIERI!!! ATENȚIE LA CALUL TROIAN…

SUPUNEREA ȘI SUBMINAREA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE DE CĂTRE IEZUIȚII VATICANULUI PRIN INTERMEDIUL ORDINULUI CAVALERILOR TEMPLIERI!!! ATENȚIE LA CALUL TROIAN…

Iubiți frați români de pretutindeni, în ciuda opiniilor de pe internet potrivit cărora nu există chipurile nicio legătură între masonerie și vechiul Ordin al Cavalerilor Templieri și contrar tuturor miturilor și legendelor romanțate de mass-media și patentate mai mult sau mai puțin, putem observa prin studiul nostru mai aprofundat că realitatea sau adevărul este cu totul altul.

Noi respingem ideea atât de ademenitoare și tulburătoare a existenței unei mari comori ascunse a Cavalerilor Templieri și a virtuților lor monahale și războinice cu care sunt prezentați de mass-media într-o lumină net favorabilă, când de fapt ei constituiau doar un instrument de putere și control în teritoriu al instituției papale.

Putem constata firește multe asemănări și deosebiri în general între Ordinul Cavalerilor Templieri și temutul Ordin al Iezuiților care a apărut mai târziu dar principala diferență vizează etnia membrilor săi: în vreme ce Templierii puteau fi francezi sau de o altă naționalitate, Ordinul Iezuit era strict format numai din evrei (până în zilele noastre când însuși Papa Francisc este fostul mare general Iezuit din Argentina și fost arhiepiscop de Buenos Aires, Jorge Maria Bergoglio). Nu insistăm însă pe acest subiect.

În opinia noastră, Ordinul Cavalerilor Templieri reprezintă o veche societate secretă care a stat la baza întemeierii mai târziu, la începutul secolului al XVIII-lea alături de rosicrucieni a
Francmasoneriei (obediente masoneriei) sub directa îndrumare și ascultare a elitei evreo-khazare, respectiv a Iezuiților.

Templierii au rămas în istorie mai ales nu numai prin puterea lor economică (averile colosale pe care le-au acumulat în Orientul Mijlociu și Europa începând cu secolul al XII-lea), ci și prin ritualul obscen de inițiere a ucenicilor (stabilit de către Hughes de Bure şi Raoul de Gisy) și venerarea lui baphomet (idolul cu cap de ţap, venerat de satanişti, potrivit unui articol de pe site-ul doarortodox.ro).

Poate nu ați aflat încă dar se împlinesc anul acesta douăzeci de ani de când străvechiul Ordin al Templierilor a fost reactivat oficial în 2004 în România de către evreo-khazarii din SUA, controlați la nivel superior de către Iezuiții Papei din Vatican, odată cu alegerea unui președinte ales de Washington de data aceasta (nu Tel Aviv) în persoana lui Traian Băsescu (care a avut două mandate și a fost succedat pe aceeași filieră de luteranul Klaus Werner Johannis, procopsit și dânsul tot cu două mandate de președinte al României!!!).

Nu credem că sunt mulți creștini ortodocși practicanți care au înțeles în sfârșit că Templierii, cei care slujesc lui lucifer ca de altfel și Iezuiții (elita evreo-khazarilor sioniști), au primit importanta misiune de a submina prin ecumenism și oricare alte mijloace până la disoluție completă a Bisericii Ortodoxe Române…

Așa se explică multe lucruri, nu doar apariția crucilor lui Baphomet (zeului-țap venerat de templieri) pe turlele multor biserici de parohie sau aparținând unor schituri și mănăstiri (renovate cu fonduri europene sau trans-atlantice), ci și înobilarea unor cavaleri Templieri în catedrale ortodoxe(!!!) în zona Ardealului, bustul închinat părintelui Arsenie Boca în Zalău (pentru împiedicarea în mod viclean a canonizării sale în primul rând!), semnul crucii templierilor (crucea lui Baphomet oblică) care apare la sfârșit pe documentele lor etc.

Din punct de vedere istoric, Ordinul Sărmanii soldați ai lui Hristos și ai Templului lui Solomon sau pe scurt Ordinul Cavalerilor Templieri (sau Templului) reprezintă un Ordin militar-religios înființat după prima Cruciadă din 1099 întreprinsă pentru recucerirea Țării Sfinte. El s-a menținut și după încheierea Cruciadelor care au eșuat.

Organizația s-a născut în anul 1119 în Ierusalim, când un cavaler francez pe nume Hugues de Payens sau de Payns (n.1070 – d.1136), împreună cu alți opt cavaleri aleși din rândul rudelor sale s-au gândit cum să-i protejeze pe pelerinii care mergeau în Palestina la Locurile Sfinte ale creștinătății, care adeseori erau ținta atacurilor unor tâlhari proveniți îndeosebi din rândul populațiilor musulmane. Poate a fost doar pretextul unui plan de a se îmbogăți ulterior.

