CINE MAI VREA OARE FRAȚILOR REÎNTOARCEREA LA PUTERE A COMUNISMULUI INTERNAȚIONALIST ÎN ROMÂNIA ȘI CU CE SCOP?…

CINE MAI VREA OARE FRAȚILOR REÎNTOARCEREA LA PUTERE A COMUNISMULUI INTERNAȚIONALIST ÎN ROMÂNIA ȘI CU CE SCOP?…

Iubiți frați români de pretutindeni, dacă vom avea și noi puțin curiozitatea sau interesul să facem o mică analiză sau radiografie a realităților politice din România, vom observa poate printre altele și faptul că hidra sau caracatița comunistă nu a murit nici până în prezent. Ea a renăscut între timp precum pasărea Phoenix din propria-i cenușă, conform binecunoscutului mit…

În viclenia lui, comunismul s-a revopsit se pare și ne reapare sub forma neo-comunismului, care folosește toate tehnologiile avansate și „inteligente” de control a populației de la distanță, precum se întâmplă deja în China comunistă.

Ca și fratele lui vitreg neo-marxismul globalist, neo-comunismul contraatacă astăzi nu doar prin intermediul „Răcnetului Carpaților” cum o alintă unii din presa românească pe celebra Diana Iovanovici Șoșoacă (după cum știm, o mare nostalgică după „eroul” Nicolae Ceaușescu), ci și prin multe alte personaje din opoziția controlată (fie de către sistemul neo-securist, fie de organizații oculte), cum ar fi cei din Asociația „Geniul Carpaților” (Mircea Sicra, Adrian Robertin Dinu & Co.), Călin Georgescu, Mihai Cristian (liderul partidului Patria?!), preotul Calistrat Chifan etc.

Vorbim fraților despre nostalgicii lui Nicolae Ceauşescu, cel considerat unul dintre marii eroi ai neamului nostru românesc, care ne-a scos chipurile din epoca feudalismului(?!). Avem în vedere pe cei care de fapt regretă mai mult „epoca de aur” și nivelul de trai mult mai ridicat pentru românul de rând din anii ’70-’90.

Vorbim despre unii români în general de vârstă a treia care încă mai cred în ateism, în puterea minții omului și în teoriile evoluționismului și darwinismului care pretind că noi am evoluat ca specie din maimuțe și dintr-o supă primordială.

Vorbim fraților despre acei români care și-au păstrat neschimbate mentalitățile lor comuniste, dobândite prin educația din sistemul de învățământ (ideologizată) și propaganda comunistă din mass-media și din colectivul de muncă, la care ei nu doresc să renunțe vreodată.

Ei nu au înțeles practic nimic până la ora actuală despre natura sau esența diabolică a ideologiei comuniste și sistemului politic utopic al comunismului, rolul său malefic și nu cred în existența crimelor săvârșite în numele acestuia, pretutindeni în lume, începând cu anul 1917 în Rusia și până în prezent.

Și atunci cum să înțeleagă ei valoarea libertăților câștigate în stradă prin curajul și jerfa de sânge a tinerilor și intelectualilor din decembrie 1989 (plus mineriade), fenomenul cultural și spiritual de apărare sau rezistență anticomunistă din Piaţa Universității în fața restaurației comunismului, unui comunism cu față umană (reformat) sub regimul lui Ion Iliescu…

Și mai ales cum să mai înțeleagă ei martirajul Sfinților Mucenici și Mărturisitori din Închisorile comuniste și din Lagărele de muncă forțată?…

Să nu pierdem din vedere fraților nici faptul că acest
comunism (ideologie, sistem politic și utopie) reprezintă creația exclusivă a Iezuiților, elita evreo-khazarilor sioniști iar scopul ascuns pentru care a fost conceput a fost de la început distrugerea creștinismului (vedeți clar atrocitățile comise de către evreo-khazarii bolșevici din 1917 și anii următori din Rusia) și pregătirea în mod sistematic și programatic a terenului pentru GLOBALISM, satanic în esența lui…

Sistemul în general fiind unul îmbibat și putred de corupție, acesta se poate schimba după părerea noastră numai prin aportul celor cu suflet curat care se întorc cu adevărat la Hristos sau cărora bunul Dumnezeu le întinde mâna în mila Sa nemărginită pentru om, cununa Creației Lui.

Iar credința dreaptă în Dumnezeu înseamnă firește aproape totul fraților, pentru că inspirația, ajutorul și celelalte vin toate de la El. Ne spune chiar Sfânta Scriptură: „Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă.” (Matei 6:33)

Pentru mai multe detalii foarte importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://www.chilieathonita.ro/2024/05/24/studentii-woke-uimiti-auzind-pentru-prima-data-cealalta-parte-a-povestii/

https://vk.com/video238048515_456239030

https://youtu.be/82DYe8bfcAw?si=2RTX_tvtT7PcZt5V

https://www.facebook.com/share/v/YD9SpuodPQjS3vDU/

Mișcarea comunistă din România https://www.facebook.com/share/BZ18TzfG8DcnVApn/

https://www.facebook.com/share/v/DiBfBoeUsNMERHxQ/

https://youtu.be/yAoZOKCFVGY?si=5M6EplnZ-0Ja7hLm

PS. GAȘCA BARONILOR PRO-IZRAEL AI LUI ADRIAN NĂSTASE VERSUS TABĂRA BARONILOR FILO-AMERICANI AI LUI TRAIAN BĂSESCU…

În România postdecembristă vedem că s-a instituit o nouă „politică”, ba chiar una originală ar spune unii, cea a furtului, care furt la o scară mai mare se numește simplu… jaf.

https://www.facebook.com/share/r/ZCR1c1TFFdCuvupP/

„Să nu mai rămână nimic după noi de furat! Ăsta-i scopul nostru!”…
https://youtu.be/lJsNuxJEWCQ?si=Y7bOrPHU_4LB4SE

https://youtu.be/z18HEPSTx6M?si=2IwqO5YjjSWSa2RP

https://www.facebook.com/share/v/5HLtXJUkE7nf4Nxy/

https://www.facebook.com/share/r/kWAQFLuhCowdqesK/

https://www.facebook.com/share/v/myeziPtFTASTqDjC/

https://www.facebook.com/share/v/V4wci7SuqCn6RJ5q/

https://kmkz.ro/de-ras/catedrala-jefuirii-neamului-ridicata-de-adrian-nastase-la-cornu-din-salariu-vai-de-steaua

PPS. JOS GLOBALISMUL ȘI CORUPȚIA DIN INSTITUȚIILE STATULUI ROMÂN! NU ACCEPTĂM ȘI NU VOTĂM ÎNTOARCEREA COMUNISMULUI DEGHIZAT ÎN NEO-MARXISM, PROGRESISM, NEO-COMUNISM DE GENUL „ACEEAȘI MĂRIE SUB ALTĂ PĂLĂRIE”! (ex: Alianța Dreapta Unită: USR+PMP+Forța Dreptei cu sloganul „România modernă”)
https://blogpersonalraduiacoboaie.wordpress.com/2024/03/10/jos-globalismul-si-coruptia-din-institutiile-statului-roman-nu-acceptam-si-nu-votam-intoarcerea-comunismului-deghizat-in-neo-marxism-progresism-neo-comunism-de-genul-aceeasi-marie-sub-alta-palari/

Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României
22 mai 2024