M-AU BLOCAT PE FACEBOOK PENTRU 7 ZILE, PENTRU O POSTARE PRELUATĂ… – Radu Iacoboaie, 19 august 2019

          Doamne ajută fraților și surorilor întru Hristos! Pentru postarea de mai jos am fost blocat de Facebook timp de 7 zile. Nu pot posta, nu pot pune comentarii, nu am acces la Messenger… Aceasta nu poate fi văzută pe Facebook decât de mine… 

         https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=197049647958578&id=100029606312713

         Dar o puteți accesa aici direct sau pe incorectpolitic.com…   

         https://www.incorectpolitic.com/cum-scapa-iudeii-nepedepsiti-dupa-ce-violeaza-o-femeie-alba-in-grup/

          La postarea mea am adăugat în partea de început, un text preluat de pe pagina de Facebook al lui Cornel Dan Nicolae, care a pus postarea înaintea mea:

          ,,Jurnalism veritabil la tinerii de la publicatia „Incorect Politic“, desi trateaza subiectul intr-un mod considerat in general „incorect politic“, dar sincer. Cititi pana jos (pana la capat), inclusiv textele in engleza de la publicatiile straine, inclusiv cele israeliene. O asemenea prezentare / perspectiva a ceea ce s-a intamplat la violul din Cipru din 17 iulie nu este facuta de alta publicatie romanesca. De ce? Din solidaritate mimetică, irationala, cu israelienii, mereu?

           Dar daca adevarul este tocmai acela care este interzis a fi rostit? De ce sa nu avem voie sa decidem singuri, niciodata? Nu avem voie sa gandim nici de ce soldatii americani stationari in Romania au voie sa se bucure de fete romance minore stapanite de proxeneti cu forta, nefiind anchetati? Nici cand soldatii ocupatiei noastre erau sovietici nu era voie sa spui ce fac!” (Cornel Dan Nicolae)

 

            Cu dragoste întru Hristos, păcătosul și nevrednicul Radu Iacoboaie, 19 august 2019

            Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și a României 

 

14 gânduri despre „M-AU BLOCAT PE FACEBOOK PENTRU 7 ZILE, PENTRU O POSTARE PRELUATĂ… – Radu Iacoboaie, 19 august 2019

Lasă un comentariu