Ordinul Cavalerilor Templieri a avut șansa să beneficieze însă de ajutorul neprețuit al unui călugăr (catolic, fost conte de Chatillon) din Burgundia pe numele său Bernard de Clairvaux (care a fost abatele Mănăstirii Clairvaux aparţinând Ordinului cistercian și care a întemeiat ulterior multe alte mănăstiri; nepot al unuia dintre cei 9 cavaleri care au fondat Ordinul; sanctificat de catolici). Recunoașterea oficială a venit în 1129 la Conciliul de la Troyes când erau deja destul de cunoscuți în toată Europa.

Mai târziu, după două secole Ordinul Templierilor a fost desființat prin Bula Papală din 3 aprilie 1312. Printre capetele de acuzare figurau mai ales venerarea zeului cu chip de țap „Baphomet” și scuiparea și urinarea pe Sfânta Cruce a creștinilor în cadrul ritualurilor lor satanice.

Și în mod absolut surprinzător a fost reabilitat de către Papa Ioan Paul al doilea (sanctificat după cum se știe de catolici ca mare sfânt) nu departe de zilele noastre în anul 2007, când s-au împlinit 700 de ani de la arestarea Marelui Maestru Jacques de Molay împreună cu alți templieri din Franța (care au fost torturați, judecați și arși  pe rug după șapte ani în 1314).

Motivația textului de mai jos este după părerea noastră una foarte șubredă și nu stă în picioare (chipurile că aceștia au fost dezvinovățiți în scris de Papă în anul 1308, adică cu numai patru ani înainte de desființarea Ordinului!):

,,În 2001, un document cunoscut ca „Pergamentul de la Chinon” a fost descoperit în Arhivele Vaticanului, după ce aparent a fost catalogat greșit în 1628. Este o înregistrare a procesului templierilor și arată că papa i-a absolvit inițial pe templieri de toate ereziile în 1308, înainte de a desființa ordinul în 1312.[25][26] În octombrie 2007, documentele secrete despre procesul templierilor, între care și pergamentul de la Chinon, au fost publicate de Vatican.[26] În prezent, poziția Bisericii Romano-Catolice este că persecuția medievală a templierilor a fost nedreaptă; că nu era nimic rău legat de Ordin sau de membrii săi; și că papa Clement a fost obligat să acționeze de magnitudinea scandalului public și de influența dominatoare a regelui Filip al IV-lea.[27]” (conform Wikipedia.org)

Să mai arătăm faptul că acest Ordin catolic francez la origine și papistaș, foarte cunoscut în epoca medievală era format din călugări-războinici cu experiență mare în lupte (așa-zis călugări, întrucât nu aveau nimic de-a face cu monahismul și erau în fapt un gen de mercenari obișnuiți să ucidă și motivați firește în primul rând de bani). Iubirea de arginți a fost patima care l-a condus în iad și pe trădătorul Iuda Iscarioteanul cel care s-a spânzurat mustrat de „conștiință”…

Misiunea lor oficial declarată fusese de la bun început aceea de a-i proteja pe pelerinii care mergeau singuri sau cu familiile lor să vadă Țara Sfântă. Dar sarcina lor fusese și aceea de a menține ordinea și liniștea în aceste teritorii  recucerite de la musulmani promovând interesele politice și economice ale Vaticanului sau autoritatea Papală. 

Ei au primit acordul regelui Baldvin al II-lea al Ierusalimului, care le-a oferit un sediul pe Muntele Templului în Moscheea Al-Aqsa cucerită de la musulmani.

Scopul acesta nobil de a proteja pelerinii din zona Palestinei a existat desigur dar se pare că numai pentru o perioadă foarte scurtă de timp, estimată la 9 ani iar informațiile cu privire la acești ani în mod suspect lipsesc cu desăvârșire…

Noi avem toate motivele să credem astăzi că Templierii nu și-au luat numele de la o moschee pe care ei au transformat-o în catedrală catolică sau Templu (cum eronat susțin unii), ci pentru că acolo pe muntele Templului se aflau ruinele Templului lui Solomon, nu departe sau poate pe aceeași locație cu actuala moschee Al-Aqsa (a lui Omar) considerată unul din cele trei locuri sfinte de pelerinaj pentru musulmanii din toată lumea.

Iar istoria ascensiunii templierilor, care se considerau cavalerii lui Hristos iar organizația lor se numea „Ordinul Sărmanii soldați ai lui Hristos și ai Templului lui Solomon”, pe scurt Ordinul Cavalerilor Templieri, seamănă oarecum cu cea a Iezuiților de origine evreo-khazară, care au pornit și ei mai târziu de la „Societatea lui Isus” în 1532 la înființarea Ordinului Iezuit, recunoscut de către Papa Paul al III-lea prin Bulă  Papală în 1540.

Vorbim despre o organizație călugărească pe structură militară și cu activitate misionară în aparență, dar fiind în realitate un gen de poliție papală care răspunde numai în fața Papei și devenită între timp nucleul ocultei mondiale de astăzi și cu planuri extrem de ambițioase și criminale…

Observăm că Templierii de astăzi nu mai sunt exact la fel ca cei de dinaintea lor dar există o continuitate în ceea ce privește esența lor, ideologia și  planurile etc.

