OCULTA MONDIALĂ ȘI GENOCIDUL INTRODUCERII ÎN MASĂ A TEHNOLOGIEI MILITARE 5G…

 

        Iubiți frați români de pretutindeni, din toate informațiile analizate până acum rezultă ca o constantă invariabilă faptul că oculta mondială și-a propus să introducă în masă tehnologiile militare 5G și apoi 6G (cu numeroase aplicații și în multe domenii), chiar dacă va fi afectată foarte grav sănătatea populației din preajma releelor/antenelor care distribuie semnalul. De altfel, reducerea populației de pe Terra este un obiectiv central pe agenda internațională a ocultei!

           Tot mai mulți specialiști din întreaga lume ne avertizează însă asupra marelui pericol pe care îl reprezintă expunerea la radiațiile electromagnetice 5G la frecventa joasă (milimetrică și pulsatorie) de 60 GHz. Dar cel mai interesant aspect nouă ni se pare această suprapunere din primele luni ale anului 2020 a introducerii tehnologiei 5G cu lansarea virusului mutant SARS COV2 care provoacă boala COVID-19 (pneumonie virală atipică, pentru unii pacienți (!) mortală). Au ridicat o simplă epidemie la rangul de pandemie, adică la nivel global pentru a-și atinge obiective importante…

           Noi am descoperit fraților destul de anevoios că, practic pandemia acestui coronavirus are rolul principal de a masca genocidul la nivel global al introducerii în masă a tehnologiei militare 5G! Descoperim abia acum adevărul că aceste noi radiații electromagnetice (revoluționare?!) cu care nu este obișnuit în niciun fel organismul uman, ii face victime sigure pe bătrânii având boli cronice și sistemul imunitar slăbit (chiar și pe unii dintre tineri, dar cu mari probleme de sănătate evident), care sunt expuși și se expun în necunoștință de cauză radiațiilor chiar prin simpla folosire a telefonului mobil în preajma căruia intensitatea radiațiilor este maximă (mai ales în sistem WIRELESS/WI-FI). Și sunt expuși și mai mult cei care au lucrări dentare metalice (plombe metalice, dinți cu șurub, proteze de îndreptare etc) sau particule metalice în organism (introduse de pildă prin vaccinuri!!!).

           Mai concret și explicit din punct de vedere științific, radiațiile foarte puternice 5G (de o mie de ori mai puternice decât cele actuale 4G!!!) care penetrează profund organismul uman (mult mai mult și permanent decât radiațiile X/Roentgen folosite în radiografii și RMN-uri) destabilizează moleculele de oxigen și întrerup absorbția de oxigen la nivel celular, lăsând fără oxigen în primul rând celulele organelor interne vitale precum inima și creierul care cedează!

          Nu în ultimul rând fraților, trebuie să mai precizăm faptul că ,,pandemia” aceasta a coronavirusului SARS COV2 mai are un rol foarte important, acela de a impune la nivel global (nu doar statal) și cu forța un vaccin, vaccinul experimental ANTI-COVID-19 (al lui Bill Gates evident), despre care s-a aflat că a fost conceput dinainte pentru a îmbolnăvi și reduce și mai mult populația sub aspectul slăbirii sistemului imunitar și a introduce nanoparticule (nanoroboți) necesari pentru a forma o rețea de supraveghere și control electronic împreună cu viitorul microcip RFID ce va fi implantat unora sub piele… 

            Doamne, miluiește, apără și păzește poporul român dreptcredincios și țara noastră România!

            Pentru mai multe detalii foarte importante, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

https://www.lovendal.ro/wp52/un-doctor-de-la-terapie-intensiva-din-new-york-ne-dazvaluie-natura-misterioasa-a-bolii-covid-19-nu-e-ca-o-pneumonie-e-altceva-un-videoclip-pe-care-mass-media-oficiala-il-ignora/

,,Frecvența de 60 GHz este frecvența la care moleculele de oxigen oscilează. 5G va întrerupe absorbția de oxigen pentru a determina privarea de oxigen la fiecare celulă, la nivelul mitocondriilor. Fără oxigen, ficatul devine congestionat, iar corpul și creierul încep să se descompună (lipsa oxigenului este mediul propice de dezvoltare a celulelor canceroase, n.b.).

          „Cercetările evaluate de cercetători au documentat influența industriei asupra studiilor privind efectele asupra sănătății ale radiațiilor wireless. Insistăm asupra unui moratoriu asupra 5G, până când cercetarea non-industrială poate fi efectuată pentru a asigura siguranța publicului.”- Dr. Joel Moskowitz, profesor de sănătate publică, Universitatea din California, Berkeley”

                      (vezi sursa de mai jos) 

DOSAR DE SĂNĂTATE Nr. 14 Bruxelles, primul oraș care refuză tehnologia 5G. România, laborator de experimente?

 

            MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIE

                             I 8 aprilie 2020