Ei sunt de fapt urmașii celor care au săpat căutând sub ruinele Templului comoara regelui Solomon, încercând în urmă cu o mie de ani când un alt Papă le-a cerut acest lucru.

Atunci, după multe căutări în van, în disperare de cauză au apelat la vrăjitori, șamani etc, au început să se inițieze în ocultism și ezoterism, alchimie, într-un cuvânt s-au lepădat cu totul și definitiv de Hristos, ba au început să-i slujească în taină lui lucifer, zeului Baphomet…

Ei visează încă la reconstruirea Templului lui Solomon și la măreția de altădată a marelui regat biblic Israel aflat atunci la apogeul său. Se pare că este pregătit deja totul: planul, materialele, blocurile de piatră, războiul cu palestinienii înscriindu-se în plan (moscheea lui Omar sau Al-Aqsa va dispărea) etc.

Ei au apelat inclusiv la ajutorul rabinilor care au mai rămas în Palestina (Sanhedrinului) de la care au deprins Cabala evreiască, numerologia, concepțiile arianiste că Iisus Hristos a fost doar un om excepțional dar nu și Fiul Dumnezeu.

Așa se explică fraților și faptul că templierii au devenit primii cămătari ai Europei, prima „corporație multinațională” din istoria omenirii și au pus astfel bazele sistemului bancar mondial, pornind de la scrisorile de credit acordate pelerinilor care mergeau în Țara Sfântă și nobililor care le lăsau averile în timpul Cruciadelor.

Iezuiții, poate unii dintre ei chiar foști templieri au continuat și îmbunătățit acest sistem financiar. Iar când au fost alungați din statele europene au ajuns în regiuni unde cei excomunicați nu răspundeau în fața autorității papale (precum în Scoția, unde în Edinburgh există și azi Capela Rosslyn a Templierilor sau în America de Nord).

Ei s-au îmbogățit din donațiile primite dar mai ales de pe urma averilor nobililor care intrau în Ordin, beneficiind totodată de scutiri de taxe din partea Papei și alte drepturi. Au avut uneori în păstrare chiar și mari averi și tezaure ale unor regate. Evident că au dobândit o putere financiară uriașă, care a stârnit poate și invidia multor regi și mari nobili din acea vreme.

Dar ei trăiau în tot felul de erezii cumplite incompatibile cu creștinismul sau ortodoxia (dreapta credință) și nu erau în realitate nici măcar romano-catolici (cei aflați la rândul lor în schismă și în erezii față de noi creștinii, ortodocșii). În mod clar Ordinul era pur formal unul călugăresc…

Iar astăzi vedem în lucrare misiunea lor distrugătoare în România ortodoxă și îndeosebi în Ardealul „pământul răstignirii”, în județe precum Cluj, Sălaj, Sibiu, Bihor, Timiș, Brașov ș.a.m.d.

Cum să interpretăm fraților altfel folosirea simbolurilor masonice în lăcașurile de cult ortodoxe, crucile lui Baphomet (cele cu trei brațe mari orizontale) pe turlele unor biserici ortodoxe, decât ca pe o marcare definitivă a puterii, controlului teritoriului lor, așa cum procedează bunăoară și musulmanii atunci când înalță moschei pe teritoriul altor state și ajung să revendice ulterior acel teritoriu care nu le-a aparținut niciodată…

Pentru mai multe detalii foarte importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://doarortodox.ro/2011/05/07/cateva-lamuriri-necesare-despre-papalitate-cruciade-templieri-ioaniti-si-cavaleriteutoni/

https://evz.ro/templierii-sarbatoresc-zece-ani-de-prezenta-in-romania.html/amp (asta se întâmpla în 2014)

https://evz.ro/comoara-templierilor-mare-maestru.html/amp

https://www.aparatorul.md/cavalerii-templieri-innobilati-intr-o-biserica-ortodoxa-din-romania/

https://buhconsul.ru/ro/iz-zapisnoi-knizhki-kem-na-samom-dele-yavlyalis-tampliery-komu-oni/

https://mythologica.ro/cavalerii-templieri/

https://historia.ro/sectiune/general/cine-au-fost-cu-adevarat-cavalerii-templieri-578928.html

https://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4215977-templierii-slujitori-ai-diavolului

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Ordinul_Templierilor

https://www1.veziseriale.org/filme/national-treasure-comoara-nationala-2004/

https://m.dcnews.ro/cavalerii-templieri-comoara-pierduta-misterul-celei-mai-uria-e-boga-ii_567065.html

https://gadgetreport.ro/comoara-cavalerilor-templieri-localizata-un-labirint-cu-adevarat-incredibil/

https://www.libertatea.ro/lifestyle/cavalerii-templieri-si-masoneria-ascensiunea-si-declinul-ordinului-templierilor-3067442/amp

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/03/17/cum-se-explica-aparitia-crucii-lui-baphomet-pe-turlele-unor-biserici-din-romania-radu-iacoboaie-17-martie-2015/

https://www.clipartmax.com/middle/m2i8K9K9i8K9i8b1_celtic-trinity-knot-clipart-celtic-symbols-and-meanings/

Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
12 ianuarie 2024